Μπήκαμε στο Grand Hotel εκεί που Γεροντιδάκης, Χάσκα και Κουκουράκης ζουν ήδη ένα μεγάλο θρίλερ

Κατερίνα Μπούσιου
Μπήκαμε στο Grand Hotel εκεί που Γεροντιδάκης, Χάσκα και Κουκουράκης ζουν ήδη ένα μεγάλο θρίλερ

Photo credits: Queen.gr

Δες για πρώτη φορά όλους τους πολυτελείς χώρους του Grand Hotel πριν ξεκινήσει ο κύκλος του αίματος και της αποκάλυψης των ένοχων μυστικών. 

Το Grand Hotel άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του, πριν κάνει τα επίσημα τηλεοπτικά του εγκαίνια τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου με την πρεμιέρα του στον ΑΝΤ1. Εντυπωσιακά δωμάτια, vintage πολυτέλεια, ενώνονται με τα ένοχα μυστικά των ενοίκων του. Πολλές δολοφονίες, αρκετοί έρωτες, ερωτικά τρίγωνα μας αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές. Και ένα μεγάλο λάθος που κάνει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, η Καλλιόπη Χάσκα και ο Γιάννης Κουκουράκης φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί πριν τους χωρίσει μία δολοφονία.

https://www.instagram.com/reel/C_xrZuOtmUy/

Στα δωμάτια της χλιδής κρύβονται δολοφόνοι και ένας ήρωας από το Παρά Πέντε

Το εντυπωσιακότατο Grand Hotel είναι και ένα από τα μεγαλύτερα σε όγκο τηλεοπτικά σκηνικά που έχουν γίνει ποτέ τα τελευταία χρόνια και δημιούργησε η ομάδα του παραγωγού Γιάννη Καραγιάννη. Σε φυσικό και σε στουντιακό χώρο παράλληλα, αντίστοιχο της ισπανικής ομότιτλης σειράς που γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσω Netflix.

Οι πόρτες άνοιξαν ειδικά για εμάς τους δημοσιογράφους λίγο πριν από την πρεμιέρα. Και πριν σε ξεναγήσω στους χώρους του και στα δωμάτια των πρωταγωνιστών, μάθαμε από εκείνους όλα τα απαραίτητα spoiler για το μεγαλύτερο αστυνομικό θρίλερ της νέας τηλεοπτική σεζόν.

23 χρόνια μετά το «Είσαι το ταίρι μου» η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είναι η δαιμόνια Κυβέλη στο Grand Hotel

Η πρώτη έκπληξη που μέχρι χθες δεν μας περνούσε από το μυαλό, είναι ένας από τους ηθοποιούς που δεν είχαν ανακοινωθεί, καθώς θα έχει έναν guest αλλά σημαντικό ρόλο, υποδυόμενος τον Κωνσταντίνο Γαζή δημιουργό και ιδιοκτήτη του μεγαλοπρεπούς ξενοδοχείου. Ο οποίος ωστόσο πεθαίνει και έτσι η σύζυγος Κυβέλη (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) γίνεται ως κληρονόμος, το πρόσωπο που παίρνει όλες τις αποφάσεις.

Ο ηθοποιός Δημήτρης Πετρόπουλος, ο πρωθυπουργός και δολοφόνος Άρης Παυρινός από το Στο Παρά Πέντε θα είναι εκείνος που θα τον υποδυθεί.

grandhotel_ant1tv_1726080032_68199930717.jpg

Για πρώτη φορά Γιώργος Γεροντιδάκης, Καλλιόπη Χάσκα και Γιάννης Κουκουράκης φωτογραφήθηκαν μαζί. Οι 3 τους θα βρεθούν μέρος ενός ερωτικού τριγώνου, εν μέσω δολοφονιών.

Ο Γεροντιδάκης είναι ο Ρήγας Αλεξίου, διευθυντής του ξενοδοχείου ο οποίος αρραβωνιάζεται την κόρη της Κυβέλης, Αλίκη που υποδύεται η Καλλιόπη Χάσκα. Η οποία στη συνέχεια ερωτεύεται τον Πέτρο Ασλάνογλου (Γιάννης Κουκουράκης) ο οποίος μεταμφιέζεται σε σερβιτόρο για να ανακαλύψει τον δολοφόνο της αδελφής του.

koukourakis_grandhotel.jpg

Photo credits: Queen.gr

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μας έδωσε και το στίγμα της σειράς, καθώς όπως τόνισε σκοπός είναι όλοι οι τηλεθεατές να γίνουν οι κρυφοί επιθεωρητές αναζητώντας τους ενόχους. Γιατί όπως είπε και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης που θα υποδυθεί τον αστυνομικό Χάρη Κομνηνό που αναζητά την αλήθεια, θα υπάρξει όχι ένας αλλά αρκετοί φόνοι. «Αυτή τη φορά είμαι με το μέρος του νόμου», είπε για να διακωμωδήσει τον περσινό του ρόλο στο Ναυάγιο ως ο δαιμόνιος Παντελίδης. «Αλλά αναζητώντας την αλήθεια κάνω και ένα μεγάλο λάθος για να σας δώσω και ένα spoiler».

Το λάθος είναι ότι θα εμπιστευτεί σε κάποιον ένα μυστικό που δεν έπρεπε.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει το προσωπικό του ξενοδοχείου, που βλέπει, ακούει αλλά δε μιλά, με την υπεύθυνη προσωπικού Κόρα Καρβούνη, στον ρόλο της Άγγελας Ψαριανού και την υπεύθυνη της κουζίνας, Ελένη Καρακάση.

grandhotel.jpg

Το κλειδί σε μερικές υποθέσεις θα δώσουν και οι ένοικοι του ξενοδοχείου που εμπλέκονται είτε ως μάρτυρες, είτε ως ένοχοι. Κάποια στιγμή δε θα γνωρίζουμε ποιον να αθωώσουμε και ποιον να δικάσουμε. Πρόκειται για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αστυνομικά τηλεοπτικά θρίλερ.

Αλλά ας δούμε μερικές πρώτες φωτογραφίες από τους χώρους του ξενοδοχείου, τα δωμάτια της οικογένειας Γαζή αλλά και τους εντυπωσιακότατους βοηθητικούς χώρους. Με πραγματικά vintage έπιπλα και ρουστίκ αντικείμενα εποχής.

Μεγαλεία ανάμεσα στις ίντριγκες και τις δολοπλοκίες.