23 χρόνια μετά το «Είσαι το ταίρι μου» η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είναι η δαιμόνια Κυβέλη στο Grand Hotel

Κατερίνα Μπούσιου
23 χρόνια μετά το «Είσαι το ταίρι μου» η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είναι η δαιμόνια Κυβέλη στο Grand Hotel

Μία κρυφή επιστολή, μία σκιά και ένα μαχαίρι. Ποιος είναι ο μυστηριώδης δολοφόνος και τι ρόλο θα παίξει η αριστοκράτισσα ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου που θα υποδυθεί η Δάφνη Λαμπρόγιαννη; 

Αν αγάπησες αυτό το χαριτωμένο τουπέ της Δάφνης Λαμπρόγιαννη τόσο στο «Είσαι στο ταίρι μου» όσο και στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», τώρα θα λατρέψεις τη δαιμόνια προσωπικότητα που έχει δημιουργήσει ως Κυβέλη Γαζή, στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 Grand Hotel. Για τις ανάγκες του ρόλου, είδαμε και την ολική της οπτική μεταμόρφωση.

Ποια είσαι τελικά Κυβέλη Γαζή;

Στο «Είσαι το ταίρι μου» ήταν η πλουσία και ακατάδεκτη Αννέτα, στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» για 5 χρόνια ήταν η αφελής με ολίγον τουπέ Μαρίνα και σύζυγος του Βλαδίμηρου Κυριακίδη. Τη αγαπήσαμε και πρόσφατα τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη, κάνοντας ίσως τον πιο αντισυμβατικό ρόλο της καριέρας της, ως τη σεφ Σωτέ Βοκάκη, στον ΑΝΤ1+. Τώρα, μεταμορφώνεται στη δαιμόνια αριστοκράτισσα Κυβέλη Γαζή, ιδιοκτήτρια του Grand Hotel. Το ξενοδοχείο που κρύβει μυστικά και δολοφόνους.

Κάναμε check in στο Grand Hotel με τους πρωταγωνιστές: Τα πρώτα επεισόδια μέσα από 17 φωτογραφίες

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη άλλαξε το look της, προτίμησε μία πιο σκουρόχρωμη απόχρωση στα μαλλιά της και ένα πιο μακρύ curly καρέ, συμβατό με την εποχή που διαδραματίζεται η σειρά στο 1925, τρία χρόνια μετά τη μικρασιατική καταστροφή. Θα γίνει η αγαπημένη villain της χρονιάς.

https://www.instagram.com/p/C_izx5GoqGo/

Χήρα του Κωνσταντίνου Γαζή και μητέρα της Σοφίας, της Αλίκης και του Ιορδάνη. Χειριστική και δογματική, βάζει πάνω από όλα το συμφέρον της οικογένειας. Όποιος δε συμβαδίζει με τα «θέλω» της, τιμωρείται. «Θα σκοτώσω κόσμο» όπως μας είχε πει χαριτωμένα στην παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1. Και θα το κάνει. Το κοινό ήδη στα social media, δείχνει να τη λατρεύει. Και εικάζει και μία τρυφερή σχέση με τον Τάσο Νούσια, που θα υποδυθεί τον Χαραλάμπη και πρόσφυγα από τη Σμύρνη.

Η ίδια που από φύση και θέση δεν έχει social media και απεχθάνεται την προβολή, είχε πει χαρακτηριστικά σε μία συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, πως «Έχω μία απέχθεια για τη σελεμπριτοκατάσταση», εμφανίστηκε δειλά σε μία ανάρτηση της Κόρας Καρβούνη και συμπρωταγωνίστριά της στη σειρά, στα πρώτα γυρίσματα.

labrogianni_photo.jpg

Στο πρώτο επεισόδιο είναι εκείνη που θα μας εισάγει στην ιστορία, στο μεγάλο gala που ετοιμάζει στο ξενοδοχείο της, για να εορταστεί, η τοποθέτηση ηλεκτρικού ρεύματος. Όμως έχει προηγηθεί μία μυστηριώδης συνάντησή της με την καμαριέρα που θα εξαφανιστεί μυστηριωδώς από το πρώτο επεισόδιο. Είναι εκείνη η σκιά με το μαχαίρι που εμφανίζεται έξω από το δωμάτιό της, πριν βρουν τα ματωμένα ρούχα της;

https://www.instagram.com/p/C_skqALNE5j/

Τις δύο τηλεοπτικές της κόρες θα υποδυθούν η Καλλιόπη Χάσκα ως Αλίκη και η Γεωργία Κουβαράκη ως Σοφία. Η δεύτερη (γνωστή μας και από το Famagusta στον ρόλο της νεαρής Χριστίνας Σέκερη όταν χάνει το παιδί της στην εισβολή), της μοιάζει και περισσότερο στον χαρακτήρα. Ίσως είναι και εκείνη που θα αντιληφθεί πρώτη τα μυστικά της.

Η Κυβέλη Γαζή θα βρεθεί ωστόσο αντιμέτωπη με τον σερβιτόρο Πέτρο Ασλάνογλου που θα υποδυθεί ο Γιάννης Κουκουράκης, για την τρυφερή σχέση που θα αναπτύξει εκείνος με την κόρη της, Αλίκη. Δεν θα γνωρίζει όμως, πως ο Πέτρος είναι ο κρυφός αδελφός της εξαφανισμένης καμαριέρας που αναζητά την αδελφή του. Όσο οι έρευνες προχωρούν, τόσο μεγαλώνει και ο «πόλεμος» μεταξύ τους, κρυφός ή φανερός.

https://www.instagram.com/p/C_skRH9tXIY/

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τάσος Νούσιας, Γιάννης Κουκουράκης, Καλλιόπη Χάσκα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Κόρα Καρβούνη, Ελένη Καρακάση, Λάμπρος Κωνσταντέας, Στάθης Κόικας, Αντιγόνη Φρυδά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Αλέξανδρος Βάρθης, Γεωργία Κουβαράκη, Μιχάλης Συριόπουλος, Νικόλαος Νίκας, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Περικλής Σιούντας, Μελίνα Πολυζώνη, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Τάσος Τσούκαλης, Γιάννης Ζαφείρης, Ευγενία Κάρνου, Φώτης Καραλής, Μάνος Γερωνυμάκης, Βασίλης Βλάχος, Στυλιανή Κλείδωνα και η Ίλια Λαμπρίδου.