Η Γη της ελιάς έκανε πρεμιέρα με 3 ζευγάρια να «χωρίζουν»: Το κοινό απογοητεύτηκε για την 4η σεζόν

Κατερίνα Μπούσιου

Οι μισοί πρωταγωνιστές μετακόμισαν στη Γη της ελιάς και από τη Μάνη βρίσκονται πια στην Αθήνα. Υπάρχει όμως και χειρότερο σενάριο που αφορά στον πολυαναμενόμενο γάμο του Στάθη και της Ιουλίας. 

Ο Αντρέας Γεωργίου μας είχε πει και στην πρόσφατη συνέντευξή του στη Φαίη Σκορδά, πως η αγάπη του κοινού, οδήγησε εκείνον και τους συνεργάτες του στην 4η σεζόν στη Γη της ελιάς. Στη χθεσινή πρεμιέρα όμως, μάλλον αυτό το ίδιο το κοινό πήρε μία μικρή απογοήτευση γιατί δεν κατάλαβε που αποσκοπούν οι ριζικές σεναριακές αλλαγές και η μετακόμιση των μισών πρωταγωνιστών στην Αθήνα.

Ζευγάρια χωρίστηκαν, μελλοντικές ρήξεις ήδη διαφαίνονται και μέσα σε όλα είχαμε και μία έκρηξη που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή του Στάθη.

Το δικό μας το σπίτι σε άλλον νοικιάστηκε

Η πρώτη γνωριμία με τον Στέφανο Μιχαήλ, τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Θανάση Βισκαδουράκη, έγινε χθες το βράδυ στην πρεμιέρα της Γης της ελιάς. Είναι 3 από τους νέους ηθοποιούς που θα δούμε φέτος στη σειρά. Με ρόλους που θα έχουν ενδιαφέρον.

Ο Νίκος Γαλανός ανακοίνωσε την απαγωγή του και αυτή είναι η μεγάλη ανατροπή στη Γη της ελιάς

Δεν θα δούμε όμως μόνο ενίσχυση του καστ, αλλά ήδη διαφάνηκε και μία συνολική ανανέωση σεναριακή. Φυσικά δε ξεφύγαμε από κάποιες βασικές αρχές που έχει η Γη της ελιάς σε κάποια γεγονότα, δηλαδή: Δολοφονίες, τραυματισμοί, νοσηλείες παντός είδους, εκβιασμοί, χωρισμοί, απιστίες και απαγωγές, εναλλάξ.

Ειδικά το τελευταίο, δηλαδή τις απαγωγές, είχαμε καιρό να τις ξαναδούμε και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έχει σχέση με αυτό, ως επικεφαλής σπείρας που απάγει μικρά κορίτσια. Η απαγωγή της Ειρήνης και κόρης του Δημοσθένη είναι σε αυτά τα πλαίσια.

Το πιο ενδιαφέρον όμως από τη χθεσινή πρεμιέρα - εκτός του ότι όλοι οι ηθοποιοί ήταν κατάμαυροι μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές - ήταν οι ανατροπές που είχαμε στη ζωή 3 ζευγαριών. Οι Βρετάκοι αγόρασαν ελαιώνες στην Αττική και έτσι Ισίδωρος, Μάνος και Αθηνά μετακόμισαν στην Αθήνα. Ούτως ή άλλως είχαν καεί από την Αμαλία τα σπίτια τους και έτσι όλοι βολεύτηκαν.

Αυτό αναγκαστικά χώρισε τον Μάνο και την Μαρίνα, αλλά και την Αθηνά με τον Τζον. Που είναι και νιόπαντροι. Το καλύτερο όμως μας το άφησαν για το τέλος.

Γιατί η Ιουλία ανακοίνωσε στον Ισίδωρο πως θα παντρευτεί τον Στάθη, αλλά στη Μάνη θα έρθει μόνο για τον γάμο και θα επιστρέψει ξανά στο σπίτι της Κηφισιάς. Μάλιστα είπε στον αδελφό της ότι αυτό ακόμη δεν το γνωρίζει ο Στάθης. Καλά θα πάει αυτό. Ανάμεσα σε όλα, είχαμε και το ατυχές φλερτ του Κουράκου με την κόρη του Τζον και του Κωνσταντίνου με τη γραμματέα του. Αμφότερα επιπόλαια και σύντομα.

Το κοινό απογοητεύτηκε και τα έβαλε ξανά με τη Βάνα Δημητρίου. Αυτή η σχέση αγάπης και μίσους του κοινού με τη σεναριογράφο, είναι και από τα καλύτερα trends που συμβαίνουν πάντα στα social media.

Και ενώ οι Βρεττάκοι θα λείψουν για καιρό στην Αθήνα, στη Μάνη τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει ο Χατζής που υποδύεται ο Στέφανος Μιχαήλ. Και παλιός εχθρός του Δημοσθένη. Αυτό το μυστικό και αυτή η κόντρα, έχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον για τη συνέχεια. Βασικά ήταν και το μόνο στοιχείο που μας άρεσε στη χθεσινή πρεμιέρα.

Βέβαια, πάντα τα πρώτα επεισόδια, είναι λίγο αμήχανα, ειδικά όταν έρχονται και νέοι ρόλοι. Στο σημερινό, η απαγωγή της Ειρήνης αναστατώνει τον Δημοσθένη και την Ασπασία, αλλά και ολόκληρη τη Μάνη.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης