Ο Άγιος Έρωτας έκανε πρεμιέρα με ενθουσιασμό για τον Γκοτσόπουλο και 2 μεγάλες επιστροφές

Κατερίνα Μπούσιου

Το μήνυμα του Δημήτρη Γκοτσόπουλου για την πρεμιέρα. Οι αμαρτίες και τα μυστικά ενός ιερέα και η καθόλου αθώα του πρόθεση να εκδικηθεί στον Άγιο Έρωτα τον θάνατο της αδελφής του, έγιναν ήδη trend στο Χ.  

Με συνεχείς ανατροπές ξεκίνησε ο Άγιος Έρωτας στην πρεμιέρα του και η νέα σειρά του Alpha, μία μικρή ηθογραφία εποχής, φαίνεται πως κέρδισε το κοινό. Θα φανεί ακόμη περισσότερο και με τις αυριανές τηλεθεάσεις, αλλά πριν από αυτές, οι τηλεθεατές καλωσόρισαν τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και θαύμασαν το υποκριτικό του ταλέντο.

Από τις εκπλήξεις των δύο πρώτων επεισοδίων σχεδόν όλο το καστ, αλλά κυρίως σε δύο πολύ ωραίες τηλεοπτικές επιστροφές. Εκείνες της Καλλιρρόης Μυριαγκού και της Ηρώ Μουκίου.

Η Μαρίνα Μανταρινάκη έκανε comeback και ο Γκοτσόπουλος έχει κρυφό παρελθόν

Ο τηλεοπτικός κόσμος της Στέρνας, της μικρής κωμόπολης που κρύβει πολλά μυστικά μας αποκαλύφθηκε απόψε με τον Άγιο Έρωτα. Και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο αλλοτινός ταπεινός Λάμπρος από τις Άγριες Μέλισσες, μεταμορφώθηκε στον πατέρα Νικόλαο που έφτασε στον τόπο που μεγάλωσε και τον πλήγωσε, χωρίς κανείς να γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα.

Άγιος Έρωτας, η πρεμιέρα: Το ένοχο μυστικό του Δημήτρη Γκοτσόπουλου και το δίλημμα της Δανάης Παππά

Η Δανάη Παππά ως Χλόη όπως και οι περισσότεροι στην πόλη του, μαγεύτηκαν από τον νέο ιερέα. Αλλά από το βλέμμα του στον πατέρα της Παύλου Μαρκόπουλου και ισχυρού επιχειρηματία της περιοχής, καταλάβαμε πως κάτι τους ενώνει. Ο Δημήτρης Παπανικολάου σε αυτόν τον ρόλο, εξελίσσεται σε έναν νέο τηλεοπτικό Δούκα Σεβαστό.

Η μία ανατροπή διαδέχτηκε την άλλη. Η Χλόη τιμωρήθηκε από τον πατέρα της για το φλερτ με τον νεαρό Αργύρη, εκείνος ξυλοκοπήθηκε και η μητέρα του Σμαρώ αναζήτησε βοήθεια στον Κλεάνθη Βαρελά. Τον πραγματικό του πατέρα. Η Ηρώ Μουκίου έκανε μεγάλο comeback στην ελληνική τηλεόραση και κάποιοι ήδη προέβλεψαν πως ο ρόλος της θα έχει την αντίστοιχη εξέλιξη και αποδοχή με εκείνον της Πέγκυ Τρικαλιώτη στο Προξενιό της Ιουλίας.

Η Σοφία και αδελφή της Χλόης που την προδίδει στον πατέρα της για τον κρυφό δεσμό της και την υποδύεται η Ελευθερία Πάλλα, είναι ο νέος ρόλος love to hate για τους χρήστες των social media.

Η Ειρήνη Βαρελά - κόρη Τσορτέκη είναι εκείνη που μαθαίνει το μεγάλο μυστικό του πατέρα της για τον Αργύρη και αυτή ήταν η δεύτερη μεγάλη ανατροπή. Δεν συμπαθεί τη Σμαρώ και είναι η καλύτερη φίλη της Χλόης. Η Γιούλη Γεωργακοπούλου στον ρόλο της θα μας απασχολήσει αρκετά.

Αίσθηση έκαναν τόσο η Κατερίνα Παπουτσάκη ως σύζυγος Βαρελά και ερωμένη του Μαρκόπουλου και η Ταμίλλα Κουλίεβα ως μαμά της Σοφίας και της Χλόης που υποπτεύεται τις απιστίες του συζύγου της, αλλά αγνοεί πως η καλύτερή της φίλη, είναι η ερωμένη του Παύλου. Αυτές οι 2 οικογένειες, με μαθηματική ακρίβεια οδηγούνται στην ρήξη και στη μεγάλη κόντρα.

Το κοινό στα social media υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, αλλά ποτέ δεν ξέχασε τον αντίστοιχο τηλεοπτικό ιερέα της καρδιάς μας, τον Σταύρο Ζαλμά στο Άγγιγμα Ψυχής.

Η συνέχεια μετά το διπλό επεισόδιο θα είναι ακόμη πιο δραματική. Γιατί η Χλόη θα συνεχίσει τον παράνομο δεσμό της. Και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος θα είναι εκεί για εκείνη για να την γλιτώσει από την καταστροφή.

Λίγο πριν την έναρξη του διπλού επεισοδίου, ο ηθοποιός με μήνυμά του στο Ιnstagram διευκρίνισε τον λόγο που αυτή η σειρά...της σειράς: «Ναι, λίγο πριν την πρώτη προβολή του Αγίου Έρωτα μπορώ να πω πως δεν είναι μια σειρά της σειράς. Δεν βασίζεται σε εντυπωσιασμούς και είναι καλύτερη από αυτό που φανταζόμουνα και εγώ ίδιος. Δεν μιλάω μόνο για τους εκλεκτούς ηθοποιούς, ούτε για τα κοστούμια και τους φυσικούς χώρους. Μιλάω για όλους τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες, τη σκηνοθετική ομάδα τους σεναριογράφους τους διευθυντές φωτογραφίας και την παραγωγή και το κανάλι που δίνουν περισσότερο από τον καλύτερο εαυτό τους. Δίνουν την αφοσίωσή τους και την αγάπη τους σε όλους μας σε όλους εσάς με παρανομαστή την αλήθεια. Καλή μας αρχή».

Η ιστορία 3 γυναικών στον Άγιο Έρωτα που μοιάζει σύγχρονη: Με βία, εκμετάλλευση, καταπίεση

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης