Διάφανη Αγάπη πρεμιέρα: «Είναι η έκπληξη της χρονιάς» είπε το κοινό - Οι 2 καθηλωτικές σκηνές

Κατερίνα Μπούσιου
GEORGE XANTHINAKIS

Χαρά Μάτα Γιαννάτου και Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης ξεχώρισαν ως το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στη Διάφανη Αγάπη. 2 γυναίκες βοηθούν τον αόρατο Στέφανο. Θα εκπλαγείς με τον ρόλο της Άννας Μάσχα. 

Σε μία δύσκολη Κυριακή τηλεοπτικά, με δύο μεγάλες πρεμιέρες, η Διάφανη Αγάπη έκανε την πρώτη της νίκη στις εντυπώσεις, έναντι του Ταμπού. Ο ανταγωνισμός θα είναι δύσκολος για τη συνέχεια, για τις δύο καθαρά αστυνομικές σειρές. Χαρά Μάτα Γιαννάτου και Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης καθήλωσαν το κοινό με 2 σκηνές τους στη Διάφανη Αγάπη, ενώ όλα τα βλέμματα πήγαν επίσης, στον Μιχάλη Σαράντη, τον Νίκο Ψαρρά και τον Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Όμως έρχονται δύο γυναίκες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια.

Καθόλου τυχαίο το κάρμα από το Προξενιό της Ιουλίας στη Διάφανη Αγάπη - Η Άννα Μάσχα σε ρόλο έκπληξη

Πριν από λίγες μέρες, όταν σου είχα μεταφέρει τις εντυπώσεις μου από τη Διάφανη Αγάπη, στη δημοσιογραφική προβολή του πρώτου επεισοδίου, ήμουν σίγουρη, ότι το ίδιο vibe για τη σειρά, θα εισέπραττε και το κοινό.

Είδαμε το 1ο επεισόδιο της Διάφανης Αγάπης: Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης κάνει τη μεγάλη έκπληξη

Η Διάφανη Αγάπη, είναι από τις ελάχιστες εβδομαδιαίες σειρές τη φετινή χρονιά. Οι τηλεθεατές αναζητούν τέτοιες σειρές - ειδικά όσες αναφέρονται στη σύγχρονη εποχή - γιατί ξέρουν ότι δε θα «ξεχειλώσουν» σεναριακά, για να καλυφθούν τα επεισόδια όλης της σεζόν. Κάτι που είχαμε παρατηρήσει την περσινή χρονιά σε καθημερινές σειρές, που έφτασαν συχνά σε αδιέξοδο.

Η ιστορία της σειράς, ξεκίνησε με τη δολοφονία του αστυνομικού Στέφανου Λεοντή εν ώρα καθήκοντος, κυνηγώντας το «φάντασμα», τον αρχηγό ενός κυκλώματος ναρκωτικών. Και κατέληξε με εκείνον ως φάντασμα, ως ο αόρατος πια αστυνομικός που ψάχνει τον δολοφόνο του. Και εκείνον που απειλεί τη ζωή του μεγάλου έρωτα της ζωής του, τη γυναίκα του Άννα. Παρόλο που ήταν σε διάσταση, ήταν ακόμη ερωτευμένοι μεταξύ τους.

Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, στη φυσική και μεταφυσική του διάσταση, ήταν εξαιρετικός. Ο ηθοποιός από την περσινή χρονιά, με τον ρόλο του ως Μάρκος στη Μάγισσα, είχε δώσει δείγματα γραφής του ταλέντου του. Όμως η σκηνή που μαθαίνει η Άννα τη δολοφονία του από τον καλό του φίλο και διοικητή του, Νίκο Ψαρρά, ήταν συγκλονιστική. Η Χαρά Μάτα Γιαννάτου, έδωσε μία πολύ ρεαλιστική και συγκινητική ερμηνεία.

Το κοινό στα social media δε σταματούσε να επαινεί τη σειρά. Και για την ποιότητα συνολικά του καστ, αλλά και για την υπέροχη σκηνοθεσία και φωτογραφία.

Η Μέγκυ Σούλι ως η 18χρονη μαθήτρια Φωτεινή, είναι και η μόνη που βλέπει τον αόρατο Στέφανο και ήδη από το επόμενο επεισόδιο, θα ακολουθεί τις οδηγίες του. Κάνει και μία πρώτη προειδοποίηση στην Άννα για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει : «Έχω ένα μήνυμα από τον άντρα σου. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν», της λέει. Όμως υπάρχει και μία άλλη γυναίκα που θα τον βοηθήσει. Η Χάδω, επιστρέφει. Δες το και τρέιλερ.

Η Άννα Μάσχα είναι μία από τους 3 ηθοποιούς από το Προξενιό της Ιουλίας (Ισαβέλλα Φούλοπ και Δημήτρης Αριανούτσος επίσης) που συμμετέχουν και σε αυτή τη σειρά. Θα υποδυθεί την Ελένη Δάμπαση, την μητέρα της Φωτεινής, την οποία εγκατέλειψε όταν εκείνη ήταν μικρή. Προσπαθεί όμως να την επαναπροσεγγίσει. Είναι μέντιουμ και θα είναι και εκείνη σε θέση να τον βλέπει.

Ο Στέφανος ανάμεσα στα άλλα που έχει να αντιμετωπίσει ως αόρατος νεκρός θα έχει και να συμφιλιώσει μάνα και κόρη. Στο επόμενο επεισόδιο όμως θα δούμε και πιο αναλυτικά τις προσωπικότητες του εισαγγελέα που υποδύεται ο Ανδρέας Κωνσταντίνου και το μεγάλο μυστικό του Μιχάλη Σαράντη και πρώην συναδέλφου του Στέφανου.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης