Ο έρωτας που δεν νίκησε ο θάνατος: H Διάφανη Αγάπη γίνεται αγαπημένο trend στο Χ με το 1ο τρέιλερ

Κατερίνα Μπούσιου
Ο έρωτας που δεν νίκησε ο θάνατος: H Διάφανη Αγάπη γίνεται αγαπημένο trend στο Χ με το 1ο τρέιλερ

Ενθουσιασμός στα social media με τις πρώτες εικόνες από τη Διάφανη Αγάπη, την τηλεοπτική επιστροφή του Μάρκου Παπαδοκωνταντάκη και το πρωτότυπο σενάριο. 

Η νέα σειρά του Alpha, Διάφανη Αγάπη είχε προαναγγελθεί ως μία από τις πιο πρωτότυπες αστυνομικές σειρές της νέας σεζόν. Τώρα πλέον όλοι είναι σίγουροι για τους λόγους για τους οποίους θα κάνει την έκπληξη. Το πρώτο τρέιλερ που μας εξηγεί την ιστορία και μας παρουσιάζει όλο το καστ, είναι αποκαλυπτικό και η τηλεοπτική επιστροφή του Μάρκου Παπαδοκωνσταντάκη, ήδη έγινε trend. Ο Στέφανος και η Άννα, ήδη γίνονται το τηλεοπτικό ζευγάρι της χρονιάς, προτού καν ξεκινήσει η σειρά.

https://www.instagram.com/p/C9w3guKNnnT/

Ο Μάρκος και ο Εθνικός Θείος ξανά μαζί

Ο αλλοτινός και αγαπημένος του κοινού Μάρκος από τη Μάγισσα, μεταμορφώνεται στη νέα τηλεοπτική σεζόν στον αστυνόμο Στέφανο Λεοντή. Ικανότατος, δραστήριος αλλά άτυχος, καθώς από την αρχή της σειράς δολοφονείται. Και εδώ έρχεται η πρωτοτυπία του σεναρίου, καθώς στη συνέχεια θα βρεθούμε σε μία μεταφυσική πραγματικότητα, όπου ο αστυνομικός ως νεκρός, «επιστρέφει» για να σώσει τη μεγάλη του αγάπη, την Άννα, η οποία επίσης κινδυνεύει.

Μετά την Έλλη Τρίγγου, ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης μας έδειξε τη νέα διάφανη αγάπη του

Η Χαρά Μάτα Γιαννάτου θα υποδυθεί την Άννα, ενώ η Μέγκυ Σούλι, την οποία γνωρίσαμε και από τη σειρά «Τα Καλύτερά μας χρόνια» υποδύεται τη Φωτεινή, μία 17χρονη έφηβη που είνα και η μόνη, που θα μπορεί να «βλέπει» τον νεκρό αστυνομικό. Είναι ο μόνος τρόπος για να οδηγηθεί εκείνος στους ενόχους. Το τρέιλερ, είναι άκρως εντυπωσιακό.

«Ονομάζομαι Στέφανος Λεοντής. Είμαι αστυνομικός και είμαι νεκρός. Κάποιος με δολοφόνησε. Αν δεν τον σταματήσω, θα σκοτώσει ξανά. Αυτός είναι ο λόγος που παραμένω εδώ, ανάμεσα στους ζωντανούς», λέει στο κοινό ως αφηγητής ο πρωταγωνιστής.

https://www.instagram.com/reel/C_snT4oPbUp/

Το κοινό ήδη αγάπησε τον Στέφανο και την Άννα και έκανε trend τη σειρά, στο Χ, πριν ακόμη εκείνη προβληθεί.

Στους κεντρικούς ρόλους των αστυνομικών και πρώην συναδέλφων του Στέφανου που ερευνούν τη δολοφονία του, είναι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο Μιχάλης Σαράντης ως Χάρης, αλλά και ο Νίκος Ψαρράς, ως ο διοικητής Νίκος Ραγκούσης, ο οποίος δέχεται ένα ισχυρό πλήγμα, γιατί αγαπούσε σαν γιο του, τον Στέφανο. Ο Μάρκος και ο Εθνικός Θείος της Μάγισσας, ξαναβρίσκονται ένα χρόνο μετά την τηλεοπτική τους επιτυχία.

Το τραγούδι των τίτλων αρχής που ακούγεται και στο τρέιλερ, είναι το «Στην επόμενη ζωή» με τη Νατάσα Μποφίλιου να το ερμηνεύει.

mpofiliou.jpg