Νίκος Ψαρράς από τον Αντρέι στον Μάρκο: Ο νέος ρόλος του «εθνικού θείου» στη Διάφανη Αγάπη

Κατερίνα Μπούσιου
Νίκος Ψαρράς από τον Αντρέι στον Μάρκο: Ο νέος ρόλος του «εθνικού θείου» στη Διάφανη Αγάπη

Πάλι στο πλευρό του Μάρκου Παπαδοκωνσταντάκη θα βρεθεί ο Νίκος Ψαρράς, σε έναν ιδιαίτερο κρίσιμο για τις εξελίξεις στη Διάφανη Αγάπη, ρόλο. 

Ο Νίκος Ψαρράς στον ρόλο του ως Κανέλλος στη Μάγισσα, άφησε «εποχή» την τηλεοπτική σεζόν που διανύσαμε. Δύσκολα αποχωρίστηκε τον σπουδαίο του ρόλο, που τον έκανε viral αρκετές φορές ως τον «εθνικό θείο» στα social media. Μπορεί να είναι πλέον μακριά από τον Αναστάση Ροϊλό ως Αντρέι, αλλά με έναν άλλο του τηλεοπτικό ανιψιό, θα συνεχίζει την επόμενη σεζόν, τη συνεργασία του, στη Διάφανη Αγάπη. Και από εθνικός θείος, ετοιμάζεται να γίνει ο εθνικός διοικητής της αστυνομίας. Ο ίδιος περιγράφει τον νέο του χαρακτήρα, ως Νίκος Ραγκούσης.

https://www.instagram.com/p/C9fHufGo1xQ/

«Η στάση ζωής μου είναι πολύ μακριά από τη δική του κοσμοθεωρία»

Η Διάφανη Αγάπη είναι μία από τις νέες σειρές του Alpha, με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη, τον γνωστό μας Μάρκο από τη Μάγισσα. Το story της σειράς, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θα είναι παγιδευμένος ανάμεσα σε δύο κόσμους. Στον γήινο και στον μεταφυσικό ή μεταθανάτιο. Θα υποδυθεί τον ρόλο του Στέφανου, ενός αστυνομικού ο οποίος πέφτει θύμα πλεκτάνης και δολοφονείται. Παραμένει όμως μετέωρος ανάμεσα στη ζωή και στον θάνατο και τότε ξεκινά να αναζητά τον δολοφόνο του.

Η άρνηση της Τρίγγου, τα δάκρυα του Ψαρρά: Το «αντίο» στη Μάγισσα και το άγνωστο backstage

Σε αυτή την ιστορία, κομβικό ρόλο θα παίξει ο Νίκος Ραγκούσης, που θα υποδυθεί ο Νίκος Ψαρράς. Και όπως ο ίδιος μας τον περιγράφει: «Ο Νίκος Ραγκούσης είναι ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος μέσα από το οποίο κυρίως παρακολουθούμε την εξέλιξη της ιστορίας. Είναι αναστατωμένος γιατί ο Στέφανος Λεοντής που χάνεται βίαια στην έναρξη είναι σαν γιος του. Αυτός τον έβαλε στους κόλπους της αστυνομίας και ήταν γι’ αυτόν ο καλύτερος αστυνομικός της ομάδας του, κάτι που προκαλούσε τον φθόνο των συναδέλφων του. Οι ύποπτοι είναι πολλοί και ανατροπές θα υπάρχουν σε κάθε επεισόδιο».

psarrasnikos.png

Η ιδιοσυγκρασία του Ραγκούση είναι ιδιαίτερη και εντελώς διαφορετική από τη δική του προσωπικότητα. «Ο Ραγκούσης μέσα από τις δικές μου σκέψεις και αισθήματα θα πάρει σάρκα και οστά, οπότε μοιραία θα έχει πολλά δικά μου χαρακτηριστικά. Η στάση της ζωής μου όμως είναι πολύ μακριά από τη δική του κοσμοθεωρία».

Στο πλευρό του Νίκου Ψαρρά, θα βρίσκεται και ένας ακόμη αγαπημένος ηθοποιός του κοινού, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου. Ο οποίος υπήρξε λίγο άτυχος, καθώς η σειρά «Μετά τη φωτιά» στην οποία πρωταγωνιστούσε στον ΑΝΤ1, είχε διακοπεί.

konstantinouandreas.jpg

«Η γοητεία στο τετράγωνο, όπως έγραψαν οι φανς τους.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν εκτός από τους 3 προαναφερόμενους: Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Μιχάλης Σαράντης, Μιχάλης Οικονόμου, Άννα Μάσχα, Γιώργος Νούσης, Δημήτρης Αριανούτσος, Θοδωρής Αντωνιάδης, Θεόβη Στύλλου, Μπάμπης Χατζηδάκης, Θεοδώρα Σιάρκου, Ισίδωρος Σταμούλης, Σίμος Κακάλας, Μάρω Παπαδοπούλου, Ευτυχία Μελή, Δαβίδ Μαλτέζε, Νεφέλη Μαϊστράλη, Αντιγόνη Αλικάκου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Γωγώ Παπαϊωάννου, Μάιρα Γραβάνη, Γιώργος Ρούφας, Μάνος Τσούτης, Βασίλης Ζαϊφίδης, Θανάσης Ζερίτης, κ.ά.