Ο Δημήτρης Λάλος στον Τιμωρό ετοιμάζει το πρώτο χτύπημα κατά του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου

Κατερίνα Μπούσιου

«Θα πάρουν αυτό που τους αξίζει» λέει ο Άρης και πρώην Μάρκος, ενώ παλεύει να μην γίνει αντιληπτός από τη μόνη γυναίκα που ήδη τον υποψιάζεται. 

Το σχέδιο από απόψε το βράδυ του πρώην Μάρκου και νυν Άρη, τίθεται σε εφαρμογή στον Τιμωρό. Είναι έτοιμος ο Δημήτρης Λάλος, να εξοντώσει την οικογένεια των Κομνηνών που ευθύνονται για τη δολοφονία του πατέρα του και τον δική φυλάκιση για 20 χρόνια στο Μαρόκο.

Παρά το θυμό του, ο Μάρκος έχει μόνη του έννοια την Έλλη και τη σωτηρία της. Μία άλλη γυναίκα όμως είναι εκείνη που θα τον αναγνωρίσει και θα σταθεί πολύτιμη σύμμαχός του.

Η Έλλη ερωτεύεται ξανά τον Μάρκο

Ο Μάρκος από απόψε το βράδυ συστήνεται σε όλους ως Άρης και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του στον Τιμωρό. Ο τρόπος προσέγγισης στην αρχή είναι αρκετά επιθετικός με την τοποθέτηση βόμβας στο αυτοκίνητο του Αλέξη Κομνηνού. Από θαύμα όμως δεν πεθαίνει η Έλλη που πηγαίνει προς το αυτοκίνητο και τη σώζει τελευταία στιγμή ο Μάρκος. Αυτή είναι και η πρώτη γνωριμία τους. Εκείνη θα τον αναζητήσει μετά το συμβάν, αλλά εκείνος θα εξαφανιστεί. Όχι όμως για πολύ.

Ο Τιμωρός - πρεμιέρα: Λάλος με ύφος Μαθιού και η επιστροφή του Αλέξανδρου Σταύρου, ενθουσίασαν το Χ

Τώρα πια, πιστεύει πως ο μόνος τρόπος για να εξοντώσει τον Αλέξη και τον πατέρα του, για να τους τιμωρήσει για όσα του έκαναν, είναι διαφορετικός και όχι μόνο με τη βία. Κάνει μία πρώτη προσέγγιση επιχειρηματικού καθαρά χαρακτήρα στα επόμενα επεισόδια. Κανείς από την οικογένεια των Κομνηνών δεν τον αναγνωρίζει και η Έλλη κολακεύεται από την παρουσία του. Αρχίζει να τον γνωρίζει καλύτερα.

Και σταδιακά όπως καταλαβαίνεις, θα αρχίσει να έχει συναισθήματα για εκείνον. Δεν είναι πια ερωτευμένη με τον Αλέξη, ο οποίος και με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τις δολοπλοκίες του, έχει γίνει αρκετά καταπιεστικός. Με τον πατέρα του Λεωνίδα αναζητούν εκείνον ή εκείνους που τοποθέτησαν τη βόμβα στο αυτοκίνητο. Ποιοι είναι αυτοί οι νέοι τους εχθροί;

Ο Μάρκος θα βρεθεί αρκετές φορές σε δίλημμα, γιατί και εκείνος αυτά τα 20 χρόνια με την ανάμνηση της Έλλης, κρατήθηκε ζωντανός. Στην πολύ περίεργη συνθήκη που θα βρεθεί με κίνδυνο να αποκαλυφθεί, μία άλλη γυναίκα θα τον κρατήσει σε ισορροπία.

Η Αγγελική Θεοδώρου, θεία του και αδελφή της μητέρας του, τον συναντά στο νεκροταφείο στον τάφο του πατέρα του και του...ίδιου. Από ένστικτο, θα τον αναγνωρίσει αμέσως.

Τόσο ο Μάρκος όσο και η Έλλη αγνοούν ακόμη την περιπέτεια στην οποία θα βρεθούν. Κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να καταστραφούν, αν αντιληφθεί κάτι ο Αλέξης. Αυτό θα το δούμε όμως σε μεταγενέστερα επεισόδια.

Εκείνος θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να μην προδοθεί, αλλά πλέον είναι ανώφελο. Η ηθοποιός Εύρη Σοφρωνιάδου, θα παίξει έναν καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια της σειράς.

Η σειρά θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα προς το παρόν, ενώ η αρχική πρόθεση ήταν να μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Σήμερα θα υπάρξει μετά τον Τιμωρό, επανάληψη του πρώτου επεισοδίου της Διάφανης Αγάπης, ενώ αύριο θα έχουμε το δεύτερο επεισόδιο της Κατάρας της Τζέλας Δελαφράγκα, αλλά και το νέο επεισόδιο στον Γιατρό που αλλάζει μέρα από την Παρασκευή της πρεμιέρας του.

Από την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου αναμένουμε να έχουμε και τις τελικές μέρες προβολής. Γιατί και οι τηλεθεατές τελούν υπό σύγχυση ακόμη.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης