Μία είναι η γυναίκα που εμπιστεύεται ο Δημήτρης Λάλος, λίγο πριν τον δούμε εκδικητή και Τιμωρό

Κατερίνα Μπούσιου
Μία είναι η γυναίκα που εμπιστεύεται ο Δημήτρης Λάλος, λίγο πριν τον δούμε εκδικητή και Τιμωρό

Τη Δευτέρα στις 23 Σεπτεμβρίου στις 21.00 ο Τιμωρός κάνει πρεμιέρα στον Alpha με διπλό επεισόδιο και ο Δημήτρης Λάλος ετοιμάζεται ίσως και για τη μεγαλύτερη επαγγελματική του πρόκληση. 

Η πρόκληση είναι μεγάλη όσο και οι προσδοκίες. Ο Δημήτρης Λάλος μετά τον Σιωπηλό Δρόμο και τα 3 του χρόνια στον Σασμό, παράλληλα με τη θεατρική του πορεία, ετοιμάζεται να κάνει ίσως και τον πιο απαιτητικό του ρόλο στον Τιμωρό. Σε μία φάση της ζωής του που νιώθει αυτοπεποίθηση και ευτυχία. Και δεν είναι μόνο η σχέση του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου που έχει συμβάλει σε αυτό.

Μιλώντας για τις γυναίκες της ζωής του, σύντομα θα γνωρίσουμε δύο από αυτές. Τη μία την εμπιστεύεται απόλυτα και είναι η αδελφή της μητέρας του.

https://www.instagram.com/reel/C_-eDz8oBq0/

Θα έχουμε φέτος την τηλεόραση που θέλουμε;

Η στροφή των τηλεθεατών στις πλατφόρμες, η αυξανόμενη μείωση του κοινού που παρακολουθεί τα ελληνικά κανάλια, κάνει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ακόμη δυσκολότερη. Υπάρχει για μία μεγάλη μερίδα, κυρίως σε μικρότερες ηλικίες, ως μέτρο σύγκρισης, η ποιότητα των ξένων παραγωγών που παρακολουθούν μέσω του κινητού ή του υπολογιστή τους.

Σε 8 νέες ελληνικές σειρές αναζητούν και από έναν δολοφόνο - Ποια εγκλήματα θα έχουν και τιμωρία;

Και όμως, η φετινή ελληνική παραγωγή, σε μερικές περιπτώσεις, δεν θα έχει να ζηλέψει κάτι από το εξωτερικό. Παρά, τα μη συγκρίσιμα budgets.

Ο Alpha ξεκινά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στον τομέα της μυθοπλασίας, με το βαρύ πυροβολικό του, τον Τιμωρό, με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λάλο και την πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 23 Σεπτεμβρίου, στις 21.00 το βράδυ με διπλό επεισόδιο. Αν παρακολούθησες τη συνέντευξη του Δημήτρη Λάλου στην Κατερίνα Καινούργιου τη Δευτέρα, θα έχεις δει το πόσο ευτυχισμένος δήλωσε γενικώς και ειδικώς. Αλλά και επαγγελματικά με το αποτέλεσμα στον Τιμωρό. Δες και εδώ όσα είπε.

Ο Δημήτρης Λάλος μίλησε για τη μοναδική σύνδεση με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και δήλωσε ευτυχισμένος

Η ιστορία του Μάρκου Μωραΐτη που επιστρέφει με διαφορετική εμφάνιση, μετά από 20 χρόνια στη φυλακή για έναν φόνο που δεν έκανε, ζητώντας εκδίκηση, κινείται γύρω του από το πρώτο επεισόδιο. Αρχικά, θα τον δεις νεαρό σε ηλικία (Δημήτρης Κίτσος) με τον κολλητό του Αλέξη (Κώστας Νικούλι) στο Μαρόκο πριν εκείνος τον προδώσει και τον κλείσει στη φυλακή.

Όπως λένε εύστοχα και στο Twitter: «Κοιμάσαι Κίτσος, ξυπνάς Λάλος».

Από το Μαρόκο σε ένα παιχνίδι του χρόνου θα ξεκινήσει και το πρώτο επεισόδιο. Σταδιακά θα δούμε πώς κατάφερε με το σχέδιο ενός συγκρατούμενου του, να βγει από τη φυλακή και να πάρει στην ουσία την ταυτότητα του γιου του φυλακισμένου. Έχει την οικονομική μια δυνατότητα να δείχνει και να είναι ισχυρός.

Μεταμορφωμένος μετά από πλαστική επέμβαση, αφού βγαίνει από τη φυλακή μετά από μία πυρκαγιά, επιστρέφει στο Μαρόκο και μετά στην Αθήνα.

https://www.instagram.com/reel/C_i7wOCM5PI/

Εδώ θα συναντήσει μετά από χρόνια τη γυναίκα που εμπιστεύεται απόλυτα. Τη γυναίκα που τον ξέρει από μικρό παιδί. Είναι αδελφή της μητέρας του και είναι η Αγγελική Θεοδώρου. Εκείνος ελπίζει να μην τον αναγνωρίσει. Όχι πριν βάλει μπροστά το σχέδιό του για την καταστροφή του Αλέξη. Όμως εκείνη τον καταλαβαίνει από την πρώτη στιγμή. Θα σταθεί στη συνέχεια στο πλευρό του, συναισθηματικά και ψυχικά. Τον ρόλο θα υποδυθεί η ηθοποιός, Εύρη Σοφρωνιάδου.

Αν έβλεπες τον Γλυκάνισο στον ΣΚΑΙ, ήταν εκείνη που υποδυόταν τη γιαγιά της Ραζάν.

Στο πλευρό του Τιμωρού, θα βλέπουμε διαρκώς και τον Νίκο Γκέλια που θα υποδυθεί τον Ανδρέα Λάσκαρη. Ήδη έχουν πάρει εκείνος και τα αδέλφια του, εντολή από τον συγκρατούμενο του Μάρκου, να τον βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστεί.

Το σχέδιο του Δημήτρη Λάλου ως Τιμωρός, μόλις έχει ξεκινήσει. Και θα δούμε αν μέχρι το τέλος της σεζόν θα τα έχει καταφέρει.

DPG Network