Ο Δημήτρης Λάλος μίλησε για τη μοναδική σύνδεση με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και δήλωσε ευτυχισμένος

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Δημήτρης Λάλος μίλησε για τη μοναδική σύνδεση με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και δήλωσε ευτυχισμένος

Όλα όσα είπε στην Κατερίνα Καινούργιου ο Δημήτρης Λάλος λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα στον Τιμωρό. 

Ποδαρικό στην πρεμιέρα της Super Κατερίνας έκανε ο Δημήτρης Λάλος και η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε αρκετές φορές να εντάξει στη συζήτηση την ηθοποιό Μαριλίτα Λαμπροπούλου και σύντροφό του. Ο ηθοποιός έδειχνε τη χαρά του, όχι μόνο γιατί πηγαίνει πολύ καλά η προσωπική του ζωή, αλλά και για το νέο ξεκίνημα στον Τιμωρό.

Εκεί μας αποκάλυψε μάλιστα με ποιον ηθοποιό σε ένα συγκεκριμένο γύρισμα, συγκινήθηκε ιδιαίτερα.

«Με τη Μαριλίτα έχουμε ταιριάξει στη χειραγώγηση του χρόνου και του χώρου»

Ο Δημήτρης Λάλος επέστρεψε πριν από λίγες μέρες από το Μαρόκο, όπου έγιναν και τα πρώτα γυρίσματα για τον Τιμωρό. Τα οποία και θα συνεχιστούν πλέον στην Αθήνα. Η νέα μεγάλη παραγωγή του Alpha θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου με διπλό επεισόδιο, στην ειδική εβδομάδα πρεμιέρας του Alpha. Ωστόσο η σειρά δεν παίζει κάθε Δευτέρα στις 21.00 και αναμένουμε από το κανάλι τον τελικό προγραμματισμό.

Η Μαρίνα Καλογήρου γίνεται το πιο τραγικό πρόσωπο του Τιμωρού και το πιο τρυφερό του Άγιου Παΐσιου

Πριν μιλήσει όμως για τον νέο του ρόλο ως Μάρκος στον Τιμωρό ο Δημήτρης Λάλος αναφέρθηκε στην Κατερίνα στον Σασμό, γιατί αυτή η σειρά στάθηκε η αφορμή, να κάνει τη μεγαλύτερη τηλεοπτική του επιτυχία και φυσικά μαζί με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου ως Βασιλική να δημιουργήσουν ένα από τα πιο αγαπητά τηλεοπτικά ζευγάρια. Και παραδέχτηκε πως ο κόσμος ακόμη τον φωνάζει ως Μαθιό.

«Καταφέραμε μαζί με την Μαριλίτα, να φτιάξουμε ένα εμβληματικό ζευγάρι και ο κόσμος κατάφερε να το αγαπήσει και να το θυμάται. Ο κόσμος για πολύ καιρό θα με φωνάζει ως Μαθιό. Δε με πειράζει, είναι πάντα μία ευχή και μία κατάρα για τον ηθοποιό να κάνει επιτυχία. Τον αγάπησα πολύ τον Μαθιό ως χαρακτήρα, τα έδωσα όλα σε αυτόν. Δεν μετανιώνω και δεν γίνονται και εύκολα όλα αυτά».

Η Κατερίνα Καινούργιου καλά «διαβασμένη» έφερε πολλές φορές την κουβέντα με τον ηθοποιό, στην Μαριλίτα. Άλλωστε οι δυο τους όχι μόνο θα συνεργαστούν ξανά με την παράσταση για τον Σοπέν στο Ηρώδειο, αλλά ήδη έχουν φωτογραφηθεί μαζί και έμμεσα παραδέχτηκαν και την προσωπική τους σχέση. Η παρουσιάστρια τον ρώτησε για όλα αυτά τα στοιχεία που τον συνδέουν μαζί της. Αλλά εκείνος αναφέρθηκε κυρίως στην επαγγελματική χημεία τους.

«Με τη Μαριλίτα έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο. Έχουμε μία κοινή επαφή, έναν κοινό τρόπο να προσεγγίζουμε τον ρόλο, αλλά και τη στιγμή. Πώς χειραγωγείς τον χρόνο την ώρα που γράφουν οι κάμερες. Με τη Μαριλίτα έχουμε ταιριάξει σε αυτό».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Λάλος δήλωσε πως είναι πολύ ευτυχισμένος αυτή την εποχή «Είμαι ευτυχισμένος, όλα πάνε καλά, ελπίζω και για όλον τον κόσμο» και όταν ρωτήθηκε για το αν έχει προδοθεί κατά το παρελθόν από ανθρώπους που θεωρούσε δικούς του - όπως και ο τηλεοπτικός του ήρωας στον Τιμωρό - ήταν αφοπλιστικός στην απάντησή του.

«Βέβαια και ποιος δεν το έχει νιώσει αυτό; Από εκεί και πέρα έχει να κάνει με την εκπαίδευση, την παιδεία του καθενός, τον χαρακτήρα για το πώς θα το εκμεταλλευτεί αυτό. Έχει να κάνει με την ψυχολογία, έχω πάει σε ψυχολόγο. Την πρώτη φορά που πήγα, ένιωθα περίεργα. Στην Ελλάδα είναι πιο κατακριτέο. Όταν πήγα είπα στον εαυτό μου "Έπρεπε να πας νωρίτερα. Γιατί έχασες τόσο χρόνο;».

Μιλώντας για τη νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, μπορεί να μην έκανε κάποιο spoiler, αλλά δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από τα γυρίσματα που έγιναν στο Μαρόκο και συγκινημένος για τις σκηνές που έκανε με τον Αλέξανδρο Σταύρου. Όπως ήδη σε έχω ενημερώσει, ο ηθοποιός θα κάνει τον πατέρα του, τόσο στον νεότερο εαυτό του που θα υποδυθεί ο Δημήτρης Κίτσος, αλλά και στη συνέχεια, ως όραμα στον Μάρκο, όταν εκείνος βγει από τη φυλακή. Και μας έκανε και μία αποκάλυψη.

Ο Αλέξανδρος Σταύρου επιστρέφει στην TV και όλα θυμίζουν μία epic σκηνή από Βέρα στο Δεξί, για το Χ

«Έχω μεγαλώσει με τον Αλέξανδρο. Όταν ήμουν μικρός στο θέατρο 19 χρονών στο Επί Κολωνώ, βοηθούσα τους ηθοποιούς σιδέρωνα τα ρούχα τους, καθάριζα το θέατρο, έκανα τα σκηνικά, ο Σταύρου ήταν πρωταγωνιστής τότε. Και τώρα κάνει εκείνος τον πατέρα μου και ήταν πολύ συγκινητικό όλο αυτό, στα γυρίσματα».

DPG Network