Στο Grand Hotel μία δολοφονία φέρνει αντιμέτωπες για πρώτη φορά Λαμπρόγιαννη - Καρβούνη

Κατερίνα Μπούσιου
Στο Grand Hotel μία δολοφονία φέρνει αντιμέτωπες για πρώτη φορά Λαμπρόγιαννη - Καρβούνη

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και Αλέξανδρος Σκουρλέτης μπαίνουν στη σειρά. Η μυστηριώδης σχέση της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου και της υπεύθυνης προσωπικού του Grand Hotel. 

Μετράμε ήδη μία εξαφάνιση και μία δολοφονία και αυτή είναι μόνο η αρχή για το Grand Hotel. Η οικογένεια της Κυβέλης Γαζή αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη έρχεται στην πρώτη μεγάλη κόντρα της με τον πιο έμπιστό της άνθρωπο, την Αγγέλα - Κόρα Καρβούνη.

Τι ενώνει και τι χωρίζει τις δύο γυναίκες;

https://www.instagram.com/reel/DATTVGlhAhY/

Ο δολοφόνος με το χρυσό μαχαίρι και η εμφάνιση Σκιαδαρέση - Σκουρλέτη

Επιδερμικά προς το παρόν μας έχουν απασχολήσει τα πιο προσωπικά ζητήματα των ηθοποιών στο Grand Hotel, της νέας σειράς του ΑΝΤ1 που μπαίνει πια στην πιο ουσιαστική της δράση. Γιατί προέχουν οι έρευνες τόσο για την εξαφάνιση της Βασιλικής όσο και για τη δολοφονία της Ρόζας. Η κοπέλα που είχε περισταστιακή σχέση με τον Ιορδάνη (Στάθης Κόικας) και γιο της Κυβέλης, αναγκάζει την αστυνομία να ζητήσει ενισχύσεις.

Η νίκη του Grand Hotel στην πρεμιέρα του, η «θεά» του κοινού Δάφνη Λαμπρόγιαννη και οι 3 εκπλήξεις

Έτσι θα γνωρίσουμε δύο νέα πρόσωπα στη σειρά, τον αστυνόμο Χρόνη Κομνηνό που θα υποδυθεί ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, αλλά και τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη. Πέρισυ γιατρός στο Προξενιό της Ιουλίας, φέτος στη χωροφυλακή της Κηφισιάς.

Όλες οι υποψίες όπως είναι φυσικό πέφτουν στον Ιορδάνη, αφού υπάρχει και ένα ματωμένο μαχαίρι στο δωμάτιό του. Όμως η Κυβέλη που ήδη μας έχει δείξει πως ο γιος της θα είναι ο μεγάλος κληρονόμος του ξενοδοχείου, δημιουργεί μία από τις πλεκτάνες της για να γλιτώσει τον γιο της. Ξαφνικά το μαχαίρι η αστυνομία το ανακαλύπτει στο δωμάτιο του Νικόλα και γιου της Αγγέλας.

https://www.instagram.com/p/DARJjC0uygi/

Στο κατώφλι του δωματίου της Δάφνης Λαμπρόγιαννη θα εισβάλλει η Κόρα Καρβούνη, ζητώντας από την Κυβέλη να προστατέψει τον γιο της από ένα έγκλημα που δεν έκανε. Σε άλλη περίπτωση, η ισχυρή και αδίστακτη ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου δεν θα υπέκυπτε. Όμως μπροστά στην Αγγέλα υποκύπτει. Εδώ θα αρχίσουν και οι πρώτες υποψίες από το κοινό για το τι μπορεί να ενώνει τις δύο γυναίκες, εκτός από μία καλή συνεργασία και σχέση εμπιστοσύνης.

Υπάρχει μία σχέση από το παρελθόν και μάλιστα θα καταλάβουμε στα επόμενα επεισόδια για ποιο λόγο η Κυβέλη όχι απλά φοβάται την Αγγέλα, αλλά δεν θα θελήσει ποτέ ξανά να την προκαλέσει.

Η δεύτερη έρευνα, αυτή τη φορά του Πέτρου για τη Βασιλική ξεκινά μαζί με την Αλίκη στο πλευρό του. Πλέον η Καλλιόπη Χάσκα και ο Γιάννης Κουκουράκης θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν μαζί τι συνέβη με τα κρυμμένα και ματωμένα ρούχα της Βασιλικής που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο. Ποιος την απείλησε, ποιος χειροδίκησε και ποιος τελικά είναι αυτός ο δολοφόνος με το χρυσό μαχαίρι που έχει βάλει στόχο μόνο τις κοπέλες από τον προσφυγικό καταυλισμό;

Προς το παρόν η Βασιλική δεν έχει βρεθεί δολοφονημένη. Και αυτό αφήνει κάποιες ελπίδες, μήπως φυγαδεύτηκε αλλού για να σωθεί.