Ο ορισμός της διασκέδασης βρίσκεται στην Ίο και λέγεται Pathos Club

Ο ορισμός της διασκέδασης βρίσκεται στην Ίο και λέγεται Pathos Club

Άραγε, όταν σκέφτεσαι το νησί της Ίου, ποια εικόνα σου έρχεται πρώτη στο μυαλό;

Τα δρομάκια με τα κάτασπρα σπίτια και τα μπλε παράθυρα; Η θάλασσα που άλλοτε είναι γαλάζια και άλλοτε βαθύ μπλε, ή μήπως οι βραδιές με χορό και ξεφάντωμα κάτω από το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα των Κυκλάδων;

Άσε μας να μαντέψουμε! Σίγουρα το τρίτο, διότι Ίος και διασκέδαση πάνε μαζί και αυτό χάρη στις υπηρεσίες του Pathos Club, οι οποίες έχουν εδραιώσει την Ίο, ως κορυφαίο προορισμό νυχτερινής διασκέδασης. Και η αλήθεια είναι πως αυτή η απαράμιλλη εμπειρία διασκέδασης που έχει «χτίσει» το συγκεκριμένο club για το αναβαθμισμένο κοινό του, σε κάνει ήδη να ονειρεύεσαι τη στιγμή που ανέμελη, θα χορεύεις στους ρυθμούς των Djs και θα ζεις τις διακοπές που περίμενες έναν ολόκληρο χρόνο. Και αυτό γιατί πρόκειται για ένα κλαμπ που δεν είναι απλά ένας χώρος διασκέδασης, αλλά μία ζωντανή «πινακοθήκη τέχνης», που «υφαίνει» αριστοτεχνικά την έννοια της διασκέδασης με την καλλιτεχνική αύρα, προσφέροντας μία εμπειρία αισθητικής απόλαυσης σε κάθε γωνιά του.

Έτσι, στο Pathos Club, η διασκέδαση μεταμορφώνεται σε μια αισθητική πανδαισία, όπου κάθε στιγμή «γράφεται» με χρυσά γράμματα στην παλέτα των αναμνήσεών σου. Είναι σαν να περιηγείσαι σε μια… πινακοθήκη γεμάτη ζωντανά χρώματα, μελωδίες και συναισθήματα, αφήνοντας το πνεύμα σου να γοητευτεί από την τέχνη της διασκέδασης. Αν μέχρι τώρα, λοιπόν, αναρωτιόσουν πού θα περάσεις, φέτος, τις πιο όμορφες βραδιές του καλοκαιριού, μόλις βρήκες την απάντηση. Κλείσε, λοιπόν, εισιτήριο και έφυγες για Pathos Club στην Ίο.

Ζήσε τις διακοπές σου με… Pathos

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, η επιθυμία σου να ζήσεις κάτι ξεχωριστό όλο και μεγαλώνει. Γιατί έτσι είναι το καλοκαίρι και σε «καλεί» -για ακόμη μία φορά- να ανακαλύψεις τι κρύβεται πίσω από το μπλε της θάλασσας και όλες τις νύχτες που ζεις με… pathos. Και σε ρωτάμε, υπάρχει κάτι πιο όμορφο και ειδυλλιακό από το να διασκεδάζεις και να αντικρίζεις το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα της Ίου, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα;

Μάλλον «όχι», διότι η εμπειρία που πρόκειται να ζήσεις στο άκρως καλοκαιρινό Pathos Club, ακούγοντας μουσική από τους καλύτερους DJs, θα σου μείνει σίγουρα αξέχαστη. Και δεν στο λέμε τυχαία, αφού κατά τη διάρκεια του περσινού καλοκαιριού, οι πηγές μας λένε ότι το Pathos Club φιλοξένησε 35 αξιοσημείωτα events, με ένα line up που περιελάμβανε 52 DJs και live acts.

Ναι, καλά άκουσες και όσες βρέθηκαν εκεί, είχαν την ευκαιρία να χορέψουν στους ρυθμούς των Argy, Keinemusik, &Me, Rampa, Carlita, Whomadewho, Mind Against, Loco Dice, Dixon, Camelphat και Guy Gerber, χωρίς να βγουν εκτός budget.

Ένα εισιτήριο για Ίο και… έφυγες

Μετά από τις παραπάνω αναφορές, λοιπόν, που κάναμε για το Pathos Club, ίσως μπορείς να καταλάβεις γιατί αποτελεί τον κορυφαίο προορισμό νυχτερινής διασκέδασης, ανάμεσα ακόμα και σε αντίστοιχα clubs της Αθήνας, της Μυκόνου αλλά και της Ίμπιζα και γιατί προσελκύει το πιο απαιτητικό και αναβαθμισμένο κοινό. Οπότε, αυτό που μένει τώρα είναι να κλείσεις asap εισιτήριο για Ίο από τις 22 Ιουλίου και μετά. Διότι από τις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα είναι στα decks και στη σκηνή του Pathos Club, με σκοπό να σου χαρίσουν τις πιο ξεχωριστές βραδιές αλλά και το πιο epic ξεφάντωμα, κάτω από το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα των Κυκλάδων.

Και παρόλο που δεν μας αρέσει να κάνουμε spoiler, θέλουμε να σε προετοιμάσουμε για την εμπειρία που πρόκειται να ζήσεις, αναφέροντάς σου μόνο μερικά ονόματα από αυτά που θα συναντήσεις στο νησί τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Αρχικά, ξεκινάμε με τον Ιούλιου και συγκεκριμένα με Denis Horvat στις 22, με Lehar στις 23, με Aera στις 24, με WhoMadeWho στις 25, με MiMixFy στις 26, με Manu στις 27, με Camelphat στις 28, με Miss Monique στις 29, με Phunkadelica στις 30 και Hunter/Game στις 31. Δεν θα μείνεις εκεί, όμως, διότι Αύγουστος χωρίς Ame την πρώτη του μηνός, Gerd Janson στις 2, Adam Ten στις 3, Musumeci στις 4, Toto Chiavetta στις 5, Argy στις 6, Guy Gerber στις 7, Echonomist στις 8, Mano Le Tough στις 9 και A. Christopoulos στις 10… δεν γίνεται. 20 μέρες, 20 διαφορετικές καλοκαιρινές αναμνήσεις που περιμένουν να τις δημιουργήσεις. Τι λες;

Ακόμα και αν ξέρεις πως το τέλος κάθε καλοκαιριού είναι αναπόφευκτο, ποτέ δεν θα σταματήσεις να περιμένεις το επόμενο και πόσο μάλλον, όταν πρόκειται να σε βρει στο Pathos Club στην Ίο, να χορεύεις και να ξεφαντώνεις κάτω από το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα των Κυκλάδων. Μην το σκέφτεσαι άλλο, λοιπόν, κλείσε εισιτήριο και ετοιμάσου για ένα καλοκαίρι με… pathos!