Ψίμυθος: Το ελληνικό νησί που «τρέλανε» το Χ είναι ο ιδανικός προορισμός για την 32η Αυγούστου

Ψίμυθος: Το ελληνικό νησί που «τρέλανε» το Χ είναι ο ιδανικός προορισμός για την 32η Αυγούστου
Pexels

Το νησί Ψίμυθος έγινε viral, τα σχόλια είναι επικά, αλλά κανείς δεν το βρίσκει στο GPS. 

Μια θάλασσα με κρυστάλλινα νερά, απέραντη αμμουδιά και λίγα αρμυρίκια για σκιά. Τι άλλο μπορεί να θέλει κανείς για το καλοκαίρι; Η απάντηση έρχεται αμέσως... ένα φανταστικό νησί.

Φαντάσου να μπορείς να χαλαρώσεις σε μια παραλία χωρίς κόσμο, χωρίς τον ήχο από τα μπαλάκια της ρακέτας να ηχεί στα αυτιά σου και παιδιά να φωνάζουν τρέχοντας ανέμελα. Ουσιαστικά κάπου που κανείς να μην μπορεί να σε ενοχλήσει. Κανείς να μην ξέρει το μέρος και όλα να είναι ακριβώς όπως τα θες.

paralia_thalassa.jpg

Αν ψάξεις αυτό το υπέροχο και φανταστικό νησί που σου περιγράφω πιθανότατα δε θα το βρεις. Όσο κι αν αγαπάς τα ελληνικά νησιά ένα τέτοιο, αυτών των προδιαγραφών δεν είναι υπαρκτό. Και ό,τι κι αν γκουγκλάρεις και σου εμφανιστεί στην αναζήτηση, ίσως δεν είναι τελικά αυτό που θες. Αυτό το νησί ίσως τελικά ανήκει μόνο στη... φαντασία.

4 ελληνικά νησιά στη δεκάδα με τους πιο φτηνούς προορισμούς της Ευρώπης –Πού να πας αν θες εξωτερικό

Και πράγματι, αυτό το νησί δεν είναι τυχαίο. Ακούει στο όνομα Ψίμυθος και υπάρχει, αλλά μόνο στο Χ.

Όσο κι αν σε δελέαζαν οι διακοπές σ’ ένα ήρεμο νησί, ακριβώς στα μέτρα σου, όπως εσύ το θες, αυτό μάλλον δεν υπάρχει. Είναι προϊόν του πληκτρολογίου του beatBukowski, του χρήστη του Χ που πριν λίγες ημέρες, χάρη στην ανάρτησή του, έκανε το νησί Ψίμυθος No 1 trend στα social media.

«Να βρεις ένα ψεύτικο όνομα για νησί, φασέικο λίγο, Ψίμυθο πχ, και να λες ότι φέτος η φάση ήταν εκεί. Δεν έχεις πάει Ψίμυθο; Ε ρε φίλε. Έγινε χαμός φέτος» έγραψε και ήταν αρκετό για να πάρουν φωτιά οι λάτρεις του Χ.

Τι θα έλεγες να trendάρεις κι εσύ με το νησί Ψίμυθος;

Έχουν περάσει κιόλας δύο μέρες από τότε και το #Ψίμυθος παραμένει πρώτο στο Χ με τους χρήστες να έχουν λατρέψει το κυριολεκτικά φανταστικό νησί που δημιούργησε ο beatBukowski. Και να σου θυμίσουμε πως δυο μέρες για το ίντερνετ ισοδυναμεί με πολλά χρόνια, πάρα πολλά για την ακρίβεια.

Δεν έχει 100% πληρότητα, είναι οικονομικό, τα νερά του είναι κρυστάλλινα και οι ώρες με το πλοίο είναι ελάχιστες μέχρι να φτάσεις εκεί. Οι χρήστες του διαδικτύου συνεχίζουν το αστείο με το fake νησί και τα σχόλιά τους είναι επικά.

Η φάση, λοιπόν, φέτος έχει... Ψίμυθο.