Ποια είναι η Kai Trump, η 17χρονη εγγονή του Donald Trump που συγκίνησε με την ομιλία της

Ποια είναι η Kai Trump, η 17χρονη εγγονή του Donald Trump που συγκίνησε με την ομιλία της
Kai Madison Trump, κόρη of Donald Trump Jr.

Συγκίνησε τους πάντες η 17χρονη Kai Trump μιλώντας για το ποιος είναι πραγματικά ο παππούς της Donald.

Ο Donald Trump έχει 10 εγγόνια αλλά μόνο ένα ανέβηκε στη σκηνή του Εθνικού Συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων. Ο λόγος για την Kai Trump που πήρε τον λόγο την Τρίτη ημέρα του συνεδρίου, για να μιλήσει για εκείνη την αθέατη πλευρά του παππού της o οποίος πάντα της δίνει αναψυκτικά και γλυκά.

Η αγαπημένη εγγονή του Trump μιλάει για εκείνον

H κόρη του Doanld Trump Junior πήρε τον λόγο μετά από πρόσκληση του πατέρα της και στην ομιλία της, που έλαβε χώρα τέσσερις μόλις ημέρες μετά την απόπειρα δολοφονίας του Trump υπερηφανεύτηκε για τον παππού της που είναι ένας παππούς όπως και οι δικοί μας.

«Πάντα θέλει να ξέρει πώς τα πάμε στο σχολείο, είχε εκτυπώσει τους βαθμούς μου στο τεστ δεξιοτήτων (high honor roll) για να τους δείξει στους φίλους του», είπε η μεγαλύτερη εγγονή του πρώην πλανητάρχη και κόρη της Vanessa Trump.

Η 17χρονη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ αποκάλυψε ότι ο παππούς της τηλεφωνεί συχνά στο σχολείο για να τη ρωτήσει για τους αγώνες γκολφ στους οποίους παίρνει μέρος και μοιράζεται ιστορίες για τους δικούς του. Η Κάι αστειεύτηκε ότι πρέπει να του υπενθυμίσει ότι «είναι στο σχολείο και δεν μπορεί να μιλήσει».

Όταν παίζουν μαζί γκολφ, ο Τραμπ προσπαθεί, όπως τόνισε να μπει μέσα στο κεφάλι της, αλλά η Κάι λέει ότι δεν τον αφήνει να φτάσει κοντά της. «Του θυμίζω, ότι είμαι και εγώ Τραμπ», είπε χαμογελώντας.

Παρά το πολυάσχολο πρόγραμμά του, συμπεριλαμβανομένων των συνεχιζόμενων δικαστικών υποθέσεων στις οποίες έχει εμπλακεί, η Kai ετόνισε ότι ο παππούς της ρωτά πάντα για το αν είναι καλά και την ενθαρρύνει να πιέσει τον εαυτό της για να είναι επιτυχημένη.

Trump

Αργότερα, η Kai εξήγησε ότι ήταν «σοκαρισμένη» μετά την πρόσφατη απόπειρα δολοφονίας του παππού της.

«Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν τη ζωή του παππού μου κόλαση και αυτός παραμένει όρθιος. Παππού, είσαι έμπνευση και σε αγαπώ».

Η μικρή ολοκλήρωσε τονίζοντας πως η απεικόνιση του παππού της από τα μέσα ενημερώσης είναι διαφορετική από το πώς είναι ο Trump πραγματικά και εξήγησε:

«Τον ξέρω γι' αυτό που είναι. Είναι πολύ περιποιητικός και αγαπητός. Θέλει πραγματικά το καλύτερο για αυτή τη χώρα και θα παλεύει κάθε μέρα για να κάνει την Αμερική μεγάλη ξανά».

2024 Republican National Convention

Melania, Ivanka και Donald Trump Jr. αντέδρασαν στην απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ

Toν Μάιο του 2007, ο Τραμπ Τζούνιορ και η τότε σύζυγός του, Βανέσα Τραμπ (το γένος Pergolizzi), υποδέχθηκαν την Κai.
Ο επιχειρηματίας και το πρώην μοντέλο χώρισαν το 2018 και οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους την επόμενη χρονιά. Η Kai έχει μια αδερφή που ονομάζεται Chloe, την οποία γέννησε η Vanessa το 2014, καθώς και τρία ακόμα αδέρφια. Ο Donald III, ο Tristan και ο Spencer γεννήθηκαν το 2009, το 2011 και το 2012, αντίστοιχα.

Η Kai είναι μια ανταγωνιστική παίκτρια του γκολφ,και έχει το δικό της προφίλ στο Instagram με 234 χιλιάδες followers.

https:

Η αθλήτρια είχε την πρώτη μεγάλη επιτυχία της τον Μάρτιο του 2024.

kai.jpg

Η Kai ελπίζει να συνεχίσει την αθλητική της καριέρα σε επίπεδο κολεγίου όταν αποφοιτήσει το 2026.

«Ασχολούμαι με τρεις συλλόγους στο σχολείο μου και πιέζω τον εαυτό μου να πετύχω τους ακαδημαϊκούς και αθλητικούς μου στόχους. Το γκολφ ήταν πάντα ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου και είναι το μεγαλύτερο πάθος μου. Πάντα φιλοδοξώ να είμαι ηγέτης και θετικo ιcon εντός και εκτός του γηπέδου του γκολφ», είπε πρόσφατα η νεαρή.