Ολυμπιακοί Αγώνες: Η κραυγή χαράς αθλήτριας που ανατριχιάζει και 4 ακόμα highlights που έγιναν viral

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η κραυγή χαράς αθλήτριας που ανατριχιάζει και 4 ακόμα highlights που έγιναν viral
Instagram

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 είχαν πολλές σημαντικές στιγμές, από την αποκάλυψη του φύλου του παιδιού του Ryan Murphy στην ιστορία της ξιφομάχου που αγωνίστηκε ούσα 7 μηνών έγκυος.

Ιστορίες που συγκινούν για το θάρρος, την επιμονή και την πίστη στο όνειρο. Στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στην ιστορία των Ολυμπιακών του Παρισιού.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 έχουν ήδη προσφέρει viral στιγμές, από την επιστροφή της Simone Biles μέχρι τον Βραζιλιάνο σέρφερ Gabriel Medina που φαινομενικά αιωρείται πάνω από τον ωκεανό μετά από μια επίδοση-ρεκόρ.

Η συγκινητική ιστορία της Nathalie Moellhausen

Αν μια ιστορία είναι αυτή που πρέπει να ακουστεί για τη δύναμη ψυχής και το αθλητικό ιδεώδες τότε αυτή δεν είναι άλλη από τη μάχη της 38χρονης ξιφομάχου από τη Βραζιλία. Η Nathalie Moellhausen συγκλονίζει για το θάρρος και το πείσμα της, αφού αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εκπροσωπώντας τη χώρα της, λίγο πριν βρεθεί στο χειρουργείο για την αφαίρεση όγκου.

Το Σάββατο, 27 Ιουλίου, η δύο φορές παγκόσμια αθλήτρια, φόρεσε τη μάσκα της, πήρε το ξίφος της και αγωνίστηκε παρά τον πόνο που της προκαλούσε η αρρώστια της. Κατά τη διάρκεια του τρίτου γύρου, έχασε τις αισθήσεις της και ενώ όλοι περίμεναν ότι θα εγκατέλειπε συνέχισε τη μάχη και ολοκλήρωσε τον αγώνα που είχε ξεκινήσει.

Αν και δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη, αυτό δεν έχει καμία σημασία. Η Nathalie Moellhausen εισήχθη σε νοσοκομείο στο Παρίσι, εκεί όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη.

Η ομάδα της ανέβασε μια ανάρτηση στον προσωπική της λογαριασμό στο Instagram λέγοντας ότι θα υπερασπιστεί το άθλημά της, όπως ονειρευόταν.

«Παρά την πρόσφατη σιωπή της, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της σε όλη της την ομάδα, τους οργανισμούς, τους συναθλητές και τους υποστηρικτές της, ενώ στέλνει μήνυμα δύναμης σε όλους τους νεαρούς αθλητές που θα τη συντροφεύουν στο ταξίδι της».

«Η Nathalie αφιέρωσε την καρδιά και το σώμα της στην εξάσκηση της πειθαρχίας, με σκοπό να εξερευνήσει και να μοιραστεί τη μυστήρια ομορφιά της ξιφομαχίας, εμπνέοντας με το ταξίδι της πίσω από τη μάσκα.

Εμείς, η οικογένεια, οι φίλοι και η ομάδα της είμαστε μάρτυρες της δύναμης και της αποφασιστικότητας που δείχνει. Είναι η σειρά μας να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και την τιμή που δείχνετε στην πορεία της».

«Είμαι στην υπηρεσία των ονείρων μου», τόνισε στο κλείσιμο της ανάρτησης.

https://www.instagram.com/p/C95qVEkMMhl/

«Ryan, είναι κορίτσι!»

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 χάρισαν χαρά σ' έναν μπαμπά! Μια υπέροχη στιγμή περίμενε τον Αμερικανό κολυμβητή Ryan Murphy τη στιγμή που κατέκτησε το μετάλλιο.

Είχε μόλις κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μέτρα ύπτιο ανδρών, όταν έμαθε ότι η έγκυος σύζυγός του θα αποκτούσε κοριτσάκι. Ενώ περπατούσε προς το βάθρο, η σύντροφός του σήκωσε ένα πανό, αποκαλύπτοντας το φύλο του δεύτερου παιδιού τους, «Ryan, είναι κορίτσι!» .

https://www.instagram.com/p/C-BVriTszer/

«Γύρισα πίσω και η Bridget κρατούσε μια πινακίδα και έγραφε "Ryan, είναι κορίτσι”. Έτσι έμαθα το φύλο. Και οι δύο πιστεύαμε ότι θα ήταν αγόρι», δήλωσε αργότερα στο Associated Press.

Ο 29χρονος αθλητής είχε ήδη έξι ολυμπιακά μετάλλια πηγαίνοντας στο Παρίσι 2024 - τέσσερις ατομικούς τίτλους και back-to-back νίκες στα 4Χ100 μέτρα μεικτής. Ίσως αυτό φέτος να γίνει το αγαπημένο του!

Thomas Ceccon: Ο Ιταλός κολυμβητής πήρε χρυσό στους Ολυμπιακούς, αλλά και στις καρδιές των γυναικών

Gabriel Medina: Η πιο viral φωτογραφία των Ολυμπιακών Αγώνων μέχρι στιγμής

Ο Βραζιλιάνος Gabriel Medina, τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο σερφ, συγκέντρωσε το μεγαλύτερο σκορ ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους και φυσικά προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Αφού ολοκλήρωσε την προσπάθειά του, ο αθλητής σήκωσε το χέρι του ψηλά και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στον αέρα με τη σανίδα του.

https://www.instagram.com/p/C-Bcn13yP_T/

Ο φωτογράφος Jérôme Brouillet είναι υπεύθυνος για αυτή τη λήψη που έχει γίνει viral στα social media.

«Λοιπόν, αυτός (ο Medina) βρισκόταν στο πίσω μέρος του κύματος και δεν μπορούσα να τον δω. Μετά εμφανίστηκε και τράβηξα τέσσερις φωτογραφίες και μία από αυτές ήταν αυτή. Δεν ήταν δύσκολο να τραβήξω τη φωτογραφία. Ήταν περισσότερο για την πρόβλεψη της στιγμής και του σημείου που ο Gabriel θα ξεκινήσει να "πιάνει" το κύμα», είπε ο Brouillet.

Nada Hafez: Η 7 μηνών έγκυος ξιφομάχος με την ατσάλινη θέληση άλλαξε τα πάντα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Nada Hafez: Η ιστορία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες ανατριχιάζει

Όσες στιγμές κι αν έχουμε ακούσει από τους φετινούς Αγώνες του Παρισιού κι όσα highlights κι αν έχουμε δει, αυτή της Nada Hafez είναι μοναδική!

Η 26χρονη αθλήτρια από το Κάιρο εκπροσώπησε τη χώρα της στην ξιφασκία και έζησε για τρίτη φορά το όνειρό της στους Ολυμπιακούς. Η συμμετοχή της, όμως, φέτος στο Παρίσι είναι ξεχωριστή κι αυτό όχι γιατί κατάφερε να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο, αλλά διότι αγωνίστηκε ούσα 7 μηνών έγκυος.

Η ανάρτησή της συγκινεί:

«7 μηνών έγκυος αθλήτρια Ολυμπιακών Αγώνων

Αυτό που σε εσάς φαινόταν ότι βρίσκονται δύο παίκτες στο αγωνιστικό χώρο, στην πραγματικότητα ήταν τρεις! Ήμουν εγώ, η αντίπαλος μου και το μωρό μου που δεν έχει έρθει ακόμα στον κόσμο!

Το μωρό μου και εγώ είχαμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλες προκλήσεις, σωματικές και συναισθηματικές μαζί.

Το "τρελό τρενάκι" της εγκυμοσύνης είναι δύσκολο από μόνο του, αλλά έχοντας να παλέψω για να κρατήσω την ισορροπία της ζωής και αθλητισμού ήταν κάτι λιγότερο από επίπονο, ωστόσο άξιζε τον κόπο.

Κάνω αυτή την ανάρτηση για να πω ότι γέμισε με περηφάνια το είναι μου που εξασφάλισα τη θέση μου στη φάση των 16!

Είμαι τυχερή που είχα την εμπιστοσύνη του συζύγου μου και της οικογένειάς μου για να μπορέσω να φτάσω ως εδώ.

Οι συγκεκριμένοι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν διαφορετικοί- Τρεις φορές "Ολυμπιονίκης" αλλά αυτή τη φορά κουβαλώντας έναν μικρό Ολυμπιονίκη! ❤️»

https://www.instagram.com/p/C-A_dPbtIjD/

Ένα ουρλιαχτό μικρού παιδιού

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 έχουν μέχρι στιγμής πολλές συγκινητικές στιγμές κι αυτή είναι άλλη μία που δε θα ξεχάσουμε. Η Aleksandra Jarecka έχει γίνει viral όχι για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε, αλλά για την υπέροχη αντίδρασή της.

Μετά τη νίκη που χάρισε στην ομάδα της σε έναν καθηλωτικό αγώνα, η Πολωνή αθλήτρια της ξιφασκίας έβγαλε τη μάσκα της και άρχισε να ουρλιάζει από τη χαρά της σαν μικρό παιδί. Η αντίδρασή της έγινε πολύ γρήγορα meme στα social media, χαρίζοντας συγκίνηση και χαρά.

https://www.instagram.com/p/C-FN2mUPY5X/