Luana Alonso: Ποια είναι η Παραγουανή κολυμβήτρια που ήταν «πολύ hot για τους Ολυμπιακούς»

Luana Alonso: Ποια είναι η Παραγουανή κολυμβήτρια που ήταν «πολύ hot για τους Ολυμπιακούς»
Instagram

Εκδιώχθηκε από το Ολυμπιακό Χωριό για «ανάρμοστη συμπεριφορά». Στην αντεπίθεση η Luana Alonso για τα όσα λέγονται. 

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει μια νεαρή κολυμβήτρια, η Luana Alonso, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο της διαμάχης αφού φαίνεται πως την έδιωξαν από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ακατάλληλης συμπεριφοράς».

Η Luana Alonso, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Southern Methodist του Ντάλας, η οποία αγωνιζόταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες για λογαριασμό της πατρίδας της Παραγουάης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι εξαιρετική στα 100μ. πεταλούδα. Έκανε το ντεμπούτο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο καταλαμβάνοντας την 28η θέση στα 100μ. πεταλούδα. Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, η Alonso έλαβε μέρος στην ίδια διοργάνωση, αλλά δεν προκρίθηκε στα ημιτελικά, καταλαμβάνοντας την 6η θέση.

Ωστόσο, δεν ήταν η επίδοσή της κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού που έριξε τα φώτα της δημοσιότητας στην 20χρονη. Μάλλον είναι η φερόμενη συμπεριφορά της, συμπεριλαμβανομένης της αποχώρησής της από το Ολυμπιακό Χωριό, που δεν άρεσε στην Ολυμπιακή Επιτροπή της Παραγουάης.

Αφού ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την κολύμβηση κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, η Alonso φέρεται να εθεάθη να βλέπει τα αξιοθέατα της Πόλης του Φωτός και να πηγαίνει ακόμη και στη Disneyland του Παρισιού, και όλα αυτά ενώ εξακολουθούσε να μένει στο Ολυμπιακό Χωριό.

Η Larissa Schaerer, επικεφαλής της αποστολής της Ολυμπιακής Επιτροπής της Παραγουάης, της ζήτησε να φύγει αμέσως από το Ολυμπιακό Χωριό, λέγοντας ότι η παρουσία της «δημιούργησε ένα ακατάλληλο περιβάλλον για την ομάδα της Παραγουάης», σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η επικεφαλής εξέδωσε ανακοίνωση εξηγώντας τους λόγους πίσω από την αποβολή της αθλήτριας. «Η παρουσία της δημιουργεί μια ακατάλληλη ατμόσφαιρα στην ομάδα της Παραγουάης», τόνισε η Schaerer, χωρίς ωστόσο να εξηγεί πώς η διαμονή της αθλήτριας στο Ολυμπιακό Χωριό επηρέαζε την αποστολή της χώρας και τους υπόλοιπους αθλητές.

Ολυμπιακό Χωριό: Πώς σχολιάστηκε στα social media η αποχώρηση της γυναικείας ομάδας τένις των ΗΠΑ

Επίσης, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η 20χρονη αθλήτρια, παρά την ανακοίνωση της αποχώρησής της, συνέχισε να μένει στο Ολυμπιακό Χωριό, παρά το γεγονός ότι είχε μαζέψει τα πράγματά της. Ο λόγος; Για να ζήσει την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων. Η στάση της, όμως, φαίνεται πως προκάλεσε την αντίδραση της αποστολής της Παραγουάης, που την έδιωξε λόγω «ανάρμοστης συμπεριφοράς».

Άλλα ξένα Μέσα αποδίδουν την απομάκρυνση της αθλήτριας στη σέξι εμφάνισή της. Το TMZ γράφει ότι η κολυμβήτρια είναι «πολύ σέξι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Πριν από μερικές ημέρες η Luana Alonso είχε ανακοινώσει στα social media ότι αποσύρεται από την κολύμβηση, γράφοντας «Είναι επίσημο! Αποσύρομαι από την κολύμβηση, σας ευχαριστώ όλους πολύ για την υποστήριξή σας! Συγγνώμη Παραγουάη, δεν μπορώ παρά να σε ευχαριστήσω!».

https://www.instagram.com/p/C967qPFg4HC/

Δύο μέρες αργότερα δημοσίευσε μία ανάρτηση ευγνωμοσύνης για όσα έχει ζήσει μέσα από το άθλημά της και τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει. «Κολύμβηση: Ευχαριστώ που μου επέτρεψες να ονειρεύομαι, μου έμαθες να αγωνίζομαι, να προσπαθώ, την επιμονή, τη θυσία, την πειθαρχία και πολλά άλλα πράγματα. Σου έδωσα μέρος της ζωής μου και δεν θα το άλλαζα με τίποτα στον κόσμο γιατί έζησα τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου, μου έδωσες χιλιάδες χαρές, φίλους από άλλες χώρες που θα κουβαλάω πάντα στην καρδιά μου, μοναδικές ευκαιρίες. Δεν είναι αντίο, είναι τα λέμε σύντομα.»

https://www.instagram.com/p/C9-5agZgRSD/

Τα τελευταία stories της αθλήτριας στο Instagram υποδηλώνουν ότι έχει επιστρέψει στην Αμερική, εκεί όπου σπουδάζει.

Από τους Ολυμπιακούς στο OnlyFans: Πώς βγάζουν χρήματα οι κορυφαίοι αθλητές;

Στην αντεπίθεση η Luana Alonso

Η νεαρή αθλήτρια απάντησε πριν μερικές ώρες σε δημοσιεύματα που τη θέλουν να αποβλήθηκε από το Ολυμπιακό Χωριό. Στο insta story που δημοσίευσε έγραψε «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν με έδιωξαν ποτέ, ούτε με απέβαλαν από οπουδήποτε, παρακαλώ σταματήστε να διαδίδετε ψευδείς πληροφορίες. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά δεν θα αφήσω να με επηρεάσουν τα ψέματα».

alonso.png

Η Alonso είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο σε ηλικία 17 ετών. Συμμετείχε επίσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου του 2022 στη Βουδαπέστη και στους Νοτιοαμερικανικούς Αγώνες στην Ασουνσιόν της Παραγουάης την ίδια χρονιά.

Φέτος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού τερμάτισε έκτη στη σειρά της με χρόνο 1:03.09, μια σημαντική πτώση σε σχέση με το 1:00.37 που είχε τερματίσει στη σειρά της κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο τρία χρόνια νωρίτερα.