Δώρα Νικολή: Η περιπέτεια που είχε η κόρη της και η αποκάλυψη για τη συμμετοχή της στο Survivor

Γεωργία Βλαχοπούλου
Δώρα Νικολή: Η περιπέτεια που είχε η κόρη της και η αποκάλυψη για τη συμμετοχή της στο Survivor

«Τα μάτια μας στα παιδιά μας» είπε η Δώρα Νικολή στο βίντεο που δημοσίευσε μετά την περιπέτεια που είχε η κόρη της, ενώ όπως αποκάλυψε θα ξαναπάει αν μπορέσει στο Survivor για να εξασφαλίσει οικονομικά τα 4 παιδιά της.

H Δώρα Νικολή που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor 2024, μετά τον τελικό του ριάλιτι κι έχοντας καταλάβει την πέμπτη θέση, επέστρεψε στην οικογένειά της, η οποία πάντα ήταν και η προτεραιότητά της.

Η 46χρονη αθλήτρια του μπάσκετ από την Θεσσαλονίκη απέδειξε σε όλους πως αν και μητέρα τεσσάρων παιδιών, ήταν απόλυτα ικανή να αναμετρηθεί με τους πιο δυνατούς παίκτες του Survivor και να «επιβώσει». Πολλές φορές οι συμπαίκτες της, αλλά και οι αντίπαλοι, αναγνώριζαν και χειροκροτούσαν το πάθος με το οποίο μαχόταν, ενώ η ίδια είχε δηλώσει πως μπήκε στο παιχνίδι για να εξασφαλίσει ένα καλύτερο οικονομικά μέλλον για τα παιδιά της.

Η περιπέτεια της κόρης της Δώρας στη θάλασσα και το μήνυμα της πρώην survivor

Με μια ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram η Δώρα θέλησε να επιστήσει την προσοχή σε όσους followers της έχουν παιδια, να είναι πολύ προσεκτικοί όταν βρίσκονται στη θάλασσα.

«Θέλω να πω σε όλους μια όμορφη καλημέρα και το βίντεο αυτό το στέλνω γιατί συνέβη κάτι εχθές στην παραλία που ήμασταν και επειδή ήταν η δική μου εμπειρία θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας, σε περίπτωση που σας τύχει να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με σωστό τρόπο.

Έφυγε η μπάλα που είχαμε, την πήρε η θάλασσα, το ρεύμα δηλαδή της θάλασσας και η κόρη μου που ξέρει να κολυμπάει προσπάθησε να την πιάσει. Έφυγε λίγο πιο μακριά, την έβλεπα βέβαια, και εκεί που πιστεύαμε ότι με το που θα την πιάσει θα γυρίσει πίσω γιατί θα έχει κάπου να ακουμπήσει, η μπάλα έφυγε πιο μακριά, με αποτέλεσμα το παιδί να συγχυστεί, να αγχωθεί και να αρχίσει να φωνάζει.

Οπότε εννοείται, χωρίς δεύτερη σκέψη, μιας και που έχω και πτυχίο ναυαγοσωστικής και γνωρίζω ακριβώς τι πρέπει να κάνω, πήδηξα από τα βράχια στο νερό και κολύμπησα προς το μέρος της για να την πιάσω.

Αυτό το οποίο πρέπει να κάνουμε, εννοείται αυτοί που ξέρουμε να κολυμπάμε, είναι να μπαίνουμε να βοηθήσουμε τον άλλο που θα μας χρειαστεί, χωρίς δεύτερη σκέψη», είπε αρχικά η Δώρα στο βίντεο που δημοσίευσε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το παν είναι να μην πανικοβληθεί το παιδί μέχρι να πας κοντά και να το πιάσεις. (...) Το παιδί είναι μια χαρά, ούτε ήπιε νερό, ούτε τίποτα γιατί ακούγοντάς με τη βοήθησα αρκετά. Γενικά οπουδήποτε και να είμαστε, τα μάτια μας στα παιδιά μας. Γιατί εμείς τα γεννήσαμε, οπότε πρέπει να τα προσέχουμε πάντα, μέχρι να μπορέσουν αυτά να αυτοεξυπηρετηθούν μόνα τους χωρίς να έχουν ανάγκη κάποιον άλλο».

https://www.instagram.com/reel/C-j8YTrIP1f/

Οι οδηγίες προς «ναυτιλωμένους» που άφησε η Δώρα πριν το Survivor

Σε άλλη ανάρτησή της πριν από λίγες μέρες η Δώρα Νικολή είχε αποκαλύψει όλες τις οδηγίες που είχε αφήσει στην Στέλλα (23), την Κωνσταντίνα (22), την Ελένη (13) και τον Απόστολο (11) λίγο πριν μπει στο Survivor.

https://www.instagram.com/p/C0hyMmVoLyR/

Η «ελληνίδα μάνα» είχε προβλέψει για ακόμα μια φορά από το τι θα φάνε τα παιδιά, μέχρι το πότε θα διαβάζουν ή θα αλλάζουν τα σεντόνια στα κρεβάτια τους, αφού δεν θα μπορούσε εκείνη να φροντίζει γι' αυτά.

https://www.instagram.com/reel/C-clVfFo14r/

Η απόφασή της να μπει ξανά στο Survivor

H Δώρα Νικολή πάντως παρά τα όσα «άκουσε» κατά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης και τους υποτιθέμενους αγώνες που χάριζε στην Κατερίνα Δαλάκα, θα ξαναπήγαινε στο Survivor, καθώς όπως είπε θέλει να εξασφαλίσει ακόμα περισσότερο το μέλλον των παιδιών της.

453928988_509408768124659_3826715220948028823_n-(1).jpg