Ο Χρήστος Μοίρας είναι υποψήφιος στο MasterChef αλλά ο χωρισμός του Γιάννη κέντρισε το κοινό

Πατούλια Κατερίνα
Ο Χρήστος Μοίρας είναι υποψήφιος στο MasterChef αλλά ο χωρισμός του Γιάννη κέντρισε το κοινό

Αυτό που ευχήθηκε το κοινό για τον Γιάννη Κούρτογλου πριν έναν μήνα έγινε πραγματικότητα και όχι δεν μιλάμε για κάποια αποχώρησή του από το MasterChef.

Μπορεί ο Χρήστος Μοίρας να έκλεψε τις εντυπώσεις και να βγήκε τελικά υποψήφιος προς αποχώρηση στο MasterChef, ήταν όμως η εξομολόγηση του Γιάννη Κούρτογλου εκείνη που έγινε viral στο Twitter/X.

Ο Χρήστος Μοίρας o νέος αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, μετά την παραίτηση της Χριστίνας Χριστοφή που ακόμα αναρρώνει, ήταν εκείνος που βγήκε τελικά υποψήφιος προς αποχώρηση στο MasterChef.

Τα τρία άγνωστα υλικά προκάλεσαν αναστάτωση

Τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας της κλιματικής κρίσης και της αλλαγής της θερμοκρασίας στη θάλασσα, έχει ευνοηθεί η εξάπλωση ξενικών ειδών στο Αιγαίο και γενικότερα στη Μεσόγειο. Ξενικά είδη, σύμφωνα με τις περιβαλλοντικές οργανώσεις, ονομάζονται οι οργανισμοί που εμφανίζονται σε περιοχές πέραν της φυσικής γεωγραφικής τους κατανομής, λόγω ανθρωπογενών παρεμβάσεων, αλλά και των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

https://www.instagram.com/p/C68v0eiO5eB/

Ο Άνχελ δεύτερος υποψήφιος στο MasterChef αλλά η ατάκα του Γιάννη και το κορίτσι του έγιναν viral

Η Νικολέττα Σιδηροπούλου, Project Manager της iSea, της μη κυβερνητικής και μη κερδοσκοπικής εταιρείας προστασίας του θαλάσσιου οικοσυστήματος, ήταν εκείνη που αποκάλυψε στους εννέα διαγωνιζομένους με ποια τρία βασικά υλικά θα μαγειρέψουν και κριτές και παίκτες δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν άκουσαν τις γνώσεις του Μοίρα επί του θέματος.

Το λεοντόψαρο, το μπλε καβούρι και η αγριόσαλπα, ήταν τα βασικά υλικά της δοκιμασίας αυτής στο MasterChef.

Και μπορεί ο Χρήστος να είχε γνώσεις για τα άγνωστα είδη, αυτό όμως δεν φάνηκε στο τελικό ασποτέλεσμα του πιάτου του.

Πρώτος ψήφισε ο Χρήστος «καρφώνοντας» τον Λευτέρη ενώ και ο Λευτέρης με τη σειρά «έδωσε» τον Χρήστο, αφού θεώρησε πως οι δυό τους είχαν τα χειρότερα πιάτα. Τον αρχηγό ψήφισε κι ο Νίκος Κυψίδης, ενώ τρίτη ψήφο πήρε ο Χρήστος κι από τη Χριστίνα. Τον Χρήστο ψήφισε και ο Σοφοκλής και έτσι με τέσσερις ψήφους, ο Χρήστος Μοίρας είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από τον διαγωνισμό μαζί με τον Άνχελ που ψηφίστηκε τη Δευτέρα (13/5/2024).

«Ήταν ξεκάθαρο νομίζω μου αρέσει που έμμεσα παίρνω και την ευθύνη γιατί οι επιλογές σήμερα ήταν όλες δικές μου. Δεν ρώτησα τα παιδιά, το πήγα έτσι. Είμαι πανέτοιμος και για να κατέβω για την αποχώρηση, όλα καλά. Θα έχω δύναμη για την ομαδική να τα δώσω όλα, να μην έχουμε άλλον υποψήφιο από την μπριγάδα μας», είπε ο Χρήστος για την υποψηφιότητά του.

Το καλύτερο πιάτο το είχε ο Κώστας από τη γκρι μπριγάδα κι έτσι εκείνος κέρδισε τα 1.000 ευρώ.

«Αφιερωμένο στα παιδάκια μου αυτό» δήλωσε ενθουσιασμένος ο Κώστας.

Η ευχή του κοινού που δυστυχώς έγινε πραγματικότητα για τον Γιάννη

Μια ατάκα -άντε και δύο- του Γιάννη Κούρτογλου έκαναν το κοινό του MasterChef να ξεσπάσει

giannis1.jpg

Θυμάσαι που πριν έναν μήνα, ο Γιάννης Κούρτογλου είχε μιλήσει για το κορίτσι, την Θοδώρα, η οποία τον περίμενε εκτός MasterChef.

giannis3.jpg

Ο Κούρτογλου, που είχε διεκδικήσει και το 2019 μια θέση στο MasterChef, είχε μιλήσει μετά την νίκη του στις auditions στη μητέρα του κι όχι στην κοπέλα του. Εκεί, ο Γιάννης είχε εξηγήσει πως θα μπει στο παιχνίδι για δύο λόγους: την εμπειρία και την εξέλιξη. Εκεί άλλωστε, εξήγησε πως φοβάται μόνο ένα πράγμαις κάμερες και την προβολή!

Κι αυτή η προβολή φαίνεται πως κόστισε στην προσωπική ζωή του Γιάννη μιας και αυτά που έλεγε το κοινό έναν μήνα πριν, για το πώς η κοπέλα του πρέπει να δει τον πραγματικό του εαυτό και να τον αφήσει, επιβεβαιώθηκαν.

«Δεν έχω καθόλου άγχος για τον πόντο, δεν έχω άγχος για το παιχνίδι, μετά από μία ολοκλήρωση μίας δικιάς μου σχέσης. Όλο μου ήταν με το έξω, είχα κάτι με το έξω, τώρα δεν έχω, είμαι εντάξει και όταν έρθει η στιγμή να ολοκληρωθεί το ταξίδι θα είμαι ευγνώμων προς όλους» είπε o Κούρτογλου χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας τον χωρισμό του με τη Θοδώρα.

Εννοείται πως το τρολάρισμα ήταν μεγάλο για τον Γιάννη που φάνηκε όμως, να είναι αρκετά πεσμένος και στην μέχρι πρότινος έπαρση και στις ατάκες του ον κιου!