Η Μυρτώ Αλικάκη λατρεύει το καλοκαίρι και ο Νικόλας Κωστής λατρεύει να την απαθανατίζει με μαγιό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μυρτώ Αλικάκη λατρεύει το καλοκαίρι και ο Νικόλας Κωστής λατρεύει να την απαθανατίζει με μαγιό

Η Μυρτώ Αλικάκη λίγο πριν ξεκινήσει τις περιοδείες με τον Κατά Φαντασίαν Ασθενή, πήρε λίγη δύναμη αναπολώντας τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της Μυρτώς Αλικάκη στο Instagram θα δεις πως της αρέσει πολύ ο ήλιος, η θάλασσα και η φύση.

Πέτρος Λαγούτης, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και Μυρτώ Αλικάκη είναι οι νέοι Καρβέλας - Βίσση - Πάνια

Μιας και το καλοκαίρι είναι σχεδόν εδώ, η ηθοποιός - έχοντας πάρει απόφαση πως οι φετινές καλοκαιρινές της διακοπές θα είναι λίγο πιο περιορισμένες μιας και θα βρίσκεται σε περιοδεία με τη θεατρική παράσταση Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής - σκέφτηκε να «πάρει δύναμη» από τις όμορφες στιγμές που πέρασε το προηγούμενο καλοκαίρι.

Οι throwback φωτογραφία της Μυρτώς Αλικάκη δια χειρός Νικόλα Κωστή

Κάπως έτσι, η Μυρτώ Αλικάκη δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες της, τις οποίες μάλιστα είχε τραβήξει ο σύντροφός της, σκηνοθέτης και φωτογράφος, Νικόλας Κωστής.

Λαγούτης- Αλικάκη είναι οι «Τέλειοι Πρώην» και η κοινή συνέντευξη στο «Τετ Α Τετ» το απέδειξε

«Ένας δύσκολος χειμώνας πέρασε … Παίρνω δύναμη από εικόνες διακοπών.... Φέτος διακοπές λίγες αλλά θα ταξιδέψουμε με τον Κατά Φαντασίαν Ασθενή» έγραψε η ηθοποιός δίνοντας τα credits για τις εντυπωσιακές φωτογραφίες στον σύντροφό της.

https://www.instagram.com/p/C7j6RfEoxDh/

Όπως κάνει σε κάθε της ανάρτηση, ο Νικόλας Κωστής σχολίασε και πάλι την ανάρτηση της αγαπημένης του.

441505492_1653604032115341_4442789117466165254_n.jpg

Η πρώτη φωτογραφία ήταν τον Ιούλιο του 2023, με εκείνη να γράφει στη λεζάντα:

«Στιγμές ηλιοβασίλεμα #sunset #summer #sea #bythesea κλικ Νικόλας, Κωστής».

https://www.instagram.com/p/CupN3YSo5Mi/

Βέβαια, οι δυο τους είχαν συνεργαστεί νωρίτερα στην ταινία μικρού μήκους του Νικόλα Κωστή με εκείνον να δημοσιεύει τον Μάρτιο του 2023 κάποια στιγμιότυπα με την ηθοποιό στο δικό του προφίλ στο Instagram.

https://www.instagram.com/reel/CqVkZdZI3D1/

Πάντως το ζευγάρι προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τις δημόσιες εμφανίσεις τους να είναι δύο - τρεις κι αυτές κυρίως στα πλαίσια κάποιας πρεμιέρας θεατρικής παράστασης.

Όσο για το αν η Μυρτώ Αλικάκη θα παντρευόταν ξανά, η ίδια είχε απαντήσει το 2018 σε συνέντευξή της τα εξής:

Δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Πες ότι εμφανίζεται κάποιος που είναι πολύ ωραίος, και αγαπάει τα παιδιά και τον Πέτρο και έχει και μια περιουσία ο άνθρωπος που θέλει να μου αφήσει. Ε, τότε μπορεί και να παντρευτώ, δεν ξέρω. Προφανώς και κάνω πλάκα, αλλά δεν βρίσκω κανέναν λόγο να παντρευτεί ένας άνθρωπος αν δεν θέλει να κάνει παιδιά, εκτός από πρακτικούς λόγους.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις τις περισσότερες από τις φωτογραφίες που έχει τραβήξει ο Νικόλας Κωστής την ηθοποιό.

Η σχέση της Μυρτώς Αλικάκη με τον Πέτρο Λαγούτη και τα παιδιά τους

Ο Πέτρος Λαγούτης, όπως και η Μυρτώ Αλικάκη έχει προχωρήσει την ζωή του με την επίσης ηθοποιό Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Το πρώην ζευγάρι ωστόσο, εδώ και 24 χρόνια έχει καταφέρει να «χτίσει» την σχέση που κάθε χωρισμένο ζευγάρι θα ζήλευε. Μια σχέση αλληλοσεβασμού, στήριξης και αγάπης.

Φυσικά όλα αυτά δεν έγιναν εν μία νυκτί, όπως είπε η ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσαν στον Τάσο Τρύφωνος τον Απρίλιο.

Δεν μπορούσα να φανταστώ τη σημερινή μας σχέση και αυτά είναι τα υπέροχα της ζωής. Ένιωθα ότι τελειώνει η ζωή μου ότι θα πεθάνω ότι μόνο τα παιδιά μου με κρατάνε στη ζωή γιατί ήταν πολύ καιρό που ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα που παλεύαμε και δεν τα καταφέρναμε.

Και βέβαια, κοινός παράγοντας για να καταφέρουν να «δουλέψουν» τη μεταξύ τους σχέση ήταν οι δύο γιοι τους, ο Δημήτρης - που μάλιστα ακολουθεί και τα βήματά τους στην υποκριτική παίζοντας ήδη με τον μπαμπά του στη σειρά Έτερος Εγώ - και ο Γιώργος.

alikakigioi.jpeg

«Όταν φεύγει αυτή η κτητικότητα, η απαίτηση να είμαστε ο ένας και μοναδικός στη ζωή του άλλου, ο φόβος μην και δεν είμαστε, αρχίζουν και μένουν τα αγνά συναισθήματα των ανθρώπων και πιστεύω με τη Μυρτώ αυτό έχει συμβεί. Είμαστε δυο άνθρωποι που αγαπιόμαστε, έχουμε δυο παιδιά που τα λατρεύουμε και οι δυο θέλουμε ο ένας το καλό του άλλου. Εγώ νιώθω ότι είναι πιο στέρεη η εμπιστοσύνη» είχε πει στην ίδια συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος ο Πέτρος Λαγούτης.