Το μέλλον της Βασιλικής στις Ψυχοκόρες έχει βία, εξορία και μία ανατροπή: Ξαναβρίσκει τον πατέρα της

Κατερίνα Μπούσιου
Το μέλλον της Βασιλικής στις Ψυχοκόρες έχει βία, εξορία και μία ανατροπή: Ξαναβρίσκει τον πατέρα της

Το κοινό στο Twitter/X αντέδρασε στη δειλία του Παύλου, ενώ σε υπόδειγμα σεναρίου εξελίσσονται οι Ψυχοκόρες. Για αυτά που είδαμε και για αυτά που έρχονται ως η συνέχεια. 

Δεν είναι εύκολο να χτίσεις τη δομή μίας σειράς, αποτελούμενη από τόσους διαφορετικούς ανθρώπους και με διαφορετικές παράλληλες ιστορίες. Κρατώντας και αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Οι Ψυχοκόρες τα κατάφεραν. Και θα το διαπιστώσεις και μελλοντικά. Στα 20 τελευταία επεισόδια η Βασιλική ζει ένα πολύπλευρο δράμα. Εξαιτίας της δειλίας του Παύλου θα ζήσει ένα μαρτύριο, αλλά και μία ανέλπιστη χαρά.

Γιατί Παύλο;

Δραστήριος μόνο στα πολιτικά ζητήματα είναι ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στις Ψυχοκόρες ως Παύλος, αν και εκεί «κρύβει» την επαναστατική του φύση. Δεν τόλμησε ούτε στα προσωπικά του, συμβιβάστηκε και υποδουλώθηκε στην οικογένεια Αρδίτη και τώρα θα καταστρέψει με τη δειλία του και τη ζωή της Βασιλικής, παρά τον έρωτά του για εκείνη. Και θα σου εξηγήσω τι θα συμβεί.

Παρά το καλοστημένο της σχέδιο, η Φρόσω στις Ψυχοκόρες δίχασε το κοινό και κάνει ένα μεγάλο λάθος

Χθες είδαμε προς το τέλος του επεισοδίου τη δολοφονία του Αρδίτη από τον Κοσμά και το τέλος του ρόλου του εξαίρετου Αλέξανδρου Αντωνόπουλου. Τον έχουμε συνηθίσει κυρίως σε κωμωδίες, αλλά σε δραματικές στιγμές του είναι ακόμη καλύτερος. Του πηγαίνουν αυτοί οι ρόλοι με εξουσία και δολοπλοκία.

Σήμερα θα δούμε και ποιος θα τιμωρηθεί αντί του Κοσμά για αυτή τη δολοφονία. Αυτή είναι η Βασιλική, η οποία ετοιμαζόταν να το σκάσει εκείνο το βράδυ με τον Δαμιανό και κατηγορείται ευθέως από τον Ερμή. Ο οποίος την ίδια στιγμή σχεδίαζε να κλέψει το οικογενειακό χρηματοκιβώτιο για να ξελασπώσει από τα χρέη του.

https://www.instagram.com/p/C6J0wDyI9vw/

Ο Παύλος δε βρίσκει το θάρρος να την προστατέψει. Όπως δεν της είπε την αλήθεια για τη νοσηλεία στο νοσοκομείο και τις απειλές του πεθερού του Αρδίτη να μείνει μακριά της, άλλο τόσο θα μείνει σιωπηλός όταν συλληφθεί και όταν μάθει πως είναι έγκυος. Όταν θα «ξυπνήσει», δυστυχώς η Βασιλική θα έχει οδηγηθεί στην εξορία και θα έχει χάσει το παιδί της. Ο Παύλος ήδη στοχοποιήθηκε από το κοινό στο Twitter/X.

Η Βασιλική θα ζήσει ένα πραγματικό δράμα. Θα εξοριστεί και η κακοποίησή της θα είναι καθημερινή. Θα αναζητά μάταια κάποιον να τη βοηθήσει και δεν θα βρίσκει κανέναν. Θα σκληρύνει πολύ. Εκείνη που έμοιαζε η πιο τυχερή από τις αδελφές της, τώρα φαίνεται το ίδιο άτυχη. Τελικά μόνο η Μαρίκα ζει καλύτερα από τις υπόλοιπες.

Όμως, προετοιμάσου για μία πολύ σημαντική και συγκινητική σκηνή. Η στιγμή που στην εξορία ξαναβρίσκει τον πατέρα της, Ασημάκη Πολύζο. Εκείνον που είδαμε στο πρώτο επεισόδιο να μεγαλώνει με αγάπη και στοργή τις 4 κόρες του και να πέφτει θύμα πολιτικής πλεκτάνης που τον οδήγησε στην εξορία. Θα ξανασυναντήσει το «σπουδαγμένο» του, όπως αποκαλούσε τη Βασιλική.

https://www.instagram.com/p/C4V72Qao1Qv/

Δυστυχώς, δεν είναι πια ο Ασημάκης που γνωρίζαμε και γνώριζαν οι αδελφές Πολύζου. Έχει χάσει τη μνήμη του και έχει υποστεί κακουχίες που δεν του επιτρέπουν να είναι όπως παλιά. Είναι πια σκιά του εαυτού του.

Η κατάληξη είναι θλιβερή γιατί θα έχει μία μικρή αναλαμπή από το παρελθόν πριν ξεψυχήσει. Η Βασιλική χάνει πια και την τελευταία ελπίδα ότι κάποιο από τα πρόσωπα της οικογένειάς της θα ξαναβρεθεί στη ζωή της.