Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Η κόρη του τέως βασιλιά παντρεύεται στην Αθήνα -Όλες οι λεπτομέρειες

Τσακιρίδου Χριστίνα
Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Η κόρη του τέως βασιλιά παντρεύεται στην Αθήνα -Όλες οι λεπτομέρειες

H Θεοδώρα Γλύξμπουργκ ετοιμάζεται για την σημαντικότερη στιγμή της ζωής της. Οι λεπτομέρειες του γάμου και οι ωραιότερες φωτογραφίες με τον αρραβωνιαστικό της, Matthew Kumar.

Μετά από τρεις αναβολές λόγω πανδημίας και πένθους η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, Matthew Kumar με τον οποίο είναι αρραβωνιασμένη από το 2018.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για τον γάμο του ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το ερχόμενο φθινόπωρο.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ έγινε 57 ετών: Η τρυφερή αφιέρωση της Μαρί Σαντάλ και η απουσία του Αχιλλέα

Ο γάμος της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ στην Αθήνα

Όπως αναφέρουν πρόσφατα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ο αγαπημένος της, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 28 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

https://www.instagram.com/p/CTFgzaUIvxL/

Η ηθοποιός και ο δικηγόρος ανυπομονούν για την επισφράγιση του έρωτά τους καθώς αναγκάστηκαν να αναβάλλουν τον γάμο τους τρεις φορές. Το παρών στο ευτυχές γεγονός αναμένεται να δώσει σύσσωμη η οικογένεια Γλύξμπουργκ, φίλοι και συνεργάτες του ζευγαριού αλλά και γαλαζοαίματοι από ολόκληρο τον κόσμο.

Το «ευχαριστώ» της Τατιάνα Μπλάτνικ και η φημολογούμενη σχέση μετά τον χωρισμό από τον Νικόλαο

https://www.instagram.com/p/BvMdFvUl6vQ/

Οι αναβολές του γάμου και η επισημοποίηση της σχέσης τους

Γλύξμπουργκ και Kumar ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Νοέμβριο του 2018 με ένα πολύ τρυφερό Instagram post στο οποίο η 41χρονη έγραψε: «Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την ευτυχία μας και τον ενθουσιασμό μας. Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άνδρα. Σ’ αγαπώ Matt».

https://www.instagram.com/p/BqPuwQ6FvFY/

Σε παλαιότερη ανακοίνωσή της η οικογένεια Γλύξμπουργκ είχε αναφέρει: «Ο Κωνσταντίνος και η Άννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες της µικρότερης κόρης τους, Θεοδώρας, µε τον κ. Matthew Kumar. Περισσότερες λεπτοµέρειες σχετικά µε τον γάµο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω».

Το ζευγάρι είχε αρχικά προγραμματίσει να παντρευτεί στις Σπέτσες τον Μάιο του 2020 ωστόσο η πανδημία του covid-19 τους ανάγκασε να αναβάλλουν τον γάμο τους για το καλοκαίρι του 2021.

Η κατάσταση που επικρατούσε δεν ήταν η επιθυμητή και έτσι οι δυο τους αποφάσισαν να αναμένουν μέχρι το καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς. Ο θάνατος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου (απεβίωσε στις 10 Ιανουαρίου 2023) βύθισε την οικογένεια Γλύξμπουργκ σε πένθος, με τη Θεοδώρα να μεταφέρει τον γάμο της μέχρι νεωτέρας.

https://www.instagram.com/p/CJMZ-U0ly_E/

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ έχει πτυχίο Θεατρικών Τεχνών από το πανεπιστήμιο Brown και τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με την υποκριτική. Η 41χρονει μένει μόνιμα στο Los Angeles και παλαιότερα είχε κάνει guest στη δημοφιλή σειρά «Τόλμη και Γοητεία». Η Θεοδώρα έχει βαπτίσει το τρίτο παιδί του αδερφού της Παύλου Γλύξμπουργκ, Αχιλλέα-Ανδρέα (Achie).

Παύλος Γλύξμπουργκ & Marie Chantal ποζάρουν με τον γιο τους και η Αθήνα τους ταιριάζει πολύ

Φίλιππος Γλύξμπουργκ και Nina Flohr- Ο λαμπερός γάμος τους στην Αθήνα

Την Αθήνα είχε επιλέξει και ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ ως την πόλη όπου θα τελεστεί η ομορφότερη τελετή της ζωής του. Στις 23 Οκτωβρίου 2021 Γλύξμπουργκ και Nina Flohr επισφράγισαν τον έρωτά τους στη Μητρόπολη Αθηνών, με τα μέτρα ασφαλείας για τον γάμο τους να είναι δρακόντεια.

ninaflohr2.jpg

Η νύφη έλαμπε μέσα στο minimal νυφικό της ενώ σύσσωμη η οικογένεια Γλύξμπουργκ είχε δώσει το παρών ανάμεσά τους οι: Τατιάνα Μπλάτνικ, Νικόλαος Γλύξμπουργκ, τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος με τη σύζυγό του Άννα Μαρία, Παύλος Γλύξμπουργκ, Μarie Chantal Miller και η Μαρία-Ολυμπία. Αμέσως μετά τον γάμο ακολούθησε δεξίωση στο Ζάππειο με αρκετούς γαλαζοαίματους να δίνουν το παρών.

Πηγή κεντρικής: tgreece