Η μεγάλη αλλαγή της Φρόσως στις Ψυχοκόρες: Φτάνει μέχρι και σε διπλή δολοφονία, αλλά υπάρχει αιτία

Κατερίνα Μπούσιου
Η μεγάλη αλλαγή της Φρόσως στις Ψυχοκόρες: Φτάνει μέχρι και σε διπλή δολοφονία, αλλά υπάρχει αιτία

Η πιο άξια από τις αδελφές Πολύζου, όπως τη χαρακτήριζε ο πατέρας της, μεταλάσσεται στις Ψυχοκόρες για να καταφέρει να επιβιώσει, με τον πιο σκληρό τρόπο. 

Ένας από τα πιο σημαντικά θέματα προς έρευνα τόσο στην επιστήμη της ψυχολογίας όσο και της εγκληματολογίας, ασχολείται με τα βαθύτερα κίνητρα που έχει ένας δολοφόνος για να φτάσει στο έγκλημα. Είναι η προσωπική του παθογένεια ή οι συνθήκες στο περιβάλλον του, που διαβρώνουν τον χαρακτήρα του και τον φτάνουν στα άκρα; Πολλά ερωτηματικά θα προκύψουν στα επόμενα επεισόδια στις Ψυχοκόρες, για τους λόγους που η Φρόσω θα φτάσει στα άκρα.

Το ημερολόγιο και ο Βελλής

Δεν είναι μόνο η ιστορία της Φρόσως ιδιαίτερη στις Ψυχοκόρες, αλλά είναι αυτή που έχει τα περισσότερα διλήμματα σε σχέση με τις αδελφές της. Καταρχάς η συγκατοίκηση με την Ευανθία είναι προβληματική. Μπορεί να γίνεται καταρχάς με τους δικούς της όρους και να βγάζει τα απωθημένα της για όσα πέρασε, αλλά αμφιταλαντεύεται συχνά στο τι είναι και το σωστό να κάνει. Αν μπορούσε, η Φρόσω θα είχε ήδη φύγει από το σπίτι μαζί με τον γιο της. Γιατί δικός της γιος είναι και του Μέλιου και αυτό το ξέρουν καλά και οι δύο γυναίκες, αλλά δεν τολμούν ακόμη να το παραδεχτούν μεταξύ τους.

Το μέλλον της Βασιλικής στις Ψυχοκόρες έχει βία, εξορία και μία ανατροπή: Ξαναβρίσκει τον πατέρα της

Έχει όμως καταλάβει πως η ζωή της, είναι ένας δρόμος δίχως επιστροφή και θα πρέπει να γίνει εξυπνότερη και πιο πονηρή από όλους τους άλλους. Για αυτό μαθαίνει να διαβάζει, για να μπορέσει να αποκτήσει οικονομική δύναμη από την περιουσία του Νάτση και να έχει το προνόμιο της φυγής. Αλλά θα φτάσει πολλές φορές στα άκρα η Φρόσω. Θα γίνει σκληρή και αδίστακτη. Και θα ψάχνουμε να της βρούμε ελαφρυντικά, αλλά θα της αναγνωρίσουμε και σημαντικά λάθη.

Και επειδή είναι έτσι φτιαγμένος αυτός ο ρόλος, έχει και μεγάλο ενδιαφέρον. Τι θα συμβεί όμως στο μέλλον;

https://www.instagram.com/reel/C68VD7oOyFe/

Ήδη έχουμε δει την εμφάνιση ενός νέου χαρακτήρα στην περιοχή του αρχοντικού του Νάτση, τον αστυνόμο Βελλή. Καταλάβαμε εξαρχής πως είναι πονηρός και φιλοχρήματος. Με αυτά τα χαρακτηριστικά θα πλησιάσει την Ευανθία και τη Φρόσω, αφού ήδη γνωρίζει την ιστορία τους από τους γαμπρούς της. Πολύ σύντομα θα ανακαλυφθούν και κάποια αρχαία στα κτήματα τους και εκείνος θα προσπαθήσει να καρπωθεί ότι μπορεί.

Θα έχει συχνές επαφές με τη Φρόσω και θα την απειλεί με την υπόθεση του Θωμά. Ξέρει πως εκείνη έκανε τον φόνο και όχι ο Λούης όπως κατηγορήθηκε. Και αν δεν είχε κατηγορηθεί ο Λούης δεν θα έφτανε στο να εκδικηθεί τον Νάτση και να τον δολοφονήσει.

Άννα Λουϊζίδη: «Παλεύουμε ακόμη για τα δικαιώματά μας, δεν είναι κεκτημένα μας»

Η Φρόσω θα χρησιμοποιήσει τα ίδια μέσα και με πονηριά θα τον αντιμετωπίσει. Θα κάνουν ένα κρυφό deal, όταν εκείνη καταλάβει πως βγάζει παράνομα χρήματα, αλλά το τέλος αυτής της συνδιαλλαγής θα είναι τραγικό. Δεν θα διστάσει να τον σκοτώσει και μάλιστα μπροστά στην Ευανθία, η οποία θα καταλάβει πια πως η ψυχοκόρη της δεν αστειεύεται όταν απειλεί.

Δεν θα είναι η μόνη δολοφονία. Μόνο που εκείνη που θα κάνει στο τέλος, θα έχει ένα πιο συναισθηματικό υπόβαθρο. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η Φρόσω, όταν στο φινάλε της σειράς, θα έχει κάνει ήδη 3 συνολικά φόνους.

https://www.instagram.com/p/C71-LQsIV1C/