Survivor: Οι 7 που διεκδικούν το έπαθλο, η αλλαγή με το αυτοκίνητο και το Spoiler για τον Χριστόφορο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Οι 7 που διεκδικούν το έπαθλο, η αλλαγή με το αυτοκίνητο και το Spoiler για τον Χριστόφορο

Πολλές οι διαφορές που είδαμε στο φετινό Survivor συγκριτικά με προηγούμενους κύκλους και το έπαθλο αυτοκινήτου τελικά δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Άραγε θα ξαφνιαστούμε και στον τρόπο που θα γίνει ο τελικός;

Περίπου δύο βδομάδες έχουν απομείνει για να μάθουμε ποιος θα είναι ο νικητής του φετινού Survivor, αλλά οι αλλαγές που παρατηρούμε στον φετινό κύκλο δεν έχουν τελειωμό. Σύμφωνα, με spoiler που κυκλοφόρησε το φετινό αγώνισμα επάθλου δεν θα γίνει μέσα από αγώνισμα - ως είθισται τις περισσότερες χρονιές - αλλά μέσω ερωτήσεων.

Η Δαλάκα στην 5άδα του Survivor, την ώρα που το κοινό διχάζεται με την κόντρα Γκιουλέκα - Μπολέτση

Το έπαθλο αυτοκινήτου

Εδώ και καιρό οι φανατικοί του Survivor αναρωτιούνταν αν φέτος θα υπάρξει το συγκεκριμένο έπαθλο. Η αλήθεια είναι πως κάποιες χρονιές - όπως το 2023 ή το 2019 - ο Τούρκος παραγωγός, Acun Ilicali ήταν πολύ γενναιόδωρος και τα αμάξια ήταν παραπάνω από 1 με τους παίκτες που τα διεκδικούν να είναι στην τελική 10άδα. Άλλες φορές το έπαθλο αμαξιού δινόταν όταν πλέον, φτάναμε στους πέντε.

Αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται 7 παίκτες - ο Χριστόφορος, η Δώρα, ο Γιώργος, η Κατερίνα, ο Φάνης και ο Ντάνιελ - και παρότι δεν γνωρίζουμε αν το συγκεκριμένο μεγάλο έπαθλο θα δοθεί αυτή την εβδομάδα ή όταν φτάσουμε στην τελική πεντάδα, ξέρουμε πως δεν θα είναι μέσω αγωνίσματος - αν βγουν φυσικά αληθινά τα spoilers.

Θα μου πεις σε ένα αγωνιστικό Survivor θα δοθεί έπαθλο αμάξι, χωρίς να μονομαχήσουν οι παίκτες;

Απ' ότι φαίνεται ναι! Σύμφωνα λοιπόν, με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν το αυτοκίνητο θα δοθεί ύστερα από παιχνίδι ερωτήσεων, στο οποίο οι παίκτες θα πρέπει να δώσουν τις περισσότερες ίδιες ερωτήσεις με τις μητέρες τους. Αν σου θυμίζει κάτι αυτό δεν έχεις άδικο.

441583372_817449110341949_1586143841357999581_n.jpg

Εν αντιθέσει με το All Star το 2023 που τα δύο αυτοκίνητα κέρδισαν μετά από 2 αγωνίσματα ο Σάκης Κατσούλης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η φετινή αλλαγή θυμίζει το Survivor το 2018.

Τότε ήταν πάλι που οι παίκτες έπρεπε να δώσουν τις ίδιες απαντήσεις με τις μαμάδες τους, με τους δύο καλύτερους να παίζουν ένα παιχνίδι - που ήταν κυρίως θέμα τύχης το ποιος θα το κερδίσει. Τελικά νικήτρια είχε αναδειχθεί η Κατερίνα Δαλάκα.

Το ερωτηματικό του τελικού

Αν ισχύσει τελικά η πληροφορία με τις ερωτήσεις που θα χρειαστεί να απαντήσουν οι παίκτες για να κερδίσουν το έπαθλο αυτοκινήτου, τότε είναι γρίφος και ο τελικός του φετινού Survivor. Ακόμα ο Γιώργος Λιανός δεν έχει ενημερώσει τους παίκτες πώς θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής, ούτε υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

Θα μπορούσε να είναι μέσω μονομαχίας, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, εφόσον είναι το πιο αγωνιστικό Survivor. Θα μπορούσε όμως να είναι 50% αγωνιστικός ο τρόπος και 50% μέσω ψηφοφορίας ή μέσα από μόνο ψηφοφορία.

Και το ενδιαφέρον είναι σε κάθε περίπτωση είναι διαφορετικοί οι παίκτες που θεωρούνται φαβορί.

Ο Φάνης για παράδειγμα, βάσει των στατιστικών είναι ο καλύτερος παίκτης στον φετινό κύκλο του ριάλιτι. Η Κατερίνα Δαλάκα από την άλλη έχει ένα πολύ δυνατό fan club.

Το spoiler για την αποχώρηση αυτής της εβδομάδας

Σύμφωνα πάντως, με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα αποχωρεί από το παιχνίδι ο Χριστόφορος Ταξίδης.

Μιας και είναι λίγοι οι παίκτες οι μονομάχοι θα είναι 3 και όχι 4, με την Δώρα Νικολή να θεωρείται η μία του αντίπαλος και ο τρίτος μονομάχος να είναι ή ο Γιώργος Γκιουλέκας ή η Κατερίνα Δαλάκα.

441586847_1489178732033032_6375455894651390531_n.jpg