Κεφάλαιο απιστία και η Δανάη Μπάρκα είπε με ειλικρίνεια πως «Έχω βρεθεί και στις δύο περιπτώσεις»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Κεφάλαιο απιστία και η Δανάη Μπάρκα είπε με ειλικρίνεια πως «Έχω βρεθεί και στις δύο περιπτώσεις»

Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε με ειλικρίνεια τις δηλώσεις της Ναταλίας Δραγούμη περί απιστίας. «Έχω βρεθεί και στις δύο περιπτώσεις», δηλώνει η παρουσιάστρια.

Η Δανάη Μπάρκα έχει αποδείξει πως δεν φοβάται να πει ανοιχτά ό,τι σκέφτεται και εκφράζει τεκμηριωμένα την άποψή της.

Πριν από λίγες ώρες, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, «Πάμε Δανάη», η παρουσιάστρια του MEGA σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις της Ναταλίας Δραγούμη περί απιστίας και έκανε μια απρόσμενη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

Η Μπάρκα γύρισε «σελίδα» στην προσωπική της ζωή: Η φωτογραφία και η δήλωση για τον άντρα δίπλα της

Δανάη Μπάρκα: «Όταν μιλάμε για διαπροσωπικές σχέσεις, δεν υπάρχει κανόνας»

Η οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη» πήρε τον λόγο και είπε χαρακτηριστικά για την απιστία: «Όταν μιλάμε για διαπροσωπικές σχέσεις, δεν υπάρχει κανόνας. Είναι θέμα διαφορετικών απόψεων και ίσως σοφίας της ζωής. Η Ναταλία τόνισε ότι παίζει ρόλο το πότε θα γίνει σε μία σχέση. Δεν είναι το ίδιο να σου το πει μετά από 20 χρόνια με το να σου το πει τα πρώτα χρόνια».

«Δεν έχει άδικο σε αυτό που λέει η Ναταλία Δραγούμη. Όταν υπάρχει συναίσθημα και μαθαίνεις ξαφνικά ότι ο σύντροφός σου σε απατά, αυτό πονάει πάρα πολύ. Έχω μία απορία με την Αθηναΐδα Νέγκα που είπε ότι δεν χωρίζουν τα ζευγάρια για την απιστία», σχολίασε η Δέσποινα Καμπούρη.

«Αγάπη μου, εγώ αν είχα εσένα, δεν θα απιστούσα… ο Ben Affleck ο ίδιος να ερχόταν να μου χτυπούσε την πόρτα. Δεν θα κοίταγα αλλού. Είναι μεγάλο το θέμα, γιατί έχω βρεθεί και στις δύο περιπτώσεις. Δεν το λέω έτσι. Συγχωρώ δεν σημαίνει συγχωρώ τώρα και κάθε φορά σε έναν καβγά σου το «χτυπάω» και λέω θυμάσαι;. Συγχωρώ σημαίνει συγχωρώ, το αφήνω πίσω μου και δίνω χώρο σε μένα πρώτα και μετά στη σχέση», απάντησε η Δανάη Μπάρκα στη συνεργάτιδά της.

Η Δανάη Μπάρκα «απάντησε» σε όσους έχουν αναφερθεί στα κιλά της με τον δικό της μοναδικό τρόπο

Ναταλία Δραγούμη: «Αλίμονο αν δεν μπορείς να συγχωρέσεις»

Πριν από λίγα 24ωρα η Ναταλία Δραγούμη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα Αργά» και μίλησε μεταξύ άλλων στην Αθηναΐς Νέγκα για το πώς θα διαχειριζόταν την απιστία.

Η δημοσιογράφος υπενθύμισε στην ηθοποιό μια παλαιότερη δήλωσή της στην οποία ανέφερε πως αν ο σύζυγός της την είχε απατήσει θα ήθελε να το γνωρίζει και να το κοινοποιήσει στο τρίτο πρόσωπο.

«Συμφωνώ και επαυξάνω. Οι απόψεις που εξακολουθούν να είναι ίδιες. Είναι μια ζυγαριά. Συγχωρώ. Είναι θέμα επιλογής. Θέλεις να είσαι με αυτό τον άνθρωπο; Είναι πιο σημαντικό αυτό που έχεις χτίσει, αυτό που έχεις σκάψει με αυτό τον άνθρωπo; Γιατί είναι μια ζωή ολόκληρη», δήλωσε η ηθοποιός.

Το lovestory της Δανάης Μπάρκα με τον Πάνο Αδαμόπουλο

Η μοναδική σχέση της Δανάης Μπάρκα που έχει δει επίσημα το φως της δημοσιότητας ήταν αυτή με τον Πάνο Αδαμόπουλο.

Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας και 6 χρόνια συγκατοίκησης, η παρουσιάστρια και ο personal trainer αποφάσισαν το 2021 να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους.

Η Δανάη Μπάρκα μιλώντας στον Θέμη Γεωργαντά είχε αναφέρει: «Μία σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός που θέλει κοινή προσπάθεια. Ποτέ δεν ξέρεις πού θα καταλήξει, πάντα ονειρεύεσαι όταν είσαι με έναν άνθρωπο το “όσο περισσότερο γίνεται και το για πάντα. Δεν ξέρεις πόσο θα διαρκέσει. Σε στιγμές βοηθάει να σου φωτίσει τα θετικά που έχει ένας άνθρωπος που από τη ρουτίνα φεύγουν».

https://www.instagram.com/p/CG4v2d4MyXN/

Δανάη και Πάνος διατηρούν άριστες σχέσεις μετά τον χωρισμό και αν κάποιος βιαστεί να μιλήσει για επανασύνδεση μάλλον κάνει λάθος. Παλαιότερα ο γυμναστής είχε εμφανιστεί live στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», με την on air συνάντησή τους να είναι κάθε άλλο παρά αμήχανη.

Πηγή κεντρικής: danai_barka