«Σ' αγαπάμε και δεν πάμε καλά» είπαν στην Βανδή στην 1η επετειακή συναυλία της: Τα 3 λαμπερά outfits

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Σ' αγαπάμε και δεν πάμε καλά» είπαν στην Βανδή στην 1η επετειακή συναυλία της: Τα 3 λαμπερά outfits

Η Δέσποινα Βανδή πιο λαμπερή από ποτέ, ξεκίνησε τις επετειακές συναυλίες της για τα 30 χρόνια καριέρας της και δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση και την χαρά της για όλα όσα έχει ζήσει.

Η Δέσποινα Βανδή φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο τραγούδι και για όσους όσους την στηρίζουν και την ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια ετοίμασε κάποιες συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και στην Κύπρο.

«30 χρόνια Δέσποινα Βανδή» αλλά για εκείνη η μεγαλύτερη επιτυχία της είναι τα παιδιά της

Η πρώτη επετειακή συναυλία της Δέσποινας Βανδή και τα outfits που επέλεξε

Την έναρξη της περιοδείας της η Δέσποινα Βανδή την έκανε, όπως είδαμε μέσα από το Instagram της στα Γιάννενα, το βράδυ της Δευτέρας 10/6. Η ίδια πολύ συγκινημένη έκανε μια ανάρτηση στο Instagram της θέλοντας να μοιραστεί με τους followers της την συγκίνηση και την χαρά που ένιωσε τραγουδώντας με αφορμή τα 30 χρόνια της πορείας της στη μουσική, ευχαριστώντας παράλληλα και τους συνεργάτες της.

«Δε βρίσκω λόγια να σας ευχαριστήσω για το ποσο όμορφα με κάνατε να νιώσω τη Δευτέρα το βράδυ στα Ιωάννινα. Το party των 30 χρόνων μου στη μουσική ξεκίνησε και τα συναισθήματα μου ήταν πολλά!Η χαρά και η συγκίνηση περίσσευε!
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους που το ζήσαμε μαζί!
Επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα μου που χωρίς αυτούς δε θαΔέσποινα Βανδή: H συγκίνηση στην συναυλία γινόταν το όνειρο πραγματικότητα!» έγραψε η ίδια χαρακτηριστικά.

Όπως θα δεις και από την gallery που ακολουθεί η Δέσποινα Βανδή φόρεσε 3 outfits κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.

Αρχικά ένα mini χρυσό λαμπερό φόρεμα με τη φιγούρα μιας γυναίκας μπροστά, το οποίο στο πίσω μέρος του έγραφε «30 χρόνια μαζί».

Στη συνέχεια, φόρεσε ένα μίνι ασημί φόρεμα με κρόσσια και κρυσταλλάκια και αντίστοιχα μποτάκια, ενώ το τρίτο look της, όπως φαίνεται από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε αποτελούνταν από ένα παντελόνι με λάμψεις τύπου αθλητικό σε ιριδίζον πράσινο χρώμα συνδυασμένο με ένα λευκό cropped top.

Η ανάρτηση της γνωστής τραγουδίστριας γέμισε με σχόλια και ένα είναι το σίγουρο με βάση τους fans της, «30 (χρόνια) κι άλλα 30» μαζί της θα είναι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της βέβαια, η Δέσποινα Βανδή είχε πει πως ναι με της φαίνεται απίστευτο που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια αλλά η μεγαλύτερη επιτυχία της είναι τα παιδιά της.

Πριν που με ρώτησες τι είναι επιτυχία για μένα, σκεφτόμουν ότι είναι τα παιδιά μου. Νιώθω πως ό,τι πιο όμορφο έχω κάνει στη ζωή μου είναι αυτά τα δύο παιδιά. Οι στιγμές που έχω ζήσει μαζί τους, η κούραση. (...) Αλλά η ζωή μου γέμισε όλη με τα παιδιά μου. Δεν μετάνιωσα ποτέ για το ότι ενδεχομένως έδωσα λιγότερη βαρύτητα στη δουλειά μου και περισσότερη στο να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Γιατί σήμερα βλέπω δύο παιδιά που είναι ώριμα παιδιά, είναι καλοί άνθρωποι, με αξίες, που σέβονται, εκτιμούν, με ευγένεια και «πατάνε» καλά στα πόδια τους. Οπότε όλες αυτές οι ατελείωτες «εργατοώρες» - αν είστε νεαρές μανούλες - να ξέρετε ότι θα ξεχαστούν, οι κόποι και τα ξενύχτια και μια μέρα θα θαυμάζετε τα παιδιά σας, όπως επιθυμείτε.