Survivor: Δαλάκα και Φάνης σε άτυπη συμμαχία κατά του Γκιουλέκα λίγο πριν τα ατομικά αγωνίσματα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Δαλάκα και Φάνης σε άτυπη συμμαχία κατά του Γκιουλέκα λίγο πριν τα ατομικά αγωνίσματα

Κουρασμένος ή κρατάει δυνάμεις τώρα που ξεκινάει το ατομικό αγώνισμα ο Γιώργος Γκιουλέκας;

Tον τρίτο αγώνα ασυλίας για αυτήν την εβδομάδα του Survivor παρακολούθησε το κοινό το βράδυ της Τετάρτης 13/6 με τα σπόιλερ να επιβεβαιώνονται και η κόκκινη ομάδα να είναι αυτή που κερδίζει.

Ακόμα ένας τραυματισμός της Δαλάκα στο Survivor και το κοινό ξέσπασε με την υπερβολή

Κάπως έτσι, η Κατερίνα Δαλάκα πέρασε στην τελική 5άδα του ριάλιτι, όπως και ο Φάνης Μπολέτσης με τον Ντάνιελ Νούρκα, ενώ στην μονομαχία μαζί με τον Χριστόφορο Ταξίδη και τον Γιώργο Γκιουλέκα θα βρεθεί η Δώρα Νικολή, αφού αυτήν έδειξε η κάλπη των μπλε.

Οι σπόντες της Δαλάκα και του Φάνη για τον Γκιουλέκα

Μπορεί να κέρδισε η κόκκινη ομάδα με τον Χριστόφορο και τον Γιώργο ουσιαστικά να μάχονται για την παραμονή της Κατερίνας - αφού οι δυο τους ήταν ήδη υποψήφιοι - η παίκτρια της κόκκινης ομάδας ωστόσο, δεν παρέλειψε να κάνει τα παράπονά της στην κάμερα για τον Γκιουλέκα και το κατά πόσο τα «έδωσε όλα» στον στίβο μάχης.

Η αλήθεια είναι πως ο Χριστόφορος ήταν σε εξαιρετική μέρα συγκριτικά με τον Γιώργο Γκιουλέκα. Παρ' όλα αυτά κι εκείνος πολλές φορές έχει παλέψει πέρα από τις δυνάμεις του για την ασυλία της ομάδας του.

Όπως είπε η Δαλάκα βέβαια, ο συμπαίκτης της αυτή την φορά έτρεχε στο 50% των δυνατοτήτων του κι αυτό είτε είναι εξαιτίας της κούρασής του είτε εξαιτίας κάποιας στρατηγικής του.

Αντίστοιχα, και η μπλε ομάδα συζητώντας για τον αγώνα ασυλίας ασχολήθηκε με τον Γιώργο Γκιουλέκα και την απόδοσή του με την Δώρα να ξεκινάει τη συζήτηση επισημαίνοντας πως ο ίδιος φαινόταν πολύ κουρασμένος σωματικά.

Survivor: Οι 7 που διεκδικούν το έπαθλο, η αλλαγή με το αυτοκίνητο και το Spoiler για τον Χριστόφορο

Ο Φάνης Μπολέτσης, ωστόσο υποστήριξε πως ο αντίπαλός του κρατάει δυνάμεις για τις μονομαχίες και συνειδητά βλέπει όλους τους υπόλοιπους αγώνες σαν «φιλικά».

Το παιχνίδι γίνεται ατομικό

Η απάντηση - αν και πρέπει να δούμε πώς θα παίξει στην μονομαχία ο Γκιουλέκας - ίσως δόθηκε από τον Γιώργο Λιανό.

Ο παρουσιαστής ενημέρωσε τους παίκτες πως από την επόμενη εβδομάδα το παιχνίδι γίνεται ατομικό και επομένως κάθε παίκτης παίζει για τον εαυτό του και την παραμονή του μόνος του.

Αν και συγκριτικά με τα προηγούμενα Survivor άργησε φέτος αυτή η φάση του παιχνιδιού, ίσως ο παίκτης της κόκκινης ομάδας περίμενε αυτή την εξέλιξη και όντως κρατάει δυνάμεις για τους υπόλοιπους και πιο σημαντικούς αγώνες που θα έρθουν γι' αυτόν.

Το κοινό σχολίασε αρνητικά τη στάση της Δαλάκα

Πάντως το κοινό σχολίασε αρνητικά τη στάση της Κατερίνας Δαλάκα για τον Γιώργο Γκιουλέκα, καθώς η ίδια δεν θα έπρεπε να μιλάει για την αγωνιστικότητά του από την στιγμή που λόγω των διάφορων τραυματισμών της η ίδια σε πολλούς αγώνες ήταν εκτός χωρίς να μπορεί να προσφέρει στην ομάδα της, αυτό που πρόσφεραν σε εκείνη, την ασυλία.