Survivor: Γιώργος Γκιουλέκας vs Κατερίνα Δαλάκα και το κοινό πήρε θέση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Γιώργος Γκιουλέκας vs Κατερίνα Δαλάκα και το κοινό πήρε θέση

Η Δαλάκα μπήκε ξανά στους στίβους μάχης και διαφώνησε με τον Γκιουλέκα ψάχνοντας να παίξει με τον πιο αδύναμο παίκτη (ξανά).

Μια ανάσα πριν τον τελικό του φετινού Survivor - και δύο αποχωρήσεις πριν την τελική 4άδα - οι αγώνες ασυλίας είναι το πιο σημαντικό για τους 7 εναπομείναντες παίκτες. Και οι 7 για να έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού σημαίνει πως είναι αρκετά καλοί παίκτες, αφού δεν υπάρχει κάποιος ανάμεσά τους που να μην έχει βρεθεί σε μονομαχία.

Survivor: Οι 7 που διεκδικούν το έπαθλο, η αλλαγή με το αυτοκίνητο και το Spoiler για τον Χριστόφορο

Γι' αυτό τον λόγο το να ζητάει, ειδικά η Κατερίνα Δαλάκα σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού να παίξει με την Δώρα Νικολή, θεωρώντας την πιο αδύναμη από τον Ντάνιελ Νούρκα για παράδειγμα, ήταν κάτι που έκανε το κοινό να σχολιάσει και πάλι αρνητικά την νικήτρια του ριάλιτι το 2019.

Η κόντρα Δαλάκας - Γκιουλέκα για τα ματσαρίσματα

Στην ουσία μετά τον τραυματισμό της στον ώμο που την κράτησε σε αρκετούς αγώνες εκτός στίβου μάχης, η Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψε αγωνιστικά και μάλιστα φάνηκε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτόν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Ωστόσο, το γεγονός πως έχασε στην αναμέτρηση που είχε με τον Ντάνιελ την ώρα που η κόκκινη ομάδα έχανε με 10-7, την έκανε να αρχίσει (πάλι) να διαμαρτύρεται για το γεγονός πως δεν έπρεπε να παίξει με εκείνον τον παίκτη από τους μπλε αλλά με την Δώρα, καθώς την θεωρεί πιο αδύναμη παίκτρια και πιο εύκολο να την κερδίσει - ειδικά την πρώτη μέρα που έπαιζε μετά τον τραυματισμό της.

Ο Γκιουλέκας της εξήγησε πως δεν υπήρχε λόγος να παίξει με την Δώρα, εφόσον έδειξε πως μπορούσε να ανταπεξέλθει στον στόχο σε προηγούμενο run της, καλύτερα μάλιστα από τον ίδιο και γι' αυτό η Δώρα θα ήταν προτιμότερο για την κόκκινη ομάδα να παίξει με αυτόν.

Ωστόσο, όπως της τόνισε δεν την πίεσαν ποτέ σε κανένα ματσάρισμα, απλά βάσει της εμφάνισής της προέκυψε να παίξει με τον Ντάνιελ για να έχουν περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσουν τον πόντο.

Το κοινό απογοητεύτηκε με την Δαλάκα

Το κοινό απογοητεύτηκε ξανά με την Δαλάκα, βλέποντάς την να τσακώνεται στην ουσία για τον λόγο που δεν έπαιξε με πιο αδύναμη παίκτρια.

Μπορεί η Κατερίνα Δαλάκα να κερδίσει το Survivor για 2η φορά; Φέτος θα παίξει ρόλο ο τελικός!

Στο φετινό Survivor είχε σχολιαστεί έντονα αρκετές φορές το γεγονός πως η Κατερίνα Δαλάκα επέλεγε τις πιο αδύναμες παίκτριες χάριν των στατιστικών (θυμήσου την Χρύσα ή την Ευγενία), κάτι ιδιαίτερα απογοητευτικό, αν σκεφτεί κανείς πως η ίδια έχει βρεθεί 2 φορές σε τελικό Survivor κι έχει κερδίσει και μια φορά το έπαθλο.

Για ποιον λόγο λοιπόν, από τη στιγμή που η ίδια έλεγε στις αρχές πως δεν φοβάται να παίξει με καμία παίκτρια τελικά, επέλεγε τις πιο αδύναμες αγωνιστικά;

Και όσο τα στατιστικά είχαν σημασία για τις μονομαχίες μπορεί κανείς να υποθέσει πως το έκανε για να έχει εκείνη το πάνω χέρι. Μήπως όμως, τελικά η ίδια στο Survivor 2024 δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο δυνατή αγωνιστικά όσο στις προηγούμενες 3 συμμετοχές της και ήθελε με κάποιον τρόπο αυτό να μην φανεί;

Άδικα υποψήφιος ο Χριστόφορος λέει το κοινό

Η κόκκινη ομάδα με τούτα και με εκείνα έχασε από την μπλε κι έτσι Γιώργος Γκιουλέκας, Κατερίνα Δαλάκα, Χριστόφορος Ταξίδης οδηγήθηκαν στο συμβούλιο όπου θα έπρεπε να ψηφίσουν κάποιον παίκτη προς αποχώρηση.

Αυτός τελικά ήταν ο Χριστόφορος, παρότι αρκετοί το θεώρησαν άδικο μιας και τον τελευταίο καιρό η Δαλάκα δεν αγωνιζόταν λόγω του τραυματισμού της και όταν το έκανε «κυνήγησε» και πάλι το ματσάρισμα με ποιο αδύναμη παίκτρια.