Ακόμα ένας τραυματισμός της Δαλάκα στο Survivor και το κοινό ξέσπασε με την υπερβολή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ακόμα ένας τραυματισμός της Δαλάκα στο Survivor και το κοινό ξέσπασε με την υπερβολή

Ένα επεισόδιο αφιερωμένο στο στραμπούληγμα ενός δαχτύλου και το «θέατρο του παραλόγου» όπως είχε πει η Σταυρούλα Χρυσαειδή, επιβεβαιώνεται.

Δύο βδομάδες πριν τον τελικό του Survivor και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή και oι fans του ριάλιτι αναρωτιούνται ποιος κοροϊδεύει ποιον πια. Ήδη από το τρέιλερ είχαμε δει πως στο επεισόδιο της Τρίτης 11/6 η Κατερίνα Δαλάκα τραυματίζεται στο δάχτυλό της - είχαμε ακούσει να λέει πως της «βγήκε το κόκκαλο» - και όλοι να είναι σοκαρισμένοι με αυτό.

Survivor: Γιώργος Γκιουλέκας vs Κατερίνα Δαλάκα και το κοινό πήρε θέση

Ο σοβαρός #not τραυματισμός της Δαλάκα

Φτάνοντας στο επεισόδιο, περιμέναμε να δούμε την «μαύρη ώρα και στιγμή» που η Κατερίνα Δαλάκα θα χτυπούσε το δάχτυλό της. Αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια ενός flag race, ήταν να δούμε την παίκτρια των Διασήμων να πηγαίνει προς τους συμπαίκτες της και να δείχνει το μικρό της δαχτυλάκι.

Survivor: Οι 7 που διεκδικούν το έπαθλο, η αλλαγή με το αυτοκίνητο και το Spoiler για τον Χριστόφορο

Στη συνέχεια την είδαμε να τρέχει προς την τέντα του γιατρού και μετά από όλα αυτά την είδαμε να κλαίει και να σφαδάζει.

Παραμένει απορίας άξιο, πώς ένα τέτοιο μικρό χτύπημα προκάλεσε τόσα πολλά δάκρυα στην πάλαι ποτέ νικήτρια του Survivor, που κι αν έχει κάνει run στο παιχνίδι.

Πάντως, ούτε ο Γιώργος Γκιουλέκας - ο οποίος έδινε μάχξ με τον Φάνη για τον πόντο, δεν κατάλαβε τη σοβαρότητα του τραυματισμού της Δαλάκα.

Παρ' όλα αυτά, οι γιατροί του Survivor έδωσαν τις πρώτες βοήθειες με την Κατερίνα Δαλάκα να λέει πόσο «άτυχη» είναι που της συνέβη και αυτό, πέρα από τον τραυματισμό στον ώμο.

Τα αρνητικά σχόλια του κοινού για τον τραυματισμό της Δαλάκα

Από τη στιγμή που χτύπησε η Κατερίνα Δαλάκα, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο σε Τούρκους και Έλληνες παίκτες για να μιλήσουν για εκείνη και το πώς αισθάνονται με τον «σοκαριστικό;» τραυματισμό της.

Και στο συμβούλιο του νησιού, όπου η κόκκινη ομάδα έπρεπε να ψηφίσει πάλι κάποιον παίκτη προς αποχώρηση, αφού έχασε στον δεύτερο αγώνα ασυλία, η κουβέντα πήγε πάλι στον τραυματισμό της Κατερίνας, με εκείνη να απουσιάζει και παίκτες και κοινό να θεωρούν πως ο τραυματισμός της είναι πολύ σοβαρός.

Και σε κάθε πρόταση άλλωστε του Γιώργου Λιανού, οι λέξεις Δαλάκα και τραυματισμός ήταν πρωταγωνίστριες. Κάποια στιγμή η Κατερίνα επέστρεψε και μάθαμε πως είχε πάθει ένα στραμπούληγμα στο δάχτυλό της και θα αγωνιστεί κανονικά τελικά.

Το κοινό απογοητευμένο από την Κατερίνα Δαλάκα και τους όχι και τόσο σοβαρούς τραυματισμούς που την κρατούν εκτός αγώνων οδηγώντας την στο Γαλάτσι χωρίς πολλούς αγώνες, θυμήθηκε τον τραυματισμό της Σταυρούλας - ο οποίος ήταν πιο σοβαρός κι όμως έμπαινε να παίξει και κανείς δεν την εκθείαζε.

Η Δώρα «υπερβολική» ακόμα και για την Δαλάκα

Δεν έφτανε ο πόνος της Δαλάκα, σε όλο το επεισόδιο το κοινό έβλεπε και τον «πόνο» της Δώρας Νικολή για τη «φίλη» της που τραυματίστηκε. Την είχε πάρει μάλιστα, τόσο από κάτω το συγκεκριμένο γεγονός που η φωνή της «ίσα που έβγαινε».

Βέβαια, όταν είδε πως η Δαλάκα επέστρεψε και απλά έπαθε ένα στραμπούληγμα η Δώρα αναθάρρησε και εν τέλει ηρέμησε ακόμα πιο πολύ όταν είδε πως για ακόμα μια φορά η «φίλη» της δεν βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση, αφού ο Χριστόφορος Ταξίδης ψήφισε τον Γιώργο Γκιουλέκα.

Αυτό που έκανε εντύπωση και στους παίκτες αλλά και το κοινό ήταν η υπερβολική αντίδραση της Δώρας βλέποντας το τραυματισμένο δάχτυλο της Κατερίνας Δαλάκα. Η Δώρα είναι αθλήτρια του μπάσκετ και όπως ανέφερα και πιο πάνω σίγουρα θα είχε δει τέτοιους τραυματισμούς ξανά. Πώς είναι λοιπόν, δυνατόν να μην κατάλαβε πως δεν θα είναι κάτι σοβαρό αλλά αντ' αυτού να έχει «πέσει» στα πατώματα και να αγωνιά για τον τραυματισμό της φίλης της;

«Υπερβολική» μάλιστα, σχολίασε την αντίδρασή της όπως θα δούμε στο νέο επεισόδιο και η Κατερίνα Δαλάκα. Μήπως η παίκτραι των κόκκινων κατάλαβε πως η Δώρα προσπαθεί κάθε φορά που είναι στο προσκήνιο εκείνη να κλέψει λίγη από τη δόξα της στο όνομα της «φιλίας» τους;