Λίγο πριν τον τελικό του Survivor η Σταυρούλα Χρυσαειδή μίλησε για «κακία» και «ζήλεια»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Λίγο πριν τον τελικό του Survivor η Σταυρούλα Χρυσαειδή μίλησε για «κακία» και «ζήλεια»

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή δέχεται αρκετά κακόβουλα σχόλια τον τελευταίο καιρό στα social media της και όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να απαντήσει.

Λίγες μέρες μένουν για να δούμε ξανά όλους τους παίκτες του φετινού Survivor μαζί στον τελικό για την ανάδειξη του νικητή. Μέχρι τότε βέβαια, τουλάχιστον όσοι έχουν αποχωρήσει εδώ και καιρό μπορούν να προετοιμάζονται άνετα για τις εμφανίσεις που θα κάνουν στις 25 και 26 Ιουνίου, στον ημιτελικό και τον τελικό δηλαδή.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Σταυρούλας

Μία από αυτούς είναι και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία όπως είδαμε από το προφίλ της στο Instagram επέστρεψε στις ακόμα πιο ξανθές αποχρώσεις στα μαλλιά της, κάνοντας παραπάνω ανταύγειες από αυτές που ήδη είχε κάνει πριν τη συμμετοχή της στο Survivor.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μετά τη συμμετοχή της στο Survivor All Star το 2023, είχε επιστρέψει στο φυσικό της χρώμα, το πιο σκούρο καστανό.

https://www.instagram.com/p/CxpmR9zMoIP/

Όπως φαίνεται όμως, το ξανθό είναι μια απόχρωση που της ταιριάζει αρκετά, γι' αυτό την επέλεξε ξανά.

441924890_1142460227062383_8441913345912536446_n.jpg

Η απάντηση της Χρυσαειδή στα τοξικά σχόλια για την εμφάνισή της και τις πλαστικές επεμβάσεις

Πέρα από αυτή την μίνι ανανέωση στην εμφάνισή της η Σταυρούλα Χρυσαειδή, βρήκε την ευκαιρία να απευθυνθεί μέσα από τα Instagram stories της και στους haters της και όσες γυναίκες συγκεκριμένα της έχουν γράψει στα social media της κατά καιρούς πως έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις κι έχει αλλάξει η εμφάνισή της.

«Γεια σας. Λοιπόν, επειδή πάρα πολλές γυναίκες με έχετε ρωτήσει ή έχετε ρωτήσει άλλους αν έχω βάλει χείλη, γωνίες, μάγουλα, κ@@@ κλπ, κλπ, να σας πω ότι δεν έχω κάνει τίποτα, δεν έχω βάλει τίποτα απ' όλα αυτά, δεν έχω κάνει καμία πλαστική πάνω μου.

Το μόνο που θα έκανα αν ήταν κάποτε κάτι, θα ήταν να έβαζα λίγο στήθος, όχι κάτι υπερβολικό. Ούτως ή άλλως λένε ό,τι δεν σου δίνει ο Θεός, το φτιάχνει ο πλαστικός.

Οπότε εγώ δεν είμαι καθόλου κατά των πλαστικών. Ειδικά όταν μια γυναίκα θέλει να νιώσει πιο όμορφη και να νιώσει πιο όμορφη με τον εαυτό της κυρίως, όχι για κάποιον άλλο, είμαι πολύ υπέρ στο να το κάνει.

Αλλά γενικά μάθετε να ξεχωρίζετε τα αληθινά από τα ψεύτικα. Η κακία και η ζήλεια δεν είναι πολύ καλό πράγμα στη ζωή σας. Μάθετε να ασχολείστε με τη δική σας ζωή κι όχι με των άλλων. Δεν είναι κακό. Αλήθεια λέω» είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Όπως θα δεις στην gallery, το μόνο που έχει αλλάξει 4 χρόνια τώρα η Σταυρούλα είναι τα μαλλιά της.

Η πρόβλεψη της Σταυρούλας για τον τελικό

Η αλήθεια είναι πως η πρώην παίκτρια του Survivor και λόγω της κόντρας της με την Κατερίνα Δαλάκα είχε εξίσου και πολλούς fans αλλά και πολλούς haters.

Αυτό ωστόσο, δεν την σταμάτησε βγαίνοντας για 3η φορά από το Survivor να κάνει την πρόβλεψή της για τον τελικό στην οποία όπως ήταν αναμενόμενο από τις μεταξύ τους σχέσεις, δεν ήταν μέσα η Κατερίνα Δαλάκα.

«Στο Twitter μπορεί να λένε διάφορα, πάντα λένε διάφορα! Εδώ λένε ότι φοβήθηκα κιόλας αγωνιστικά την Κατερίνα και έφυγα γι’ αυτό τον λόγο. Δηλαδή δεν φοβήθηκα τον Σοϊλέδη, δεν φοβήθηκα τον Κατσούλη και φοβήθηκα την Κατερίνα. Όχι ότι η Κατερίνα δεν είναι τρομερή παίκτρια, προφανώς, αλλά προφανώς δεν φοβήθηκα κανέναν και δεν με ενδιαφέρει. Άμα είναι να χάσω, θα χάσω γιατί είναι καλύτεροι οι άλλοι και αυτό δεν με νοιάζει. Σκέψου ότι ήμουν ξαπλωμένη και προσπαθούσα να βολευτώ σε κάποιο σημείο για να μην πονάω» είχε πει στην εκπομπή Γεια Σου της Μαρίας Μπακοδήμου, η Σταυρούλα, ενώ όσον αφορά τον τελικό λίγο πριν αφήσει τον Άγιο Δομίνικο είχε πει στην κάμερα:

«Πιστεύω θα κριθεί ανάμεσα στον Φάνη και τον Γκιουλέκα».