H Δώρα Νικολή στην πρώτη συνέντευξη μετά το Survivor αποκάλυψε τη μυστική συμφωνία με τη Δαλάκα

Κατερίνα Μπούσιου
H Δώρα Νικολή στην πρώτη συνέντευξη μετά το Survivor αποκάλυψε τη μυστική συμφωνία με τη Δαλάκα

«Δε χάρισα αγώνες στην Κατερίνα». Γιατί η Δώρα δεν θέλει να είναι νικητής στο Survivor, ο Γιώργος Γκιουλέκας. 

Η Δώρα Νικολή μπορεί να έφτασε ένα βήμα πριν την τελική 4αδα του Survivor, αλλά με κάθε τρόπο συνεχίζει να απασχολεί ακόμη για τη συμμετοχή της στο reality, αλλά και την καθοριστική φιλία της, με την Κατερίνα Δαλάκα. Στην πρώτη της συνέντευξη μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο, απάντησε στις κριτικές, μίλησε για τη συμφωνία που έχει κάνει με την Κατερίνα και εξέφρασε την πικρία της για μία και μόνο στιγμή που έζησε μέσα στο παιχνίδι.

Ιδιαίτερη σημασία έχει όμως και το σχόλιό της για τον Γιώργο Γκιουλέκα.

https://www.instagram.com/p/C8kYQPOILNU/

«Δεν θέλω να δω νικητή τον Γιώργο»

Η Δώρα ακόμη και χθες απασχόλησε το Survivor με τη διαδικασία των ερωτήσεων για το έπαθλο του αυτοκινήτου, με τις μητέρες των 4 φιναλίστ. Στην ερώτηση που τέθηκε στη μαμά της Κατερίνας Δαλάκα για το ποιος παίκτης ήρθε πιο κοντά με την κόρη της, εκείνη απάντησε για τον Αλέξη Παππά και η παίκτρια μίλησε για τη Δώρα, την 46χρονη παίκτρια με την οποία έγιναν φίλες το τελευταίο διάστημα. Αυτός ο πόντος που χάθηκε ήταν σημαντικός για το έπαθλο.

Survivor: Η ανατροπή με τον νικητή του αυτοκινήτου και η αντίδραση της Δαλάκα για την Δώρα

Σήμερα έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την έξοδο από το Survivor και την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο στην εκπομπή Fay's Time και τη Φαίη Σκορδά. Και ήρθε η ώρα για να ξεκαθαρίσει καταρχάς, για τη συμφωνία που έχει κάνει με την Κατερίνα Δαλάκα, ανεξάρτητα όπως διευκρίνισε από το αν είναι η νικήτρια ή όχι του reality. Προφανώς για να μην υπάρχουν διάφορες παρερμηνείες, ότι θα της δοθεί ένα μέρος των χρημάτων του επάθλου επειδή την στήριξε σε δύσκολες και κρίσιμες για το παιχνίδι στιγμές.

Αλλά μας μπέρδεψε περισσότερο με την απάντησή της: «Δεν είπα για επαγγελματικές συνεργασίες, είπα για κάποια σχέδια μετά το παιχνίδι. Μπορεί να είναι και επαγγελματικό. Θα το κρατήσω αυτό για εμάς, δεν θέλω να λέω κάτι που δεν είναι τετελεσμένο. Από αυτά που έχουμε ζήσει τη θεωρώ φίλη μου και θα το δω και έξω από το παιχνίδι. Θέλω να δούμε και μετά πώς θα πορευτούμε».

Στις κριτικές ότι «έδωσε» αρκετούς αγώνες σε εκείνη, βοηθώντας την στην ουσία να φτάσει μέχρι τον τελικό ήταν πιο ξεκάθαρη: «Δε χάρισα ποτέ αγώνα στην Κατερίνα, δεν θυμάμαι το αγώνισμα με τους κρίκους, για το οποίο με ρωτήσατε. Η μοναδική φορά που έπαιξα χαλαρά ήταν όταν χτύπησα τον αστράγαλο μου και δεν μπορούσα να παίξω. Εννοείται πως ήθελα να κερδίσω. Αν πήγαινα στον τελικό εννοείται πως θα ήθελα να κερδίσω, ανεξάρτητα από τη σχέση μου με την Κατερίνα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο το αγωνιστικό».

Εκείνη δε θυμήθηκε, αλλά το Twitter/X δεν το ξέχασε.

doratweets.jpg

Όταν όμως κλήθηκε να μιλήσει για τον Γιώργο Γκιουλέκα ήταν αρκετά επικριτική μαζί του, δείχνοντας πως οι σχέσεις τους είχαν περάσει κρίση πολύ νωρίτερα από τη δική της αποχώρηση: «Είδα πολλά πράγματα που δε μου άρεσαν στον Γιώργο και δεν θα ήθελα να τον δω νικητή. Είχε πολύ γκρίνια και να πω ότι οι άλλοι είναι πραγματικοί Survivors».

Εξέφρασε μάλιστα την πικρία της επειδή η ομάδα της δεν την πήρε στο ταξίδι του επάθλου, θεωρώντας ότι αυτή είναι η μόνη στιγμή εκτός των τραυματισμών της, που την πίκρανε.

Ωστόσο το κοινό στα social media που άκουσε τη συνέντευξή της διαφώνησε αρκετά μαζί της. Για την πρόθεση να μας εξηγήσει πως δεν χάρισε αγώνες στην Κατερίνα.

Survivor: Η Δώρα «σώζει» πάλι την Δαλάκα λένε τα σπόιλερ και την «στέλνει» στην 4άδα μαζί με Φάνη

Η Δώρα μίλησε επίσης και για τη συγκινητική στιγμή όταν αντίκρυσε με την επιστροφή της τα παιδιά της και τον σύζυγό της και δήλωσε πως εν μέρει ο οικονομικός στόχος που είχε μπαίνοντας στο παιχνίδι, έχει εκπληρωθεί. Ενώ δήλωσε πως περιμένει να επιστρέψει μετά τον τελικό της Τετάρτης, μόνιμα στο νησί της, τη Νάξο.