Survivor:Ο Φάνης έκανε πράξη το «όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία» προς τον Γκιουλέκα κι αποθεώθηκε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor:Ο Φάνης έκανε πράξη το «όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία» προς τον Γκιουλέκα κι αποθεώθηκε

Ο μπαμπάς του Γκιουλέκα έγινε viral αλλά τίποτα δεν θα είχε συμβεί, αν ο Φάνης και ο Ντάνιελ δεν διάλεγαν να έχουν μαζί τους στο έπαθλο επικοινωνίας τον παίκτη της κόκκινης ομάδας.

Λίγο πριν το φινάλε του Survivor 2024 oι παίκτες πάλεψαν για το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας με τους δύο εναπομείναντες μπλε, Φάνη Μπολέτση και Ντάνιελ Νούρκα να είναι αυτοί που κερδίζουν, χάρη και στην βοήθεια των Τούρκων παικτών.

Survivor: Δαλάκα και Nικολή σε νέο beef αλλά το Twitter/X δεν ξεπέρασε την αδικία στον Ντάνιελ

Όπως συμβαίνει πάντα την τελευταία εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης, η κερδισμένη ομάδα μπορούσε να επιλέξει ακόμα έναν παίκτη για να χαρούν όλοι μαζί το έπαθλο επικοινωνίας. Αυτός λοιπόν, που διάλεξαν ο Φάνης και ο Ντάνιελ ήταν ο Γιώργος Γκιουλέκας, κάτι που προκάλεσε όχι μόνο την έκπληξη του κοινού αλλά και του ίδιου.

Τελικά ο Φάνης απάντησε με τον καλύτερο τρόπο στο «συναισθηματικά κενός»

Οι λόγοι που φάνηκε απρόσμενη η επιλογή του Γκιουλέκα για το έπαθλο επικοινωνίας ήταν δύο. Αφενώς, όλοι θυμούνται το ότι εκείνος και η Κατερίνα Δαλάκα είχαν στερήσει αντίστοιχα ένα έπαθλο από την Δώρα Νικολή κάποια στιγμή όταν εκείνη ήταν στους μπλε, αφετέρου ο χαρακτηρισμός «συναισθηματικά κενός» για τον Φάνη από τον Γκιουλέκα, όταν οι μπλε είχαν κερδίσει πάλι ένα έπαθλο επικοινωνίας ήταν κάτι για το οποίο είχε χαρακτηριστεί πολύ αρνητικά από όλους.

Γι' αυτό και ο Γκιουλέκας απόρησε που τον διάλεξαν και ανέφερε πως ένιωθε άβολα και πως δεν αξίζει ένα τέτοιο έπαθλο.

Από την άλλη ο Φάνης ανέφερε ότι όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία, όταν πρόκειται για την οικογένεια, αφού είναι «ιερή». Και έτσι, για την πράξη του αυτή στον αντίπαλό του αποθεώθηκε και ο ίδιος και ο Ντάνιελ στο Χ.

Ο μπαμπάς του Γκιουλέκα έγινε viral

Στα highlights του επάθλου επικοινωνίας ο μπαμπάς του Γκιουλέκα έγινε viral με την ευχάριστη διάθεσή του και με τα χιουμοριστικά του σχόλια για το παιχνίδι αλλά και τον Ronaldinho.

Η συνομιλία του Γκιουλέκα με τον μπαμπά του όχι μόνο έδειξε πόσο ωραία σχέση έχουν οι δυο τους, αλλά θύμισε και στο κοινό τον λόγο που ο ίδιος είχε γίνει viral όταν μπήκε στο παιχνίδι με τις ατάκες του και την πιο fun διάθεση (και την ωραία παρέα με τον James Καφετζή), η οποία στην πορεία όπως πρόσεξαν κάποιοι χάθηκε εξαιτίας του παιχνιδιού και των διάφορων στρατηγικών.

Ο Νίκος Μπάρτζης είχε γενέθλια και ο James με την ευχή του απέδειξε πως πλέον είναι και πάλι φίλοι

Το πάρτι Ελλήνων και Τούρκων παικτών

Μετά το έπαθλο επικοινωνίας, ένα τελευταίο πάρτι ήταν αυτό που έγινε στον Άγιο Δομίνικο για τους εναπομείναντες Έλληνες και Τούρκους παίκτες, οι οποίοι πρωτού επιστρέψουν στις χώρες τους για τους τελικούς, αφού φόρεσαν καθαρά ρούχα, έφαγαν και χόρεψαν με την ψυχή τους.

Το καλύτερο σχόλιο βέβαια, το έκανε ο Σωτήρης Λαμάι, ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Με τόσα πάρτι φέτος...αυτό μόνο Survivor δεν είναι».

448326716_493492799776906_3130313996189089826_n.jpg