Η Δώρα αποχώρησε από το Survivor αλλά η αντίδραση της Δαλάκα ήταν αυτή που σχολιάστηκε από το κοινό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Δώρα αποχώρησε από το Survivor αλλά η αντίδραση της Δαλάκα ήταν αυτή που σχολιάστηκε από το κοινό

Η Δώρα αποχώρησε από το Survivor με την τελική 4άδα να είναι η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης, ο Ντάνιελ Νούρκα και ο Γιώργος Γκιουλέκας.

Την τελευταία μονομαχία στον Άγιο Δομίνικο παρακολούθησε το κοινό το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιουνίου στο Survivor με την Δώρα Νικολή, τον Ντάνιελ Νούρκα και τον Γιώργο Γκιουλέκα να παλεύουν για τα 2 τελευταία εισιτήρια που θα τους οδηγήσουν στην Αθήνα και τον ημιτελικό.

Λίγο πριν τον τελικό του Survivor η Σταυρούλα Χρυσαειδή μίλησε για «κακία» και «ζήλεια»

Ο Φάνης Μπολέτσης και η Κατερίνα Δαλάκα ήταν οι δύο παίκτες που ήδη είχαν περάσει στον τελικό, οπότε περίμεναν να δουν ποιοι θα είναι οι αντίπαλοί του.

Η Δώρα αποχώρησε κατακτώντας την 5η θέση

Στην μονομαχία λοιπόν, ο Γιώργος Γκιουλέκας παρά το άγχος που είχε την τελευταία εβδομάδα στους αγώνες ασυλίας - κάτι που τον επηρέαζε αγωνιστικά - κατάφερε να πάρει πρώτος το ένα εισιτήριο για την Αθήνα.

Έτσι, Ντάνιελ και Δώρα έπρεπε να μονομαχήσουν για μια θέση στην τελική 4άδα του Survivor 2024. Ο παίκτης που κατάφερε να παραμείνει ήταν τελικά ο Ντάνιελ, με την Δώρα να κατακτά με αυτόν τον τρόπο την 5η θέση και να είναι η δεύτερη καλύτερη γυναίκα που συμμετείχε στο φετινό παιχνίδι.

Η Δώρα αρκετά συγκινημένη που παρά τις αντιξοότητες και την ηλικία της - μην ξεχνάμε ότι είναι 47 χρονών - κατάφερε να τερματίσει 5η στο πιο αγωνιστικό Survivor που έχει γίνει, δεν ξέχασε για ακόμα μια φορά να μιλήσει για την φίλη της, την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία ήταν το δικό της έπαθλο στο παιχνίδι, και με την οποία έχουν συμφωνήσει, όπως είπε, να κάνουν διάφορα πράγματα έξω.

Survivor:Ο Φάνης έκανε πράξη το «όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία» προς τον Γκιουλέκα κι αποθεώθηκε

Η αντίδραση της Δαλάκα στην αποχώρηση της φίλης της

Η Κατερίνα Δαλάκα από την δική της πλευρά, χειροκρότησε την Δώρα και χωρίς να πει κάτι πιο ξεχωριστό για τη φίλη της, έδωσε συγχαρητήρια σε εκείνη, η οποία ούσα μάνα 4 παιδιών, κατάφερε να τερματίσει σε αυτήν τη θέση έχοντας περάσει από 8 μονομαχίες, αποδεικνύοντας ότι είναι μια πολύ δυνατή παίκτρια.

Παρ' όλα αυτά, δεν ήθελε να «λυγίσει» και να «κλάψει», όπως ανέφερε στην Δώρα στον τελευταίο αποχαιρετισμό τους, κάτι που φάνηκε αναμενόμενο στο κοινό.

Τα σχόλια του κοινού για την αντίδραση της Δαλάκα

Η Δώρα και η Δαλάκα είχε σχολιαστεί ουκ ολίγες φορές στα social media. Τόσο οι fans του παιχνιδιού όσο και οι παίκτες των δύο ομάδων παρακολουθούσαν κάθε βδομάδα τη μονόπλευρη φιλία της Δώρας, αφού η ίδια χάριζε φανερά αγώνες στην Κατερίνα Δαλάκα, συμφωνούσε πάντα σε ό,τι έλεγε εκείνη, δεν την ψήφισε ποτέ προς αποχώρηση και γενικά την είχε σαν θεά της, κάτι το οποίο δεν συνέβη ποτέ από την άλλη πλευρά.

Επομένως, δεν ξάφνιασε το κοινό που η Κατερίνα Δαλάκα δεν συγκινήθηκε με την αποχώρηση της Δώρας, ούτε που δεν επιβεβαίωσε ότι θα τα πουν έξω, όπως τόνισε εκείνη, αφού όλοι πιστεύουν πως αυτή η «φιλία» δεν θα συνεχιστεί εκτός Survivor. Μέχρι κι ο Φάνης μοιράστηκε πιο πολλές στιγμές του με την Δώρα από τον Άγιο Δομίνικο και μίλησε με πιο διθυραμβικά λόγια για εκείνη παρότι δεν έκαναν ποτέ παρέα στο παιχνίδι.

Μάλιστα, πολλοί ανέφεραν πως αν η Δώρα δεν είχε προσκολληθεί τόσο στην Δαλάκα, ίσως αυτή τη στιγμή να ήταν εκείνη που θα ήταν στην 4αδα, μιας και τις τελευταίες εβδομάδες είχε ανέβει αγωνιστικά και αν έπαιζε κανονικά απέναντι στη φίλη της θα την κέρδιζε εύκολα.

Το σίγουρο είναι πως αν είχε δείξει την δική της προσωπικότητα, όπως είχε κάνει για λίγο στην αρχή όταν βρισκόταν στην ομάδα των μπλε, παίρνοντας τη δική της θέση κι όχι ό,τι «πρόσταζε» η Δαλάκα, θα είχε ακόμα περισσότερους fans και γενικά θα είχε μείνει στην ιστορία του παιχνιδιού με πολύ πιο θετικό πρόσημο από αυτό που είχε τώρα. Γι' αυτό και η λέξη «απογοήτευση» ήταν στα περισσότερα σχόλια του κοινού.

Όλοι αναγνωρίζουν το πόσο δύσκολο ήταν να βγει η Δώρα Νικολή 5η σε αυτό το παιχνίδι, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός πως έγινε το φερέφωνο της παίκτριας των Διασήμων.