Survivor: Η ανατροπή με τον νικητή του αυτοκινήτου και η αντίδραση της Δαλάκα για την Δώρα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η ανατροπή με τον νικητή του αυτοκινήτου και η αντίδραση της Δαλάκα για την Δώρα

Μπορεί να μην κέρδισε το αυτοκίνητο η Δαλάκα, δεν την πείραξε καθόλου όμως γιατί το  2018 που το κέρδισε δεν κέρδισε το Survivor και αυτό είναι που θέλει πιο πολύ τώρα.

Λίγο πριν επιστρέψουν οι 4 τελευταίοι παίκτες του Survivor στην Αθήνα για να διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό και το έπαθλο, ένας τελευταίος αλλά πολύ ξεχωριστός αγώνας τους περίμενε, ο αγώνας με έπαθλο το αυτοκίνητο.

Η Ασημίνα λίγο πριν το τέλος του Survivor μίλησε για «εμμονές» και άλλαξε άποψη για τον νικητή

Σε κάθε κύκλο του ριάλιτι ο Τούρκος παραγωγός έδινε από ένα αυτοκίνητο, το οποίο για να το κερδίσει κάποιος παίκτης είτε γινόταν μέσα από κάποιο αγώνισμα είτε με συνδυασμό ερωτήσεων και αγωνίσματος, όπως έγινε και αυτή τη φορά.

Φάνης Μπολέτσης, Κατερίνα Δαλάκα, Γιώργος Γκιουλέκας και Ντάνιελ Νούρκα λοιπόν, έπρεπε να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερες «ζωές» μέσα από γενικές ερωτήσεις που θα τους έκανε ο Γιώργος Λιανός, κοινές όμως με τις μαμάδες τους. Έτσι ώστε να πάνε με καλύτερους όρους στο αγώνισμα που θα δούμε σήμερα (24/6) στο οποίο ο νικητής θα κερδίσει τελικά και το αυτοκίνητο.

Η ανατροπή με τον νικητή του αυτοκινήτου

Κι ενώ λοιπόν, το προβάδισμα είχε ο Ντάνιελ Νούρκα στις «ζωές» για το αγώνισμα, αφού ήταν εκείνος που γνώριζε καλύτερα τη μαμά του, τελικά σύμφωνα με τα σπόιλερ που κάνουν τον γύρω του διαδικτύου δεν θα είναι αυτός ο νικητής του αυτοκινήτου, όπως πίστευε.

Νικητής λέγεται πως θα είναι ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο οποίος ακολουθούσε στην κατάταξη των Ντάνιελ και σύμφωνα με το τρέιλερ θα είναι οι δύο τελικοί μονομάχοι για το μεγάλο αυτό έπαθλο.

Παρ' όλα αυτά ο Ντάνιελ φαίνεται να ταλαιπωρείται στο παιχνίδι από την μέση του - έναν τραυματισμό που έχει εδώ και καιρό - και αυτός είναι και ο λόγος που τελικά ο Γκιουλέκας θα καταφέρει να τον κερδίσει και να πάρει το αμάξι.

Σύμφωνα βέβαια, με την «κατάρα» όσων παικτών έχουν κερδίσει το αμάξι όλα αυτά τα χρόνια, αυτοί οι παίκτες δεν κατάφεραν να κερδίσουν και το Survivor. Θυμίσου τον Κωνσταντίνο Βασάλο που ήταν ο νικητής το 2017 του αμαξιού αλλά τερμάτισε 3ος ή την Σταυρούλα Χρυσαειδή που κέρδισε αμάξι στο All Star αλλά δεν ήταν καν στους 4 του ημιτελικού.

Η αντίδραση της Δαλάκα στον χαμένο πόντο από την Δώρα

Αυτό σκέφτηκε και η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία έβλεπε πως δεν μπορούσε να πετύχει καμία κοινή σωστή απάντηση σε σχέση με τη μαμά της. Όπως είπε άλλωστε ξεκάθαρα, το 2018 κέρδισε μεν το αμάξι αλλά βγήκε 2η στον τελικό, ενώ το 2019 που δεν το κέρδισε, κέρδισε το παιχνίδι και αυτό της είναι πιο σημαντικό αυτή τη φορά που, όπως έχει ανακοινώσει θα είναι η τελευταία της στο παιχνίδι αυτό.

Πάντως viral έγινε η απάντηση της μαμάς της για το ποιος είναι ο αγαπημένος της παίκτης, με την Κατερίνα Δαλάκα να λέει τον Αλέξη Παππά επειδή ήταν φίλοι στο παιχνίδι, αλλά εκείνη να έχει απαντήσει την Δώρα Νικολή. Η Δαλάκα δεν σκέφτηκε ποτέ να απαντήσει τη «φίλη» της τη Δώρα, κάτι που για ακόμα μια φορά έδειξε πως αυτή η φιλία ήταν μονόπλευρη και εξυπηρετούσε προφανώς μόνο τον δρόμο προς τον τελικό. Γιατί αυτός είναι ο σκοπός της παίκτριας εξαρχής.

Μάλιστα, η ίδια δικαιολόγησε την απάντηση της μαμάς της λέγοντας πως θα διάλεξε την Δώρα, επειδή έβλεπε στα επεισόδια πως την φρόντιζε.