Δαλάκα, Φάνης και Ντάνιελ στον τελικό του Survivor: Το Twitter/X αντέδρασε στην ήττα Γκιουλέκα

Κατερίνα Μπούσιου

Ο αγχωτικός 5ωρος ημιτελικός και ο προπονητής James. Το φετινό Survivor ακόμη και λίγο πριν το τέλος είχε εκπλήξεις. 

Έναν εντελώς διαφορετικό και εξουθενωτικό ημιτελικό του Survivor παρακολουθήσαμε για πρώτη φορά στη ιστορία του reality. Eίχε αρκετή αγωνία, άγχος, απρόοπτα και ευτράπελα για τους 4 φιναλίστ. Για πρώτη φορά, η διαφορετική πίστα εκτός του Άγιου Δομίνικου, χωρίς άμμο και με την παρουσία του κοινού, δημιούργησε ένταση στην Κατερίνα Δαλάκα, στον Φάνη Μπολέτση, στον Γιώργο Γκιουλέκα και στον Ντάνιελ Νούρκα.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς για διαφορετικούς λόγους ο James και ο πατέρας του Φάνη.

Το mind game του πατέρα του Φάνη και τα λάθη

Με ενθουσιασμό ξεκίνησε ο σημερινός ημιτελικός του Survivor, στην διαφορετική πίστα στο Γαλάτσι. Που άλλους τους ευνόησε και άλλους τους δυσκόλεψε. Το κοινό, οι συμπαίκτες και οι συγγενείς που έμπαιναν ανενόχλητοι στον στίβο, δημιούργησαν στη συνέχεια ένα ασφυκτικό περιβάλλον για τους 4 που έπρεπε με ψυχραιμία να αγωνιστούν.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας κέρδισε το αυτοκίνητο στο Survivor 2024 αλλά η Δαλάκα του «έκλεψε» την χαρά

Είδαμε αρχικά και τα καθιερωμένα βίντεο με την πρώτη συνάντηση μετά από 6 μήνες με τους γονείς των φιναλίστ και τον πατέρα του Φάνη να γίνεται το επίκεντρο στα σχόλια εντός και εκτός Survivor.

Λέγοντας βέβαια το αυτονόητο, πως το reality στο αγωνιστικό κομμάτι είναι ένα mind game και πως η εμπειρία μετρά, μιλώντας για την Κατερίνα. Η παίκτρια μετά από κλήρωση επιλέχθηκε να αγωνιστεί με τον Γιώργο και ο Φάνης με τον κολλητό του Ντάνιελ.

Ο Γιώργος τραυματίστηκε στον πρώτο από τους 5 αγώνες στον ίδιο στόχο. Αλλά δεν το έβαλε κάτω. Βέβαια σε κάθε αγώνα είχαμε την αγωνία αν θα σηκωθεί ή όχι από τον πάγκο. Κάποιοι θεώρησαν ότι ήταν ένα κόλπο ψυχολογίας για την αντίπαλό του.

Είχε και τον James διαρκώς κοντά του ως προπονητή και καθοδηγητή. Το κοινό στα social media παραξενεύτηκε. Αλλά ο James ξέρουμε όλοι πως δεν ήθελε την Κατερίνα για τον τελικό και έδειξε προτίμηση στους υπόλοιπους 3. Αλλά γιατί όμως προτίμησε τον Γκιουλέκα;

Η συνέχεια εξελίχθηκε σε θρίλερ, καθώς ο Γιώργος ανέβασε ταχύτητα και έφτασε να προηγείται και μετά να ισοφαρίζει. Οι 5 αγώνες μεταξύ του Φάνη και του Ντάνιελ επίσης είχαν στοιχεία αγωνίας.

Πρώτη που κέρδισε τη θέση στον τελικό ήταν η Κατερίνα Δαλάκα για τρίτη φορά στο Survivor και το Twitter/X πήρε φωτιά. Και εκείνη στη δήλωση της απάντησε στους επικριτές της λέγοντας πως είναι χαρούμενη ενώ κάποιοι, δεν πίστευαν πως θα τα κατάφερνε.

Ο δεύτερος που προκρίθηκε ήταν ο Φάνης (αναμενόμενο φαβορί) που πάλεψε σκληρά απέναντι στον Ντάνιελ που ηττήθηκε.

Το δεύτερο και τελικό σασπένς ήταν για τη θέση του τρίτου φιναλίστ του σημερινού τελικού. Γιώργος και Ντάνιελ παρά την εξάντλησή τους προσπάθησαν με όσες δυνάμεις τους είχαν απομείνει να αγωνιστούν. Ο τρίτος του τελικού, κουράστηκε περισσότερο από όλους τους παίκτες. Μετά βίας ο Γκιουλέκας στεκόταν όρθιος με τον James άγρυπνο φρουρό δίπλα του και τον Φάνη δίπλα στον Ντάνιελ. Τελικά ο Ντάνιελ απέδειξε πως είχε ψυχή και το κοινό χάρηκε με την ανατροπή της νίκης του.

Η ήττα Γκιουλέκα, ενός παίκτη που δίχασε αρκετές φορές το reality αντιμετωπίστηκε με τον ίδιο τρόπο στο Twitter/X. Ο παίκτης δάκρυσε και ευχαρίστησε το κοινό για το απίστευτο συναίσθημα του τελικού και γενικότερα του Survivor.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης