Στο νέο βίντεο που ο Δημήτρης Σταρόβας παίζει κιθάρα, ο Λιάγκας συγκινήθηκε με μια λεπτομέρεια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο νέο βίντεο που ο Δημήτρης Σταρόβας παίζει κιθάρα, ο Λιάγκας συγκινήθηκε με μια λεπτομέρεια

Μετά τo σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ο Δημήτρης Σταρόβας με θάρρος δείχνει την πρόοδο της υγείας του, τολμώντας να κάνει ακόμα και χιούμορ.

Περίπου 40 μέρες μετά την περιπέτεια με την υγεία του, ο Δημήτρης Σταρόβας φαίνεται πως με αργά αλλά σταθερά βήματα, επανέρχεται στην καθημερινότητά του. Ήταν Τετάρτη 15 Μαΐου όταν έγινε γνωστή στα μέσα η είδηση πως ο ροκ καλλιτέχνης υπέστη εγκεφαλικό επεισόδειο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην ΜΕΘ στο Τζάνειο.

Στο συγκινητικό μήνυμα του Δημήτρη Σταρόβα για την υγεία του ο Θοδωρής Αθερίδης είπε κάτι σπουδαίο

Από τότε ο ίδιος έχει διαφύγει τον κίνδυνο και προσπαθεί να επανέλθει στις συνήθειές του. Ακομπλεξάριστος - όπως πάντα άλλωστε - ο Δημήτρης Σταρόβας δεν θέλησε να κρύψει ποτέ την κατάσταση της υγείας του, γι' αυτό και μέσα από ένα βίντεό του στο προφίλ του στο Instagram και το YouTube, λίγες μέρες μετά το εξιτήριό του, έδειξε την πορεία της αποκατάστασής του και τη δυσκολία που ακόμα είχε στην ομιλία.

Το νέο βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα και η λεπτομέρεια που συγκίνησε τον Γιώργο Λιάγκα

Ο γνωστός καλλιτέχνης επέστρεψε στο Instagram, αυτή τη φορά με ένα βίντεο στο οποίο παίζει κιθάρα. Ο ίδιος ήθελε να «τεστάρει» τον εαυτό του και να δει αν είναι έτοιμος να επιστρέψει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά.

«Έτσι κι έτσι…» έγραψε ο Δημήτρης Σταρόβας στη λεζάντα της ανάρτησής του.

https://www.instagram.com/reel/C8pE0yyNShM/

Όπως είχε συμβεί και με το προηγούμενο βίντεό του, η ανάρτησή του γέμισε με σχόλια στήριξης για την πορεία της υγείας του αλλά και χιουμοριστικά, αφού αν κάποιος δεν γνώριζε τι έχει συμβεί με την υγεία του, παρακολουθώντας αυτό το βίντεο δεν θα είχε καταλάβει τίποτα.

Το βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα προβλήθηκε και στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος έχοντας ιδιαίτερη συμπάθεια σε εκείνον, σχολίασε με συγκίνηση την διάθεσή του να αυτοσαρκαστεί και να κάνει χιούμορ - ακόμα και σε μια τόσο δύσκολη περίοδο γι' αυτόν - προσέχοντας την κίνηση που έκανε με το χέρι του, αφού τελείωσε το κομμάτι που έπαιζε με την κιθάρα του, το οποίο έδειχνε αυτό που έγραφε και στη λεζάντα ο ίδιος, ότι δηλαδή τα πήγε «έτσι κι έτσι».

Τα νεώτερα για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε και η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα, η οποία ανέφερε τα εξής σχετικά με την πορεία της υγείας του:

«Βελτιώθηκε θεαματικά το παίξιμο της κιθάρας ξαφνικά χθες το πρωί. Χάρηκε πολύ με αυτό! Η βελτίωση του λόγου είναι πιο πίσω σε ρυθμό αλλά προχωράει καλά. Είναι αγωνιστής! Θέλει να επανέλθει!» είπε χαρακτηριστικά η Άννα Σταθάκη.

Η Αντωνά θέλει να προστατεύσει την ευτυχία της αλλά το όνομα Γιώργος ήταν MVP στη συνέντευξή της

Ο ίδιος πάντως αντιμετωπίζει ψύχραιμα την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Όπως είχε πει στο πρώτο του βίντεο: «Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μη με δείτε έτσι όπως δε με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε, μέσα στη ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι.Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω τόσους ανθρώπους, αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δύο μέρες το βίντεο, οπότε επιφυλάσσομαι. Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζεται ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα, σας φιλώ. Ευχαριστώ».

https://www.instagram.com/reel/C8R-O3qNlx9/