Η Χρύσα Μιχαλοπούλου και η φίλη της έκαναν remake σκηνής από «Τα φιλαράκια» και έθεσαν ένα ερώτημα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Χρύσα Μιχαλοπούλου και η φίλη της έκαναν remake σκηνής από «Τα φιλαράκια» και έθεσαν ένα ερώτημα

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου απολαμβάνει το καλοκαίρι της και διανύει περίοδο εξωστρέφειας στα social media. Η solo βραδινή έξοδος και οι νέες φωτογραφίες. 

Άκρως ανανεωμένη δείχνει το τελευταίο διάστημα η Χρύσα Μιχαλοπούλου καθώς διανύει περίοδο εξωστρέφειας και πραγματοποιεί ολοένα και πιο συχνά δημόσιες εμφανίσεις.

Τον Σεπτέμβριο του 2022 η νεαρή ηθοποιός και ο σύντροφός της, Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν τον καρπό του έρωτά τους και έκτοτε απολαμβάνουν κάθε στιγμή με τον μονάκριβο γιο τους, φροντίζοντας παράλληλα να ξεκλέβουν χρόνο μόνο για τους δυο τους και για αγαπημένα πρόσωπα.

Στην ανάρτηση της Χρύσας Μιχαλοπούλου με μαγιό όλοι είδαν μια σταρ του Hollywood

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου και η φίλη της έκαναν ένα επικό remake σκηνής από «Τα φιλαράκια»

Πριν από λίγες ώρες η Χρύσα Μιχαλοπούλου έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram και μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με τη στενή της φίλη, Δώρα Μπιλιώνη.

Οι δύο κοπέλες κάθονται αναπαυτικά σε μεγάλες, μαύρες πολυθρόνες και δείχνουν να απολαμβάνουν τη στιγμή, με το χαμόγελο της Χρύσας Μιχαλοπούλου να πρωταγωνιστεί σε όλες τις λήψεις.

https://www.instagram.com/p/C8rTDiGtHut/

«Μαντέψτε ποια είναι ο Joey και ποια ο Chandler», έγραψε όλο νόημα η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της, καλώντας τους followers να απαντήσουν.

MICHALOPOULOU1.jpg

Η φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου από την παραλία δημιούργησε μια απορία στους followers της

Μιχαλοπούλου- Μπιλιώνη αναπαρέστησαν την επική σκηνή από τη σειρά «Friends» όπου Chandler-Joey δοκίμαζαν νέες πολυθρόνες, με τους διαλόγους τους να είναι ξεκαρδιστικοί.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήγε γήπεδο με τον γιο του και ο Άκης Πετρετζίκης δεν το άφησε ασχολίαστο

H solo βραδινή έξοδος της ηθοποιού και η φιλία με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Το βράδυ της Πέμπτης (27/06) η νεαρή ηθοποιός πραγματοποίησε solo νυχτερινή έξοδο και παρακολούθησε την παράσταση «Σεβάς Χανούμ» στην οποία πρωταγωνιστεί η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Οι δύο ηθοποιοί διατηρούν φιλικές σχέσεις και με αυτό τον τρόπο η Χρύσα θέλησε να τιμήσει τη συνάδελφό της.

Screenshot-2024-06-28-122943.png

«Αχ Κωνσταντίνα», έγραψε η Χρύσα Μιχαλοπούλου σε φωτογραφία που δημοσίευσε στα Instagram stories της, αμέσως μετά το τέλος του έργου.

Φορώντας ένα λευκό maxi φόρεμα με καλοκαιρινό print, η Χρύσα Μιχαλοπούλου πόζαρε στους δρόμους της Αθήνας και μοιράστηκε την λήψη με τους followers της.

Screenshot-2024-06-28-122937.png

Λίγο αργότερα η ίδια πόσταρε μια selfie φωτογραφία με τις ηθοποιούς και φίλες της, Νίκη Βακάλη και Εβίτα Αγαΐτση.

Screenshot-2024-06-28-122949.png

Τους τελευταίους μήνες η Χρύσα Μιχαλοπούλου δίνει το παρών σε αρκετά πολιτιστικά δρώμενα της πρωτεύουσας όπως συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις ενώ παράλληλα φροντίζει να περνά χαλαρές οικογενειακές στιγμές με τον σύντροφο και τον γιο της.

https://www.instagram.com/p/C73jdwHg7QA/

Τον Μάιο η 26χρονη έκανε τις πρώτες βουτιές με τον Κουτσόπουλο junior και μας χάρισε μερικά πολύ τρυφερά στιγμιότυπα μαμάς-γιου.

https://www.instagram.com/p/C63XHeJgroi/

Πηγή κεντρικής: chrysamichalopoulou