Η Ελένη Φουρέιρα είπε πως με το νέο μέλος στην οικογένειά της φτιάχνουν ποδοσφαιρική ομάδα

Η Ελένη Φουρέιρα είπε πως με το νέο μέλος στην οικογένειά της φτιάχνουν ποδοσφαιρική ομάδα

Οι φωτογραφίες από το party φανέρωσαν και το φύλο του μωρού.

Ένα νέο μέλος έρχεται στην οικογένεια της Ελένης Φουρέιρα καθώς ο αδερφός της τραγουδίστριας θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς.

Η Ελένη Φουρέιρα και η οικογένεια της περιμένουν με χαρά και ανυπομονησία το μωράκι που θα γεννηθεί σε λίγους μήνες και γι' αυτό το λόγο ο αδελφός της Γιώργος μαζί με τη σύζυγό του, το απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιουνίου διοργάνωσε gender reveal party για τη μεγάλη αποκάλυψη του φύλο του μωρού.

Όπως είδαμε από τα stories που κοινοποίησε η Ελένη Φουρέιρα το party για τα αποκαλυπτήρια του φύλου έγινε σε έναν εξωτερικό χώρο γεμάτο ροζ και γαλάζια μπαλόνια. Ο αδερφός της Eλένης Φουρέιρα κρατούσε ένα ακόμα μεγαλύτερα μπαλόνι το οποίο και έσκασε γεμίζοντας τον χώρο μπλε κομφετί. Έτσι η αποκάλυψη έγινε και το ζευγάρι περιμένει αγοράκι.

Η αδερφή της Ελένης Φουρέιρα, Ιωάννα ήταν η πιο stylish νονά του καλοκαιριού

Η Ελένη Φουρέιρα λοιπόν, περιμένει το νέο της ανιψάκι, αφού τα αδέλφια της, Γιώργος, Ιωάννα και Μαργαρίτα έχουν δημιουργήσει το καθένα τη δική του οικογένεια. Η τραγουδίστρια αν και ακολουθεί μια πολύ απαιτητική καθημερινότητα λόγω της καριέρας της, είναι πάντα δίπλα στην οικογένεια της και στηρίζει πάντα ο ένας τον άλλον.

Στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται η χαρά του αδερφού της Γιώργου και της συζύγου του, μόλις έμαθαν το φύλο του μωρού. Μάλιστα στις φωτογραφίες που ανέβασε η αδερφή τους Μαργαρίτα Φουρέιρα έγραψε χαρακτηριστικά:

448650628_2139831029722175_8784294581831139052_n.jpg
448611095_1143381976778659_5787321884070855255_n.jpg

Η Ελένη Φουρέιρα αγαπά πολύ την οικογένειά της και όπως έχει δηλώσει πολλές φορές κι εκείνη έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς και στα αδέρφια της κάτι που είδαμε ξανά πρόσφατα και στη βάφτιση του μικρού Ερμή. Μάλιστα νόνα του ήταν η αδερφή της Ελένης Φουρέιρα, Ιωάννα.

Η Ελένη Φουρέιρα βάφτισε τον γιο της Ερμή και εντυπωσίασε στο πάρτι με το λευκό mini φόρεμά της

Η μητέρα της Ελένης Φουρέιρα στήριγμα για όλη την οικογένεια

Η μητέρα της Ελένης Φουρέιρα καμαρώνει πλέον τα παιδιά της και την ευτυχία τους αφού όπως είχε πει και στο παρελθόν η τραγουδίστρια όλη η οικογένεια έχει περάσει αρκετές δυσκολίες μέχρι να σταθεί στα πόδια της.

Μάλιστα είχε πει για τη μαμά της, ότι ήταν πάντα ένα μεγάλο στήριγμα για εκείνη. Ακόμα και τώρα είναι εκείνη που θα προσέξει τον μικρό ερμή ήταν η τραγουδίστρια θα πρέπει να λείπει για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πρόσφατα τη μαμμά της Ελένης Φουρέιρα την είδαμε στη βάφτιση του Ερμή να καμαρώνει συγκινημένη την οικογένεια της κόρης της.

1718464536914-97016385-mama.jpg

Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με τις αδερφές της

Πριν από μερικές ώρες η Ελένη Φουρέιρα φρόντισε να κάνει repost όλες τις ευχετήριες αναρτήσεις ωστόσο μία κατάφερε να ξεχωρίσει και δεν είναι άλλη από τη φωτογραφία της αδερφής της, Ιωάννας Φουρέιρα.

foureira2.jpg

Η τραγουδίστρια έχει δύο αδερφές (Ιωάννα, Μαργαρίτα) και έναν αδερφό (Γιώργος), με τους οποίους διατηρεί σχέση λατρείας. Η οικογένεια της Φουρέιρα πίστευε ανέκαθεν στο ταλέντο της, με τα αδέρφια της να είναι τα μεγαλύτερά της στηρίγματα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η pop star έχει ποζάρει μαζί τους σε ιδιαίτερες περιστάσεις, δημοσιεύοντας αργότερα τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

oikogeneia_foureira.webp