Η απλότητα της Δέσποινας Βανδή στην Κρήτη & το σπίτι που φτιάχνουν με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο νησί

Instagram

Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν πραγματική ευτυχία και τα άτομα που βρέθηκαν μαζί τους. «Η ζωή μου χρωστούσε έναν τέτοιο έρωτα και τον απολαμβάνω». «Κάνουμε μία "φωλιά" για να είμαστε μαζί».

Τις mini διακοπές της στην Κρήτη απόλαυσε μαζί με τον σύντροφό της η Δέσποινα Βανδή. Σε ένα διάλειμμα από τη μεγάλη καλοκαιρινή της περιοδεία, η τραγουδίστρια ξέκλεψε λίγο χρόνο και μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη βρέθηκαν στο αγαπημένο τους νησί το οποίο και αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο στη σχέση του και που μάλιστα εκεί είναι που χτίζουν το σπίτι τους καθώς είναι επιθυμία και των δύο κάποια στιγμή να ζήσουν εκεί.

Η «Queen DeVa» όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της, μοιράστηκε αρκετά πλάνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σε όλες τις λήψεις φαίνονται ξεκάθαρα κάποια πράγματα. Όπως το ότι η απλότητά τους μαρτυρά πραγματική ευτυχία και το ότι οι φίλοι τους έχουν τεράστια αξία στη ζωή τους.

Ιδιαίτερη αναφορά η τραγουδίστρια έκανε και στον τραγουδιστή Μανώλη Κονταρό aka τον «κουμπάρο τους» όπως τον αποκαλούν συνεχώς. Μάλιστα, όπως θα δεις και στη gallery, έκαναν και νέους φίλους.

Φορώντας σορτσάκι και ένα απλό top, η Δέσποινα Βανδή ανάμεσα στα άτομα που ευχαρίστησε ήταν και ο καλός της φίλος, Γιώργος:

«Γιώργο μου σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα! Γέμισε η ψυχή μου! Θα μου λείψετε όλοι! Να πιείτε μια ρακί και για μένα!#crete #greekisland #greece».

«Με τη Δέσποινα φτιάχνουμε σπίτι στην Κρήτη για να μείνουμε εκεί»

Σε συνέντευξή στο «Χαμογέλα και Πάλι» και στον Νίκο Συρίγο πριν από λίγες ημέρες ο Βασίλης Μπισμπίκης, μεταξύ άλλων, έκανε την αποκάλυψη για το σπίτι των ονείρων τους. Στην αρχή της κουβέντας, όμως, μίλησε για τον έρωτα που του «χρωστούσε» η ζωή.

«Είμαι ευτυχισμένος και ερωτευμένος. Όπως έχει γράψει ο Μαγιακόφσκι, πάσχω από πυρκαγιά στην καρδιά. Στο παρεκκλήσι της καρδιάς μου, τα ψαλτήρια καίγονται. Έτσι νιώθω. Η ζωή μου χρωστούσε έναν τέτοιο έρωτα και τον απολαμβάνω. Δεν βάλαμε ταμπέλες, τι εικόνα θα δείξουμε, αν μας τραβήξουν φωτογραφία. Από ένα σημείο και μετά το ζούσαμε όπως οι κανονικοί άνθρωποι. Σε κάποια "πεσίματα" δεν υπήρχε ηθική, ήταν χυδαία. Πρόκειται για παρασιτικούς οργανισμούς που ζουν μέσα σε άλλους, κριτικάρουν και σχολιάζουν τις ζωές τους. Αυτό είναι κάτι που δεν θα ήθελα να ξαναζήσω. Με ποιο δικαίωμα να έρχονται έξω από το σπίτι σου, όταν δεν τους το δίνεις καν. Σήκωσα το τηλέφωνο αλλά παραλίγο να σηκώσω και το χέρι μου σε κάποιον».

Η Δέσποινα Βανδή στα 54 της ξέρει πια πως ο σεβασμός είναι η μεγαλύτερη αξία στη ζωή κι όχι η αγάπη

«Αποδοχή επιζητώ από τη Δέσποινα, τον γιο μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Όταν άκουσα την Δέσποινα να λέει ότι με θέλει μού άρεσε πολύ. Θέλω να με θέλει και να την θέλω. Υπάρχει πάθος. Θέλω να τη βλέπω, να τη ζω, να τη μυρίζω, να την αναπνέω. Η ερώτηση για το εάν θα παντρευτούμε, είναι χαζή. Αν θα το κάνουμε, θα το πούμε. Σε δέκα χρόνια ελπίζω να έχω ένα σπίτι στην Κρήτη, το θέατρο και το παιδί μου χαρούμενο και ευτυχισμένο. Η Δέσποινα υπάρχει στα μακρινά μου όνειρα. Το σπίτι στην Κρήτη το φτιάχνουμε με την δέσποινα. Κάνουμε μία "φωλιά" για να είμαστε μαζί».

Αυτό το σπίτι αποτελεί την υλοποίηση του ονείρου του ηθοποιού, όπως την είχε εκφράσει στο ξεκίνημα της σχέσης τους.

Μήπως ο Βασίλης Μπισμπίκης σκεφτόταν το όνειρό του να ζήσει στην Κρήτη στη νέα photo με τη Δέσποινα;

Θα ήθελα κάποια στιγμή να φτιάξω ένα μικρό σπίτι στην Κρήτη, στη θάλασσα, να κολυμπάω και να κάνω παρέα με τους φίλους μου τους βοσκούς στα κονάκια. Το όνειρό μου ‘πέρασε’, τουλάχιστον το σπίτι δίπλα στη θάλασσα εγκρίθηκε», είχε πει ο Μπισμπίκης στις αρχές του Ιουλίου 2022 στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη.

Το ευχαριστώ του Βασίλη Μπισμπίκη στον Γιάννη Οικονομίδη

Όπως είναι γνωστό, ο Βασίλης Μπισμπίκης συμμετέχει ξανά σε ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, 4 χρόνια μετά την επιτυχία της «Μπαλάντας της τρύπιας καρδιάς».

Η νέα ταινία φέρει τον τίτλο «Σπασμένη φλέβα» και τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες. Ο ηθοποιός, δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει και δημόσια τον σκηνοθέτη και καλό του φίλο πλέον. Ανεβάζοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τους, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σ' ευχαριστώ αδερφέ για όλα.. Γιάννης Οικονομίδης».

Το σχόλιο της αγαπημένης του Δέσποινας Βανδή

Και το σχόλιο ενός χρήστη της εφαρμογής στο οποίο συμφώνησαν πολλοί

H Δέσποινα Βανδή έχει δείξει πολλές φορές τη λατρεία για τον γιο της Γιώργο Νικολαΐδη

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης