H Δέσποινα Βανδή έχει δείξει πολλές φορές τη λατρεία για τον γιο της Γιώργο Νικολαΐδη

H Δέσποινα Βανδή έχει δείξει πολλές φορές τη λατρεία για τον γιο της Γιώργο Νικολαΐδη

Με αφορμή τα τριάντα χρόνια καριέρας της, η Δέσποινα Βανδή κάνει μια αναδρομή και στη ζωή της, με κεντρικό άξονα σε αυτή τα δύο της παιδιά, Μελίνα και Γιώργο Νικολαΐδη. 

Στις 21 Αυγούστου, ο Γιώργος Νικολαΐδης, ο γιος της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη θα γίνει 18 ετών.

Με πιο χαμηλό προφίλ σε σχέση με τη μεγαλύτερη αδερφή του, ο Γιώργος που αγαπάει τη μαγειρική και το ποδόσφαιρο, διατηρεί έναν ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram, τον βλέπουμε σπάνια δημόσια αλλά η μαμά του Δέσποινα δεν παραλείπει να μιλάει για εκείνον με μεγάλη υπερηφάνεια.

giorgosnikolaidis.jpg

«Καθόμασταν με τον Βασίλη και οι δύο γιοι μας μιλούσαν. Εκεί που μιλούσαν, κοιταχτήκαμε μεταξύ μας και είπαμε: Έχεις καταλάβει τι λένε και ποια γλώσσα μιλάνε; Χρειάζεται μεταφραστής. Αυτό σαν αστείο για το τι μπορεί να μου έχουν μάθει τα παιδιά», είχε πει η Δέσποινα για τον γιο της και τη σχέση που αυτός έχει με τον γιο του Βασίλη Μπισμπίκη.

«30 χρόνια Δέσποινα Βανδή» αλλά για εκείνη η μεγαλύτερη επιτυχία της είναι τα παιδιά της

20 χρόνια μαμά, 30 χρόνια τραγουδίστρια:

Η μεγάλη στιγμή στην καριέρα της Βανδή είχε έρθει με το Γεια, την εποχή που η ίδια γινόταν μαμά για πρώτη φορά. Ακολούθησε ο ερχομός του Γιώργου μετά τη Μελίνα και λίγο - πολύ, η Δέσποινα συνέχισε να είναι μια δοτική μαμά και μια εργαζόμενη μητέρα.

"Υπήρξαν στιγμές που χάθηκα. Και υπήρξαν αυτές γιατί ασυνείδητα τότε, έδωσα πάρα πολύ μεγάλη βάση στο να μεγαλώσω τα παιδιά μου και να είμαι παρούσα σε όλες τους τις στιγμές. Αν εξαιρέσω τις περιόδους που έλειπα λόγω συναυλιών και προβών, όλο το υπόλοιπο διάστημα ήμουν πάνω από τα παιδιά μου.

Αν δεν υπήρχε το κομμάτι της δουλειάς μου να με απασχολεί, ήμουν εγώ εκείνη που ήμουν 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τα παιδιά μου. Αυτό είχε και μια μετακίνηση μέσα μου, δηλαδή, η προσοχή μου στράφηκε στο να είμαι εκεί. Ενδεχομένως, όλα αυτά τα χρόνια, να ήταν στιγμές που δεν πρωταγωνιστούσε το τραγούδι στη ζωή μου, αλλά τα παιδιά μου. Τα μεγάλωσα, είναι μια χαρά, είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτά. Είμαι μια περήφανη μαμά" είπε η Δέσποινα Βανδή για το πώς μεγάλωσε τον Γιώργο και την Μελίνα ενώ σε άλλη συνέντευξή της είχε τονίσει για το πόσο καλή μαμά είναι

https://www.instagram.com/p/BbHE8hjDir-/

Γιώργος Νικολαΐδης: Ο γιος της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη στην πιο party time στιγμή του

Θα πρέπει να ρωτήσεις τα παιδιά μου πως είμαι ως μητέρα. Δεν υπάρχουν ούτε τέλειοι γονείς ούτε τέλεια παιδιά, όλοι κάνουμε τα λάθη μας. Ανήκω στην κατηγορία των εργαζομένων γυναικών που έδωσα όλο τον ελεύθερο χρόνο της ζωής μου στα παιδιά μου και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή»!

Στη Γιορτή της Μητέρας, που φέτος βρήκε τη Δέσποινα στη Γερμανία μακριά από τον γιο και την κόρη της, η Βανδή είχε μιλήσει για την ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα και άλλα λευκά άνθη που της έστειλαν τα παιδιά της.

Η τραγουδίστρια μιλούσε συγκινημένη στην κάμερα για την συμβολική κίνηση αυτή:

«Πόσο πολύ με συγκίνησαν τα παιδιά μου και μου έστειλαν στη Γερμανία αυτά τα λουλούδια. Happy Mother’s Day», είπε χαρακτηριστικά.

Η νέα συνταγή του masterchef Γιώργου Νικολαΐδη με αφορμή τα γενέθλια της Δέσποινας Βανδή

Όπως η ίδια η Δέσποινα έχει αποκαλύψει, το ταλέντο της στην μαγειρική κληρονόμησε ο γιος της, Γιώργος που του αρέσει πολύ να μπαίνει στην κουζίνα μαζί της και να τη βοηθά.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας μαμά και γιος έφτιαχναν πολλά γλυκά, όπως το λαχταριστό vegan cake, με σοκολάτα και φράουλες το οποίο η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

cake.webp

«Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου γιαγιά αλλά θέλω να μου συμβεί. Θα συνοδεύει πάντα την κόρη μου ότι οι γονείς της είναι διάσημοι, θέλω να είναι ευτυχισμένη», είχε πει η Δέσποινα για το ενδεχόμενο τα παιδιά της να αποκτήσουν τα δικά τους παιδιά.

1718780992510-132765801-vandi-gios-instagram.jpg