Λάλος - Λαμπροπούλου στην πιο τρυφερή στιγμή τους μετά το φινάλε του Σασμού - Το τέλος του Μαθιού

Κατερίνα Μπούσιου
Λάλος - Λαμπροπούλου στην πιο τρυφερή στιγμή τους μετά το φινάλε του Σασμού - Το τέλος του Μαθιού

Το μοιρολόι της Μαρίας Τζομπανάκη είναι η πιο ιδιαίτερη στιγμή μετά τον θάνατο του Μαθιού στον Σασμό που συνεχίζει να διχάζει το κοινό. 

Ένα από τα πιο σημαντικά επεισόδια, μία μέρα πριν το οριστικό φινάλε στον Σασμό θα δούμε σήμερα με τον θάνατο του Μαθιού και του Ανδρέα. Αιματηρή για μία ακόμη φορά θα είναι η κατάληξη, αλλά αυτή τη φορά θα είναι και η τελευταία. Πριν κλείσει εορταστικά με κρητικά γλέντια και χορούς στο αυριανό επεισόδιο, θα δούμε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή της Μαρίας Τζομπανάκη, θρηνώντας τον Μαθιό της.

Πάντως αυτός ο θάνατος συνεχίζει να διχάζει το κοινό για την επιλογή των σεναριογράφων. Το τέλος της σειράς μπορεί να χωρίζει Μαθιό και Βασιλική για πάντα, αλλά αυτό έχει ενώσει τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Δημήτρη Λάλο με έναν δυνατό έρωτα.

Το μοιρολόι του τέλους και οι κόντρες στα social media

Μετά από 3 χρόνια, φτάσαμε στον επίλογο του Σασμού. Μία σειρά που αγαπήθηκε από το κοινό. Σε τέτοιο βαθμό, ώστε να είναι δικαιολογημένο το «πάθος» στα σχόλια στα social media, όταν δεν συμφωνούσαν με το σενάριο. Η αλήθεια είναι πως η σειρά που είχε ένα υψηλό επίπεδο παραγωγής και υπερταλαντούχους ηθοποιούς, ατύχησε σεναριακά την τρίτη της χρονιά.

Η βάφτιση της εγγονής της Μαρίας Τζομπανάκη είναι το τέλος του Σασμού και της μεγάλης βεντέτας

Χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε τον πολύ μεγάλο κόπο και την αφοσίωση, της σεναριογράφου Εμμανουέλας Αλεξίου και των συνεργατών της, υπήρχαν αστοχίες. Αλλαγές που δεν δικαιολογήθηκαν και μεταστροφές στους ρόλους που απλά κέρδιζαν χρόνο για να τελειώσει η σεζόν. Ακόμη και τώρα, με τη δολοφονία του Μαθιού και τον θάνατό του, υπάρχουν αντιδράσεις.

Το τέλος του Μαθιού θα είναι μία κορυφαία στιγμή της σειράς, πριν το μεγάλο φινάλε με τον γάμο του πρωταγωνιστικού ζευγαριού, του Αστέρη και της Αργυρώς. Σε εκείνους βασίζεται άλλωστε και η ιστορία για τη λήξη της βεντέτας. Ο Μαθιός δεν προλαβαίνει να παραδοθεί στην αστυνομία για τον φόνο του Στεφανή, αλλά στο νοσοκομείο, πριν αποχαιρετήσει τη Βασιλική, την μαμά Καλλιόπη και τον αδελφό του Αστέρη, θα προλάβει να το ομολογήσει στον αστυνόμο, ζητώντας του συγγνώμη.

Ως ήρωας λοιπόν θα φύγει ο Μαθιός και ο Δημήτρης Λάλος. Το επεισόδιο θα είναι ιδιαίτερο και για έναν άλλον λόγο. Γιατί όπως αποκάλυψε χθες στη συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου, η Μαρία Τζομπανάκη, θα ακουστεί ένα πολύ ιδιαίτερο μοιρολόι στον γιο της, γραμμένο από την ίδια την ηθοποιό. Η οποία κατέχει την κρητική παράδοση καλύτερη από τον καθένα σε αυτή τη σειρά. «Αυτό το μοιρολόι, το τελευταίο. Ηταν πολύ δύσκολο να ταυτιστώ με αυτό και ταυτόχρονα να ερμηνεύω σαν ηθοποιός το κομμάτι που πρέπει ο θεατής να πάρει και να καταλάβει τι είναι αυτά τα έθιμα και ταυτόχρονα να αποχαιρετήσει μια δουλειά η οποία είναι η οικογένεια, είναι η πατρίδα, είναι το παιδί σου».

Μπορεί η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος ως ρόλοι να τους χωρίζει ο θάνατος, αλλά αυτή η σειρά θα έχει πάντα μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά και στη μνήμη τους. Γιατί εκεί δημιουργήθηκε και ο πραγματικός τους έρωτας. Η backstage φωτογραφία από τα γυρίσματα του φινάλε, δείχνει ξεκάθαρα την τρυφερότητα και την αγάπη τους.

1720000433630-879671857-marilita_sasmos.jpg