Η αντίδραση της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ μετά το τέλος των Παγιδευμένων ήταν αυτή που περιμέναμε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η αντίδραση της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ μετά το τέλος των Παγιδευμένων ήταν αυτή που περιμέναμε

Ο λόγος που η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ άργησε να «αποχαιρετήσει» τους Παγιδευμένους αποκαλύφθηκε στην τελευταία της ανάρτηση.

Πριν από μία βδομάδα (την Τρίτη 2 Ιουλίου) η σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι έριξε «αυλαία» μετά από 2 χρόνια. Το φινάλε καθηλωτικό αλλά και αρκετά συγκινητικό αφού ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ως Δημήτρης Μαρκέτος τελικά ήταν ζωντανός κι έζησε με την Άννα του ξανά ευτυχισμένος.

Ο Πέτρος Λαγούτης είπε πως στα 25 χρόνια που δουλεύει πρώτη φορά συνάντησε τέτοιες καταστάσεις

Πολλοί από τους συντελεστές της σειράς αποχαιρέτησαν τους Παγιδευμένους κάνοντας διάφορες αναρτήσεις στα social media ταυτόχρονα με το φινάλε της σειράς. Η κεντρική πρωταγωνίστρια ωστόσο, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ επέλεξε να μην κάνει κάποια ανάρτηση μέχρι σήμερα το πρωί.

Η συγκίνηση της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ στο τέλος των Παγιδευμένων

Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram από το τελευταίο της γύρισμα ως Άννα Ροδίτη, στο οποίο όπως θα δεις η ίδια αρκετά συγκινημένη περνάει από κάθε συντελεστή που βρισκόταν εκείνη την ώρα δίπλα της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Back online.
Δεν τα πάω καλά με τους αποχαιρετισμούς.
Θα μου πάρει καιρό μέχρι να επεξεργαστώ τα όσα έγιναν αυτά τα δυο χρόνια, bear with me, I’m getting there.
Μέχρι τότε, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αφανείς ήρωες πίσω από τις κάμερες, τους μεγάλους Δασκάλους που είχα την ευτυχία να συνεργαστώ και να μάθω δίπλα τους, και φυσικά τον κόσμο που τόσο θερμά μας αγκάλιασε και μας στήριξε!
See you soon!!
Υ. Γ. Αννιώ μου…θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μου κοριτσάρα μου!» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Αποθεωτικά τα σχόλια για το φινάλε των Παγιδευμένων αλλά το μήνυμα Λεβεντογιάννη προκάλεσε απορίες

https://www.instagram.com/reel/C9IazzCIeVC/

Τα σχόλια που δέχτηκε από τους followers της και fans της σειράς ήταν αποθεωτικά, καθώς όπως ανέφεραν όλοι δεν θα μπορούσε να έχει αποδώσει άλλη ηθοποιός καλύτερα τον ρόλο της Άννας Ροδίτη. Γι' αυτό κι ο ρόλος της αυτός θα μείνει για πάντα «παγιδευμένος» στις καρδιές τους, όπως έγραψαν.

Η αντίδραση της ηθοποιού πάντως ήταν αυτή που έπρεπε.

Παρά τα όσα ανέφερε ο Πέτρος Λαγούτης στην κοινή τους συνέντευξη στην Ναταλία Γερμανού για τη συμμετοχή τους στη σειρά, μιλώντας για «συκοφαντία» και «παραπληροφόρηση» αλλά και μετά τα unfollow της με τον συμπρωταγωνιστή της, Μιχάλη Λεβεντογιάννη, εκείνη επέλεξε να βάλει στην άκρη τα όποια αρνητικά συναισθήματα για να αποχαιρετήσει την Άννα της και όσα της πρόσφερε με τον πιο ωραίο τρόπο.

Άλλωστε, χάρη σε αυτόν της τον ρόλο έγινε ευρύτερα γνωστή.

Η υποκριτική και οι δυσκολίες μέχρι τον ρόλο της Άννας Ροδίτη

Η συναισθηματική φόρτιση λοιπόν, της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ στο τελευταίο της γύρισμα ήταν παραπάνω από δικαιολογημένη, αφού οι Παγιδευμένοι δεν ήταν μόνο μια επιτυχημένη σειρά, ήταν και η πρώτη της τηλεοπτική δουλειά και μάλιστα, στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ίδια σε συνέντευξη που είχε δώσει στην Κατερίνα Μπούσιου και το Queen τον Ιανουάριο του 2023 είχε πει πως άργησε να καταλάβει ότι ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Αποφάσισα για να έχω παραπάνω ώρες για χορό, να φύγω από το Μουσικό σχολείο και να πάω σε Γενικό Λύκειο. Ήξερα όμως ότι δεν θα γίνω μπαλαρίνα. Πες ότι συνωμότησε το σύμπαν ή ήταν σύμπτωση, αλλά με το που άλλαξα το σχολείο, άρχισε να με ενδιαφέρει η υποκριτική. Σε ένα ταξίδι στο Λονδίνο, ένας θείος μου που έμενε στην πόλη με πήγε ένα βράδυ στο θέατρο για να δούμε μιούζικαλ. Τότε έπαθα σοκ.

Έβλεπα τους ηθοποιούς πάνω στην σκηνή και έλεγα: «Μα, αυτοί κάνουν ότι εγώ αγαπάω». Στο Λύκειο μπήκα σε μία θεατρική ομάδα και κατάλαβα πια ότι αυτό θέλω μόνο στη ζωή μου.

Το είπα στην δασκάλα μου η οποία δεν πήγε να μου χαϊδεψει τα αυτιά. Με δοκίμαζε για να δει αν πραγματικά το ήθελα πολύ» είχε πει χαρακτηριστικά εκείνη.

https://www.instagram.com/p/C1G-u_lI_t5/

Η ίδια μάλιστα, πέρασε και αρκετό χρόνο στο Λονδίνο, αφού ήθελε μετά τις σπουδές της στη δραματική σχολή να μαζέψει κι άλλες εμπειρίες. Παρ' όλα αυτά, ταλαιπωρήθηκε οικονομικά, όπως συμβαίνει με αρκετούς ηθοποιούς.

«Έκανα πολλές δουλειές και όχι μόνο καλλιτεχνικές με κάποιες συμμετοχές σε ταινίες. Να φανταστείς ότι λίγο πριν έρθω για την οντισιόν των Παγιδευμένων στην Αθήνα, δούλευα σε ένα παιδικό θέατρο, ήμουν ταξιθέτρια, καθάριζα το θέατρο... Έκανα τα πάντα» είχε πει η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

https://www.instagram.com/p/Cx5Oq9-InOk/

Γι' αυτό και ο ρόλος της στη σειρά ήταν σπουδαία υπόθεση.