Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης θα γίνει πατέρας αλλά μία συγγνώμη δεν αρκεί στο φινάλε των Παγιδευμένων

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης θα γίνει πατέρας αλλά μία συγγνώμη δεν αρκεί στο φινάλε των Παγιδευμένων

Το οριστικό τέλος της σειράς Παγιδευμένοι θα σε αφήσει με μερικές απορίες για το πώς τελικά στήθηκε το μεγάλο κόλπο του εισαγγελέα Μαρκέτου. 

Δύο ακόμη επεισόδια μένουν μέχρι το οριστικό τέλος της σειράς Παγιδευμένοι και η αυλαία θα πέσει με αποκαλύψεις και παράξενες συναντήσεις. Θα έχουμε όμως και συλλήψεις όλων των βασικών ενόχων. Το πιο τραγικό πρόσωπο της ιστορίας είναι η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ ως Άννα, γιατί θα περάσει από διάφορες συναισθηματικές διαβαθμίσεις, πολύ επώδυνες. Ο πιο ευτυχισμένος θα είναι στο τέλος ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης που θα γίνει πατέρας. Αλλά και η δική του ευτυχία είναι λίγο αμφίβολη.

Η Άννα κάνει τα πάντα με τη βοήθεια του Χατζή

Αν κάποιος έλεγε στους πιστούς φανς της σειράς Παγιδευμένοι πριν από ένα χρόνο ότι ο Αλέκος Χατζής θα μεταμορφωνόταν στον από μηχανής Θεό για τη σωτηρία και την ευτυχία της Άννας και του Δημήτρη, κανείς δεν θα τον πίστευε. Και όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να το κάνει. Βέβαια το κίνητρό του είναι και το προσωπικό του συμφέρον, αφού έτσι θα επιτύχει και το τέλος του Ιάσονα. Ο μέχρι πρότινος γιος του είναι καιρός να αποκαλυφθεί και να τιμωρηθεί.

Ο Πέτρος Λαγούτης είπε πως στα 25 χρόνια που δουλεύει πρώτη φορά συνάντησε τέτοιες καταστάσεις

Ένας μεγάλος Γολγοθάς ξεκινά για την Άννα και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είναι στο αποκορύφωμα του ρόλου της. Οφείλουμε να πούμε ότι στάθηκε επάξια αυτά τα 2 χρόνια, στον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο δείχνοντάς μας όλο το ταλέντο της. Ισάξια - να μην πω και καλύτερη - από την Τουρκάλα Pinar Deniz στο Yargi, την τουρκική εκδοχή των Παγιδευμένων.

https://www.instagram.com/reel/C8o7splPKoq/

Η Άννα με τη βοήθεια του Ανδρέα και του Αλέκου Χατζή θα κάνει τα αδύνατα - δυνατά για να αποδυναμώσει το άλλοθι του Καλλέργη, του εισαγγελέα που υποτίθεται πως σκότωσε τον Δημήτρη. Πρώτος στόχος είναι να φτάσουν κοντά στο κύκλωμα. Και θα τα καταφέρει. Σχεδόν στο αεροδρόμιο τον προλαβαίνουν, λίγο πριν φύγει με τη γυναίκα του και την κόρη του, για τη θεραπεία της στην Αμερική.

Ο δεύτερος στόχος είναι ο Ιάσονας. Και εκείνος συλλαμβάνεται και αναγκάζεται να μαρτυρήσει όλο το παρελθόν του στον μέχρι πρότινος πατέρα του.

Η μοιραία νύχτα του Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους Παγιδευμένους και η «προδοσία» του Αντρέα

Η μεγάλη έκπληξη έρχεται όμως από τον Κώστα. Ο αδελφός του Άκη ζει τελικά, ενώ η Άννα νόμιζε ότι τον είχε σκοτώσει. Μήπως ήταν και αυτό μέρος του σχεδίου του Δημήτρη;

Μετά από όλα αυτά, η Άννα αποφυλακίζεται. Πώς όμως θα καταφέρει να ζήσει μόνη της και μάλιστα ενώ είναι έγκυος όπως θα ανακαλύψει όταν επιστρέψει στο σπίτι της;

Κάπου εκεί εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά της ο Δημήτρης. Με δάκρυα και με μία συγγνώμη για όσα πέρασε. Στο τρέιλερ ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης κλαίει από συγκίνηση. Σε λίγο όμως θα κλάψει και από χαρά μόλις μάθει ότι θα γίνει πατέρας.

Βέβαια η επανασύνδεση είναι λίγο περιπετειώδης, γιατί μία συγγνώμη δεν αρκεί για την ψυχική ταλαιπωρία που πέρασε η Άννα. Όμως θα γίνει αυτή η επανασύνδεση. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς στην Τουρκία έκλεισε με το ζευγάρι αγαπημένο, ενώ η γέννηση της κόρης τους έγινε στον τρίτο και ίσως τον πιο σημαντικό κύκλο του Yargi.

Δυστυχώς αυτόν δεν θα τον δούμε στην Ελλάδα. Όχι μόνο από τον ΑΝΤ1 που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα αλλά και από κανένα άλλο κανάλι. Εξάλλου τα δικαιώματα της σειράς δεν είναι τόσο εύκολο να παραχωρηθούν. Και από την άλλη πλευρά, η σειρά με άλλο καστ δεν θα θυμίζει σε τίποτε στο κοινό που την αγάπησε, με τους Παγιδευμένους.