Η παρεξήγηση με το προφίλ της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram και τα αρνητικά σχόλια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η παρεξήγηση με το προφίλ της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram και τα αρνητικά σχόλια

Τελικά η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευε παλιές φωτογραφίες της σαν καινούργιες ή ήταν προφίλ του fan club της;

H αλήθεια είναι πως αυτή τη χρονιά η Ελένη Μενεγάκη ήταν περισσότερο εξωστρεφής όσον αφορά τα social media της.

Σκορδά, Αναστασοπούλου, Μαυραγάνη, Μαγγίρα, Τσολάκη: Mεταγραφές και ανατροπές στη TV

Πέρα από τις αναρτήσεις της από το πλατό της εκπομπής ή με τους καλεσμένους της δεν ήταν λίγες οι φορές που η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της ή με τα παιδιά της και τον Μάκη Παντζόπουλο.

https://www.instagram.com/p/C7GiFLqtofA/

Η παρεξήγηση με το προφίλ του fan club της Ελένης Μενεγάκη

Ένα άλλο προφίλ ωστόσο, στο Instagram με σχεδόν ίδιο όνομα (το official account της παρουσιάστριας είναι @elenimenegaki, ενώ το άλλο ήταν @elenemenegaki) το οποίο άνηκε σε fan club της δημοσίευε παράλληλα φωτογραφίες τις παρουσιάστριας, με τις λεζάντες να είναι βαλμένες με copy paste από τις ίδιες αναρτήσεις που εκείνη είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της.

https://www.instagram.com/p/C9aPHTBIOzb/

Μάλιστα, το συγκεκριμένο προφίλ είχε ανοίξει λογαριασμό και στο Threads του Instagram κάνοντας τις ίδιες πάλι αναρτήσεις.

Αποτέλεσμα ήταν πολλοί να μπερδέψουν αυτή τη fan page με το πραγματικό προφίλ της Ελένης Μενεγάκη και να αρχίσουν να σχολιάζουν αρνητικά την «παρουσιάστρια» που δημοσίευε εικόνες από τα παλιά παρουσιάζοντάς τες σαν σημερινές.

Όλη αυτή η παρεξήγηση οδήγησε τους υπεύθυνους του προφίλ του fan page της παρουσιάστριας να κάνουν μια ανάρτηση σρην οποία εξηγούσαν πως πρόκειται για παλιές αναρτήσεις που οι ίδιοι ως fan page ήθελαν να έχουν στο προφίλ τους και δεν κρύβεται από πίσω η παρουσιάστρια.

«Καλησπέρα σας, έχει γίνει τώρα τελευταία ένας μεγάλος ντόρος στο συγκεκριμένο προφίλ μας στο Instagram. Όπως μπορείτε να διακρίνετε και στο βιογραφικό στο προφίλ μας γράφει < FAN PAGE > θα παρακαλέσω πολύ σε όλους να σταματήσετε να σχολιάζετε ότι ανεβάζουμε παλιές φωτογραφίες, και αφήστε μας να ανεβάζουμε παλιές όμορφες φωτογραφίες της Ελένης μας…. #eleni
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΕΝΗ…
Ευχαριστούμε για την κατανόηση!» έγραφε στην ανάρτηση του προφίλ.

https://www.instagram.com/p/C9cwwqToNmL/

Βέβαια, όπως έγραψαν κάποιοι ίσως το ότι πρόκειται για fan page να έπρεπε να γράφεται δίπλα στο όνομα του προφίλ για να ξεχωρίζει από τον πραγματικό λογαριασμό της Ελένης Μενεγάκη και φυσικά οι λεζάντες να μην είναι σε πρώτο πρόσωπο για να μην θεωρούν πως είναι λόγια της παρουσιάστριας.

Από την άλλη, αν είναι κανείς λίγο πιο παρατηρητικός εύκολα προσέχει πως το προφίλ που διαχειρίζεται η Ελένη Μενεγάκη έχει την μπλε ένδειξη του Instagram που δείχνει ότι είναι επίσημος, ταυτοποιημένος λογαριασμός αλλά και 1,3 εκατομμύρια ακολούθους έναντι των 38.000 που έχει το προφίλ του fan page της.

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της και την αποκάλυψη που έκανε στο φινάλε λέγοντας πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που τη βλέπουμε σε καθημερινή εκπομπή, φαίνεται πως απολαμβάνει τις διακοπές της στην Άνδρο χωρίς να ασχολείται καθόλου με τα social media, αφού δεν έχει κάνει κάποια νέα ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/C9C8itPNjvk/