Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Πάρο με τη μαμά της και το κυκλαδίτικο εξοχικό της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Πάρο με τη μαμά της και το κυκλαδίτικο εξοχικό της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει τις διακοπές της με την οικογένειά της στην Πάρο και μαζί της είναι και η μαμά της, η κυρία Γιώτα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά το τέλος άλλης μιας επιτυχημένης σεζόν στην πρωινή εκπομπή του Alpha, Happy Day, απολαμβάνει τις διακοπές της με την οικογένειά της. Η ίδια με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και τα τρία παιδιά τους βρίσκονται στην Πάρο, αφού στο νησί αυτό έχουν εδώ και χρόνια το εξοχικό τους.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε διακοπές και αυτή είναι η φούστα που πήρε μαζί της

https://www.instagram.com/p/C9RnlfRslJ_/

Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τη μαμά της

Μαζί τους όμως είναι και η μητέρα της παρουσιάστριας, η κυρία Γιώτα, όπως είδαμε μέσα από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο προφίλ της στο Instagram.

«Με μανούλα» έγραψε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της.

450104225_533168809036634_6235396792191578867_n.jpg

Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες και δέθηκαν ακόμα πιο πολύ μετά το θάνατο του πατέρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

H ίδια μάλιστα, έχει μιλήσει αρκετές φορές για εκείνη στην εκπομπή της ενώ η κυρία Γιώτα έχει βρεθεί μαζί της και στις περισσότερες από τις πρεμιέρες της, όπως άλλωστε έκανε και τη σεζόν αυτή.

7d53df911d5c4305b8c9712367504f16.jpg

«Εγώ ας πούμε όταν χάθηκε ο μπαμπάς μου, έλεγα στη μητέρα μου "πρέπει να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου". Η μαμά μου επέλεξε να μην το κάνει. Ήμουν πάνω από 20 χρόνων τότε... » είχε πει η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάποια στιγμή για τη μαμά της.

Όσο για την απώλεια του μπαμπά της η παρουσιάστρια έχει εξομολογηθεί:

«Εμένα που ο μπαμπάς μου έφυγε νωρίς από το σπίτι, είχα πάντα όνειρο να κάνω μια οικογένεια και να είναι τα παιδιά με τη μαμά και τον μπαμπά. Δεν το έκανα συνειδητά, ασυναίσθητα το είχα ανάγκη. Όταν έχασα τον μπαμπά μου, είχα θυμό του “γιατί να γίνει” και είχα θυμό και με εμένα. Τότε, επειδή ήμουν σε μια ηλικία που δε τα πηγαίναμε και τέλεια εκείνη την περίοδο, είχαμε μια λογομαχία, δεν είχα προλάβει να του πω τα “σ’ αγαπώ”. Ένιωθα τύψεις και ενοχές γιατί ένιωθα ότι έφυγε και η τελευταία συζήτηση που είχαμε κάνει, ήταν πιο έντονη. Αλλά αυτό ήταν κάτι προσωπικό μου».

To σπίτι της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Πάρο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, εδώ και αρκετά χρόνια κάθε καλοκαίρι βρίσκεται στην Πάρο όπου και έχει το εξοχικό της με τον Θέμη Σοφό.

Όπως θα δεις από τα στιγμιότυπα που και η ίδια κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει στα social media της, το εξοχικό τους είναι παραδοσιακό με λιτή διακόσμηση και κυκλαδίτικα στοιχεία. Τα ξύλινα παράθυρα και πόρτα στην απόχρωση του γαλάζιου δένουν τέλεια με το λευκό στους τοίχους.

https://www.instagram.com/p/CECL0jMj0sj/

Τα έπιπλα στο εσωτερικό του σπιτιού είναι σε γήινους τόνους, με boho μαξιλάρια να δίνουν μια πιο χρωματιστή πινελιά, ενώ υπάρχει και μια μικρή βιβλιοθήκη που έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό του λευκού τοίχου.

Από τα πιο ωραία σημεία του εξοχικού της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι η βεράντα της με τα ιδιαίτερα έπιπλα από μπαμπού.

https://www.instagram.com/p/CElmySijhRZ/

Και φυσικά η θέα που βλέπει από έχει από εκεί σε όλο το Αιγαίο.

https://www.instagram.com/p/CDi8bbsDQPu/