H Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε διακοπές και αυτή είναι η φούστα που πήρε μαζί της

H Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε διακοπές και αυτή είναι η φούστα που πήρε μαζί της

Η Σταματίνα πήρε μαζί της τo απόλυτο essential της σεζόν.

Μία από τις μεγάλες κερδισμένες και της φετινής χρονιάς. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει κάθε δικαίωμα να χαίρεται και να απολαμβάνει τις διακοπές της, αφού μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, έκανε το κλείσιμο της εκπομπής της μαζί με την παρεά του Happy Day. Φυσικά και θα συνεχίσει την πορεία της στον Alpha και την επόμενη τηλεοτπική σεζόν, με την πρωινή της εκπομπή να κόβει το νήμα ως μία από τις πρώτες στην προτίμηση του κοινού. Η ίδια η Σταματίνα θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά και θα μας ξαναπεί καλημέρα από το Σεπτέμβριο με την παρέα της, από την οποία όμως θα λείπει ο Δημήτρης Παπανώτας.

Η βασίλισσα Mary της Δανίας είναι η νέα κομψή royal παρουσία-To σύνολο με floral φόρεμα που ξεχώρισε

https://www.instagram.com/p/C9CykVFszbW/

Στο μεταξύ βέβαια έχουμε καλοκαίρι και όπως ξέρετε οι περισσότεροι η Σταματίνα και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός έχουν ένα υπέροχο εξοχικό στην Πάρο, όπου περνάνε το μεγαλύτερο διάστημα του καλοκαιριού μαζί με τα παιδιά τους. Η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης βρίσκεται ήδη στο νησί και ανεβάζει τις πιο όμορφες καλοκαιρινές φωτογραφίες. Ανάμεσά τους και δύο λήψεις από τη Σταματίνα να κάνει βόλτα στα λευκά σοκάκια του νησιού με το τέλειο καλοκαιρινό essential που δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα των διακοπών σου.

https://www.instagram.com/p/C8oYbB5sYye/

Denim φούστα: Βρήκες το must της καλοκαιρινής σου βαλίτσας.

Ο λόγος για την mini τζιν φούστα, ένα item που σίγουρα έχεις και εσύ στη συλλογή σου και πρέπει να έρθει σίγουρα μαζί σου και στις διακοπές. Η Σταματίνα τη συνδύασε με ένα halter neck top με crochet λεπτομέρειες και flat σανδάλια με λουράκι.

STAMATINA_TSIMTSILI-(5).jpg
STAMATINA_TSIMTSILI-(4).jpg

Εκτός, όμως, από τη χαλαρή βόλτα της στα στενά της Πάρου, η αγαπημένη παρουσιάστρια έβαλε τη Chanel mini τζιν φούστα της και στο πάρτι γενεθλίων της καλής της φίλης, Ιωάννας Μπούκη. Και επειδή το πάρτι έγινε by the sea, η Σταματίνα ολοκλήρωσε το outfit με ένα ριγέ, strapless ολόσωμο μαγιό και ένα ζευγάρι slip on σανδάλια του οίκου Dior.

STAMATINA_TSIMTSILI-(1).jpg

Photo: NDP Photo Agency

H τζιν φούστα πρέπει να έρθει μαζί σου διακοπές και η Σταματίνα από ότι φαίνεται δεν θα σταματήσει να μας δίνει έμπνευση.

Η Σοφία Καρβέλα ξέρει τα απαραίτητα της βαλίτσας του καλοκαιριού -Τα looks των διακοπών της

Shop the look: