«Ο Γκοτσόπουλος δίνει πόνο» και το λάθος στο τρέιλερ του Άγιου Έρωτα που έγινε trend σε λίγα λεπτά

Κατερίνα Μπούσιου
«Ο Γκοτσόπουλος δίνει πόνο» και το λάθος στο τρέιλερ του Άγιου Έρωτα που έγινε trend σε λίγα λεπτά

Το φιλί Δανάης Παππά και του Δημήτρη Γκοτσόπουλου, η χημεία τους και μία έξυπνη επικοινωνιακή τακτική του Alpha, έκανε τον Άγιο Έρωτα trend δύο μήνες πριν την προβολή του. Χωρίς καν οι περισσότεροι να γνωρίζουν την υπόθεση. 

Μία επιθετική επικοινωνιακή τακτική ξεκίνησε ο Alpha, για να προμοτάρει τη νέα του σειρά «Άγιος Έρωτας» δύο μήνες πριν την προβολή του. Το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ της σειράς μόλις κυκλοφόρησε και συζητήθηκε για τις αποκαλυπτικές σκηνές του. Μία αυτοκτονία, μία δολοφονία, η δίψα για εκδίκηση και ένας παράνομος έρωτας, έγιναν viral με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο στον πιο ιδιαίτερο ρόλο της καριέρας του. Όμως οι χρήστες των social, εντόπισαν ένα σημαντικό λάθος.

https://www.instagram.com/p/C9SGqEVIKHE/

Ο Γκοτσόπουλος και το λάθος που περιμένουμε να διευκρινιστεί

Δεν είναι παράδοξο αυτό που ήδη συμβαίνει από σχεδόν όλα τα κανάλια, τα οποία έχουν δυναμικά ξεκινήσει να προμοτάρουν τα νέα project και κυρίως τις νέες σειρές μυθοπλασίας, πριν φύγουμε για τις διακοπές μας. Συνέβη και πέρισυ, έχει ξανασυμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Το ίδιο έγινε και γίνεται με τη Μάγισσα, παλαιότερα με τις Άγριες Μέλισσες, τη Γη της ελιάς και άλλες σειρές.

Δανάη Παππά και Κατερίνα Παπουτσάκη σε total make over πριν γίνουν αντίζηλες στον Άγιο Έρωτα

Αυτή τη φορά ο Alpha κάνει μία προσπάθεια να μας ελκύσει το ενδιαφέρον για τη σειρά που θα αντικαταστήσει τον Σασμό, πριν ο ανταγωνισμός δείξει αναλυτικά τα δικά του ατού, γιατί ήδη έχουμε πάρει μία γεύση. Η μάχη του prime time από τον Σεπτέμβριο προβλέπεται μεγάλη. Παρόλο που έχουμε μία σημαντική μείωση του κοινού που παρακολουθεί τηλεόραση.

Μετά λοιπόν τις πρώτες φωτογραφίες και τις διάχυτες πληροφορίες για το σενάριο, χθες το βράδυ κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ της σειράς Άγιος Έρωτας με όλα εκείνα τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν εμπορικό.

Ημίγυμνα πλάνα του ιερέα Δημήτρη Γκοτσόπουλου, φιλί και χημεία ως ζευγάρι με τη Δανάη Παππά, σκηνές που μας δείχνουν πως η ιστορία περιλαμβάνει μία αυτοκτονία, μία δολοφονία και αρκετή δίψα για εκδίκηση, αλλά και κάτι ακόμη. Τη βεβαιότητα για απιστίες (κλασσικό θέμα που ελκύει το κοινό) και τη σαφή διευκρίνηση πως ο ιερέας θα ερωτευτεί την κόρη εκείνου που θέλει να εκδικηθεί. Όλα αυτά σε ένα κινηματογραφικό περιβάλλον που θυμίζει χωριό της Σικελίας και με γρήγορο μοντάζ, με σκηνές που λειτουργούσαν ως αυτόνομα spoiers. Δες και εδώ.

Ο Alpha μας ενημέρωσε λίγη ώρα αργότερα, πως το τρέιλερ έγινε το top trend στα social media, λίγα μόλις λεπτά μετά την προβολή του και ήταν απολύτως φυσιολογικό.

trending.jpg

Οι χρήστες του Χ εντυπωσιάστηκαν, αλλά εντόπισαν και ένα λάθος που περιμένουμε να διευκρινιστεί, αν δηλαδή η Δανάη Παππά υποδύεται την ανήλικη μαθήτρια που κάνει σχέση με τον ιερέα, γιατί την είδαμε να φοράει ποδιά ή αν το φλερτ ξεκινά αφού ενηλικιωθεί και δεν θα φτάσουμε μέχρι το ειδύλλιο. Αν συμβαίνει το πρώτο ενδεχόμενο, αντιλαμβάνεσαι πως θα έχουμε αντιδράσεις. Και είναι λογικό.

Ο Άγιος Έρωτας θα μεταδίδεται κάθε μέρα στις 21.00 από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη. Θα έχει να αντιμετωπίσει όμως έναν μεγάλο αντίπαλο, το Grand Hotel στον ΑΝΤ1, μία ακόμη σειρά εποχής. Επίσης με πολύ δυνατό καστ και υπόθεση. Δες και εδώ.

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στον πιο dark ρόλο της στο Grand Hotel και το δίδυμο που ήδη λάτρεψε το Χ

Ας μη ξεχνάμε τη Γη της ελιάς στο Mega, η οποία είναι για ένα μέρος του κοινού μια αγαπημένη συνήθεια και έχει σταθερή τηλεθέαση, αλλά και τη Φάρμα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο Star, που έχει διάθεση να ανατρέψει τη μυθοπλασία.

Και λίγα λόγια για την υπόθεση. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος επιστρέφει ως ιερέας αλλά κυρίως ως καθηγητής Θεολογίας στο χωριό Λεύκες που μεγάλωσε. Τον συνδέουν θλιβερές μνήμες με τον τόπο του, λόγω μίας αυτοκτονίας και μίας δολοφονίας στο οικογενειακό του περιβάλλον. Ορκίζεται εκδίκηση στη μητέρα του και ο άνθρωπος που θέλει να τιμωρηθεί είναι ο γαιοκτήμονας της περιοχής που υποδύεται ο Δημήτρης Παπανικολάου. Παντρεμένος με την Ταμίλα Κουλίεβα, με κόρη τη Δανάη Παππά και ερωμένη την Κατερίνα Παπουτσάκη που είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Τσορτέκη.

Ο γαιοκτήμονας είναι αδίστακτος. Τον είδες και στο τρέιλερ να εκδικείται την ίδια του τη σύζυγο, κλείνοντάς τη στο ψυχιατρείο. Όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για μία πολύ ενδιαφέρουσα τηλενουβέλα και δεν το αναφέρω με την αρνητική της πλευρά.