Ο Σωτήρης Κοντιζάς αφέθηκε στα χέρια της κόρης του για το νέο του κούρεμα και δεν πήγε καλά όλο αυτό

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Σωτήρης Κοντιζάς αφέθηκε στα χέρια της κόρης του για το νέο του κούρεμα και δεν πήγε καλά όλο αυτό

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αφέθηκε στα χέρια της κόρης του και απέκτησε νέο hair look. Τα χιουμοριστικά σχόλια των followers και οι ωραιότερες φωτογραφίες του σεφ με την οικογένειά του.

Αντίστροφα μετρά πλέον ο Σωτήρης Κοντιζάς για τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά του καθώς μετά την ολοκλήρωση των τηλεοπτικών του υποχρεώσεων έχει ένα λίγο πιο ευέλικτο πρόγραμμα.

Ο κριτής του MasterChef βιώνει την απόλυτη ευτυχία τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο και παρά το γεγονός ότι αναφέρεται σπάνια στην προσωπική του ζωή, το Ιnstagram του περιέχει αρκετά τρυφερά, οικογενειακά στιγμιότυπα.

Ο γνωστός σεφ είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του Δέσποινα και οι δυο τους έχουν αποκτήσει τρία παιδιά (Αριάνα-Τσιχίρο, Κένζι και Ολίβια -το ιαπωνικό της όνομα είναι Ιζούμι) με τα οποία φροντίζουν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το σχόλιο του Σωτήρη Κοντιζά για την τελική δεκάδα στο MasterChef 2024 «είπε» τη μεγάλη αλήθεια

Ο Σωτήρης Κοντιζάς άφησε την κόρη του να τον κουρέψει και το αποτέλεσμα έφερε «κύμα» σχολίων

Πριν από λίγες ώρες ο Σωτήρης Κοντιζάς αφέθηκε στα χέρια της κόρης του η οποία θέλησε να τον κουρέψει με τη βοήθεια ενός ψαλιδιού. Ο κριτής είναι ιδιαίτερα τρυφερός μπαμπάς και δεν θέλησε να στεναχωρήσει την μικρή του οπότε αποδέχθηκε την πρόταση χωρίς δισταγμό.

https://www.instagram.com/p/C8rlmKpiHa7/

«Μπαμπά να σε κουρέτσω; Ναι αμέ, τι μπορεί να πάει στραβά; απαντώ εγώ.#Scissorhands», έγραψε ο Σωτήρης Κοντιζάς στη λεζάντα της ανάρτησής του.

kontizas7.jpg

Το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό για τους followers καθώς η μικρούλα (όπως ήταν λογικό!) δεν κατάφερε να δημιουργήσει συμμετρικό κούρεμα και άφησε τον μπαμπά της με ένα λίγο πιο extreme look από αυτό που τον έχουμε συνηθίσει.

Τα αποθεωτικά σχόλια των followers

Οι διαδικτυακοί φίλοι του σεφ troll-αραν το νέο του look και παράλληλα τον αποθέωσαν για την απόφαση να αφεθεί στα χέρια της μικρής του κόρης για να την χαροποιήσει.

sxolio1.jpg

«Έκανε και σβήσιμο», «Θεός», «Πράξατε σωστά ως γονιός», ήταν μερικά από τα εκατοντάδες χιουμοριστικά σχόλια.

sxolio2.jpg

«Όλα στραβά πήγαν. Δεν πειράζει. Μαλλί είναι. Μακραίνει. Πάρτο όλο με την ψιλή και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Μπράβο που έδειξες εμπιστοσύνη στην μικρή. Ό,τι καλύτερο για την αυτοπεποίθηση της μεγαλώνοντας», έγραψε μια follower του σεφ κάτω από το post για να τον συγχαρεί.

MasterChef: Η ατάκα για τη Τζο και τη Δέσποινα, συζύγους των Ιωαννίδη και Κοντιζά (video)

Ένα scroll στον λογαριασμό του Σωτήρη Κοντιζά αρκεί για να διαπιστώσεις πως τα παιδιά του έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις αναρτήσεις του, οι οποίες είναι άκρως αυθόρμητες και ρεαλιστικές.

https://www.instagram.com/p/C0Zqi4ViFgi/

Σε παλαιότερη συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο ο Σωτήρης Κοντιζάς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα τρία του παιδιά, τα ιαπωνικά ονόματα που τους έχει δώσει αλλά και στον ρατσισμό που έχει δεχτεί λόγω της καταγωγής της μητέρας του, η οποία κατάγεται από την Ιαπωνία.

«Η μικρή, το Ιαπωνικό της όνομα είναι Ιζούμι. Είναι clarity of water, το διάλεξε η μητέρα μου αυτό το όνομα. Ο Κέντζι είναι the second of health one και η Αριάνα Τσιχίρο που είναι το όνομά της εμπνευσμένο από το Spirit in the way», είχε εξηγήσει ο σεφ για τα ονόματα των παιδιών του.

https://www.instagram.com/p/CRGmMW1l3v9/

Ο Κοσμάς, ο κούκλος αδελφός του Σωτήρη Κοντιζά είναι master στην τεχνολογία

Ο Σωτήρης Κοντιζάς με τη σύζυγό του.

Αναφερόμενος στην έλξη του για την μεσογειακή ομορφιά και τις Ελληνίδες ο ίδιος είχε πει με χιούμορ: «Μου έκανε εντύπωση γιατί μου λέει ο πατέρας μου: εμένα η μητέρα σου μου άρεσε γιατί ήταν Ιαπωνέζα. Εσένα τι σου αρέσουν; Και του λέω σίγουρα όχι οι Ιαπωνέζες γιατί μου θυμίζουν τη μητέρα μου».

Πηγή κεντρικής: scontizas