Η καλοκαιρινή και σπάνια φωτογραφία της Ελένης Τσολάκη με τον σύζυγό της Παύλο αποκάλυψε μία αλλαγή

Η καλοκαιρινή και σπάνια φωτογραφία της Ελένης Τσολάκη με τον σύζυγό της Παύλο αποκάλυψε μία αλλαγή

Τα Κουφονήσια, το μονόπετρο και η καλοκαιρινή μελέτη της Ελένης Τσολάκη στις διακοπές της. 

Η Ελένη Τσολάκη και ο σύζυγός της Παύλος Πετρουλάκης με την παρέα τους, ξεκίνησαν ήδη τις καλοκαιρινές τους διακοπές και η παρουσιάστρια αρκετά μαυρισμένη μας μετέφερε στιγμιότυπα και summer vibes από τα Κουφονήσια. Στις φωτογραφίες αυτές όμως, συλλέξαμε και κάποιες πολύ χρήσιμες πληροφορίες που την αφορούν όπως και στον άντρα της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/C9rqdsCuDD5/

«Μοντέλο ο Παύλος»

Στις 16 Σεπτεμβρίου η Ελένη Τσολάκη και ο επιχειρηματίας Παύλος Πετρουλάκης θα συμπληρώσουν 7 χρόνια γάμου και σχεδόν 9 χρόνια σχέσης. Γνωρίστηκαν τυχαία σε μια παρέα στη Μύκονο, σε ένα μαγαζί που η παρουσιάστρια εκείνη την εποχή, έπαιζε μουσική ως dj :«Σπάνιο για εκείνη την εποχή για μία γυναίκα να παίζει σε club μουσική δεν ήταν και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο», όπως είχε πει σε συνέντευξή της. Η σχέση τους θα προκύψει αρκετά αργότερα και θα δημοσιοποιηθεί επίσης καθυστερημένα, καθώς δεν ήθελαν να εμφανίζονται δημόσια ως ζευγάρι.

Η Ελένη Τσολάκη ευχήθηκε στον Παύλο της καρδιάς της με πέντε λέξεις και μια τρυφερή φωτογραφία

Αυτό δεν άλλαξε και μετά τον γάμο τους. Φωτογραφίες τους από δημόσιες εμφανίσεις ή από αναρτήσεις στα social media μετριούνται όλα αυτά τα χρόνια στα δάκτυλα του ενός χεριού. Είναι διακριτικός ο γάμος και η σχέση τους, αλλά αρκετά δυνατός όμως ο έρωτάς τους. Φάνηκε και από τη σπάνια φωτογραφία από τις διακοπές τους στα Κουφονήσια.

https://www.instagram.com/p/C9w_PNMI6eJ/

Στο προφίλ της Ελένης μέσα σε ένα καρουζέλ φωτογραφιών, σχεδόν και εκείνη κρυμμένη σε μία ανάρτησή της, ήταν αυτή η χαρούμενη στιγμή τους με φόντο το ηλιοβασίλεμα και τους δύο αρκετά μαυρισμένους και χαμογελαστούς. Πραγματικά ευτυχισμένοι και οι δύο.

tsolakipavlos.jpg

Αυτή η φωτογραφία αποκάλυψε και μία αλλαγή στη δική του εμφάνιση, καθώς είναι πια αρκετά αδυνατισμένος. «Μοντέλο ο Παύλος» όπως έγραψε ένας φίλος τους.

tsolaki_sxolia.jpg

Η Ελένη Τσολάκη μας αποκάλυψε και άλλες δραστηριότητες από τις διακοπές της γιατί φέτος το καλοκαίρι βρήκε χρόνο για διάβασμα και μάλιστα εστίασε σε βιβλία ψυχολογίας και αυτογνωσίας.

Λίγες ώρες πριν επέστρεψε για λίγο στην Αθήνα πριν τον επόμενο προορισμό της και ανανέωσε το μανικιούρ της. Βέβαια στη φωτογραφία με το νέο στυλ, παρατηρήσαμε και το εντυπωσιακό μονόπετρο, προφανώς και δώρο του συζύγου της.

tsolakidiakopes.jpg

Το Σου Σου και η επιστροφή

Εκτός απροόπτου, η Ελένη Τσολάκη συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά, τα πρωινά της στο Πρωινό Σου Σου στο Open. Και το λέμε αυτό γιατί δεν έχει ξεκαθαριστεί η σχέση της εταιρείας Barking Well του Νίκου Κοκλώνη με το τμήμα ψυχαγωγίας του καναλιού και άτυπα υπάρχει μία διάθεση αποχώρησης και πιο στενής συνεργασίας με το Mega. Η παρουσιάστρια ωστόσο θα παραμείνει, όπως και ο Τζώνη Καλημέρης ως στέλεχος του προγράμματος.

https://www.instagram.com/p/C8yyCwUohLi/

Η παρουσιάστρια έκανε μεγάλο αγώνα τη φετινή χρονιά για να επικρατήσει, σε μία ζώνη και ώρα, πολύ μεγάλου ανταγωνισμού. Μας είχε λείψει η παλιά καλή Ελένη με το κέφι και το μπρίο της, αλλά αυτό φάνηκε πως το βρήκε λίγους μήνες πριν λήξει η σεζόν. Στην προσπάθειά της να μην κάνει λάθος, φρενάρει τον αυθορμητισμό της, παραπάνω από ό,τι πρέπει ή χρειάζεται.