Η Melissa Gilbert δεν συγχώρησε ποτέ τη Shannen Doherty για την απιστία με τον άντρα της

Η Melissa Gilbert δεν συγχώρησε ποτέ τη Shannen Doherty για την απιστία με τον άντρα της

Η Λώρα από το «Μικρό σπίτι στο Λιβάδι» δεν συγχώρησε ποτέ τη Shannen Doherty για το one-night stand που είχε με τον τότε σύζυγό της, Bo Brinkman. Οι δύο γυναίκες είχαν συνεργαστεί στην αγαπημένη μας σειρά και η Gilbert είχε πει κάποτε πως θα τη χτυπούσε αν τη συναντούσε στο δρόμο. Η σιωπή της ηθοποιού μετά τον θάνατο της Shannen έφερε αρνητικά σχόλια. 

Η Melissa Gilbert και η Shannen Doherty ξεκίνησαν την υποκριτική σε νεαρή ηλικία. Το 1974, η Gilbert έγινε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μικρό σπίτι στο Λιβάδι» ως Laura Ingalls. Όσο για τη Doherty, εντάχθηκε στη σειρά αρκετά χρόνια αργότερα ως ανιψιά της Gilbert με το όνομα, Jenny Wilder.

Η Shannen Doherty έφυγε από τη ζωή στα 53 της μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο

Οι δύο γυναίκες που θεωρούνται από τις πιο εμβληματικές ηθοποιούς της δεκαετίας του '80 και του '90, μοιράστηκαν κάποτε μια στενή σχέση, τόσο στην οθόνη όσο και εκτός. Ωστόσο, αυτή η φιλία διαλύθηκε απότομα όταν η Gilbert ανακάλυψε ότι η Doherty είχε μια σύντομη σχέση με τον τότε σύζυγό της, Bo Brinkman.

Η Melissa Gilbert είπε ότι στην αρχή η Shannen Doherty ήταν η σκιά της

Η Gilbert είχε περιγράψει τη Doherty ως σκιά της, καθώς την ακολουθούσε παντού και ζητούσε συμβουλές για τη μόδα και το μακιγιάζ.

«Η Shannen, τότε ήταν 12 ετών. Ήταν ένα αξιολάτρευτο κοριτσάκι και πολύ γλυκιά. Με τις κοτσίδες και το φόρεμά της, κυριολεκτικά περπατούσε στα βήματά μου, ακολουθώντας με παντού σαν σκιά».

Εκτός από το να την ακολουθεί παντού, η Gilbert είχε αποκαλύψει ότι η Doherty ήθελε επίσης να μιμηθεί το στυλ της. «Ήθελε να μάθει τι μακιγιάζ φορούσα, τι κοσμήματα μου άρεσαν, και αν προτιμούσα τα Jordache τζιν ή τα Calvins μου. Με θαύμαζε, παρά το νεαρό της ηλικίας. Μάλιστα, έλεγε ότι ήθελε να γίνει ακριβώς όπως εγώ όταν μεγαλώσει».

Είδωλα των 90s και με κάθε μέλος της γενιάς Χ που φεύγει, φεύγει και ένα κομμάτι του εαυτού μας

Η Shannen Doherty είχε σχέση με τον σύζυγο της Melissa Gilbert

Μετά το τέλος του Little House on the Prairie, η Doherty και η Gilbert συνέχισαν να δουλεύουν σε άλλα έργα. Το 1990, η Doherty πήρε τον ρόλο της Brenda Walsh στο 90210. Πρωταγωνίστησε επίσης στο Charmed και σε πολλές άλλες ταινίες. Η Gilbert εργάστηκε επίσης σε πολλές τηλεταινίες πριν γράψει τα απομνημονεύματά της το 2009.

Στα απομνημονεύματά της, η Gilbert μίλησε για τις προηγούμενες σχέσεις της. Μερικοί από τους πρώην της Gilbert περιλαμβάνουν τον Rob Lowe και τον Tom Cruise. Η ηθοποιός μίλησε επίσης για τον πρώτο της γάμο με τον Bo Brinkman. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 1988 και απέκτησε μαζί έναν γιο, τον Dakota Brinkman.

Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, η Gilbert και ο Brinkman είχαν κάποιες εντάσεις. Μετά τον χωρισμό τους, το ζευγάρι αποφάσισε να πάει σε συμβουλευτική ζευγαριών για να λύσει τα προβλήματά του. Η Gilbert είπε ότι όταν ο Brinkman συζήτησε απιστίες του στη συνεδρία τους, το όνομα της Doherty ήρθε στην επιφάνεια.

«Κατά τη διάρκεια του χωρισμού μας, είχε μετακομίσει στο συγκρότημα διαμερισμάτων Oakwood στο Burbank. Η Shannen, τότε μια νεαρή ενήλικη, έμενε κι εκεί. Όταν ο Bo και εγώ τα βρήκαμε στη θεραπεία, ομολόγησε όλα όσα είχε κάνει κατά τη διάρκεια του χωρισμού μας, και η λίστα με τις βρώμικες πράξεις του περιλάμβανε και ένα one-night stand με την Shannen. Και αυτή η ιστορία, συγκεκριμένα, με εκνεύρισε», αναφέρει στο βιβλίο της.

Όπως ήταν λογικό, η φιλία τους τερματίστηκε και η τηλεοπτική Λώρα ήταν για αρκετό καιρό συντετριμμένη και θυμωμένη λόγω της διπλής προδοσίας. Και μπορεί η Gilbert και ο Brinkman τελικά να χώρισαν διατηρώντας αξιοπρεπείς σχέσεις, ωστόσο η φιλία με τη Doherty δεν αποκαταστάθηκε ποτέ.

H Sophie Perry, κόρη του Luke Perry λέει «αντίο» στην Shannen Doherty! Την έχεις δει πρόσφατα

Η Melissa Gilbert εξακολουθούσε να είναι θυμωμένη με τη Shannen Doherty μέχρι το τέλος της

Σε μια συνέντευξή της το 2011 στο Watch What Happens Live with Andy Cohen, η Gilbert δήλωσε ότι αν συναντούσε τη Doherty στο δρόμο, θα την «χτυπούσε».

Η Doherty δεν είχε σχολιάσει ποτέ δημόσια το θέμα, αλλά η Gilbert είχε επαναλάβει πολλές φορές την απέχθειά της προς την πρώην φίλη της. Στα απομνημονεύματά της, η Gilbert περιέγραψε τη Doherty επίσης ως «έναν από τους πιο τοξικούς ανθρώπους που γνώρισε ποτέ».

Η διαμάχη μεταξύ των δύο γυναικών είναι μια υπενθύμιση ότι ακόμη και οι πιο στενές φιλίες μπορούν να διαλυθούν από την προδοσία. Αποτελεί επίσης μια ενδιαφέρουσα ιστορία για το πώς ο πόνος και η πικρία μπορούν να διαρκέσουν για δεκαετίες.

Η σιωπή της Gilbert στα social media

Η Doherty, γνωστή για τους ρόλους της στις σειρές Beverly Hills, 90210 και Charmed, πέθανε στις 13 Ιουλίου 2024, μετά από μια μακρά μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Πολλοί συνάδελφοί της από τον χώρο του θεάματος εξέφρασαν τη θλίψη τους και απέτισαν φόρο τιμής στα social media, αλλά η Gilbert παρέμεινε σιωπηλή κάνοντας κυρίως πολιτικές αναρτήσεις.

333.png

Όπως ήταν αναμενόμενο, η σιωπή της Gilbert προκάλεσε την αντίδραση του κόσμου, οι οποίοι την κατηγόρησαν για έλλειψη συμπόνιας και κακία. Η Gilbert δεν έχει απαντήσει ακόμη στην κριτική, αλλά πολλοί θαυμαστές της ελπίζουν ότι θα σπάσει τη σιωπή της και θα εκφράσει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους φίλους της Doherty.

Το κοινό που ξέρει την ιστορία ευελπιστεί σε μία λιτή ανάρτηση και ας έχει το «no words» που είχε και στο αγαπημένο «Φιλαράκι» όλων, Matthew Perry.

https://www.instagram.com/p/Cy9xXzSNmne/

Ενδεικτικά από τα σχόλια που άφησαν στο προφίλ της είναι αυτά,

sdf.png

ή αυτά.

1721225457082-953777345-Untitled.png