Τροχαίο ατύχημα για τον γιο της Angelina Jolie και του Pitt και ένα σχόλιο στο X έχει πολλή σημασία

Invision

«Ελπίζω να είναι καλά. Δεν έχει σημασία ότι οι γονείς του είναι διάσημοι, είναι ένα παιδί που τραυματίστηκε. Καλή ανάρρωση». 

 

Ο Pax Jolie-Pitt, ο 20χρονος γιος της Angelina Jolie και του Brad Pitt, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με το ηλεκτρικό του ποδήλατο στη Λεωφόρο Los Feliz στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Pax δεν φορούσε κράνος και χτύπησε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου που ήταν σταματημένο σε διασταύρωση. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραυματισμούς στο κεφάλι και το ισχίο. Η είδηση μεταδόθηκε από το TMZ όπου έγινε και σχετική ανάρτηση στο X.

Αρχικά, υπήρχαν φόβοι για πιθανή εσωτερική αιμορραγία, αλλά ευτυχώς η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Το ατύχημα του Pax είναι μια υπενθύμιση ότι ακόμα και οι διάσημες οικογένειες αντιμετωπίζουν τις ίδιες προκλήσεις και ανησυχίες με όλους τους άλλους. Ένας χρήστης του X έκανε ένα σχόλιο που έχει πάρα πολλή σημασία.

«Ελπίζω να είναι καλά. Δεν έχει σημασία ότι οι γονείς του είναι διάσημοι, είναι ένα παιδί που τραυματίστηκε. Καλή ανάρρωση».

Η οικογένεια Jolie-Pitt

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt υπήρξαν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Hollywood, με τον γάμο τους να διαρκεί από το 2014 έως το 2019. Στα συνολικά 15 χρόνια που υπήρξαν μαζί απέκτησαν έξι παιδιά, τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα:

  • Maddox: Υιοθετήθηκε από την Καμπότζη το 2002 (τρία χρόνια πριν η Jolie γνωρίσει τον Pitt).
  • Zahara: Υιοθετήθηκε από την Αιθιοπία το 2005.
  • Shiloh: Το πρώτο βιολογικό παιδί του ζευγαριού, γεννήθηκε το 2006.
  • Pax: Υιοθετήθηκε από το Βιετνάμ το 2007.
  • Knox και Vivienne: Δίδυμα, γεννήθηκαν το 2008.

Η αλλαγή επιθέτων των παιδιών Jolie-Pitt: Ένα νέο κεφάλαιο στη μακροχρόνια διαμάχη

Τρία από τα έξι παιδιά της Angelina Jolie και του Brad Pitt έχουν αφαιρέσει το επίθετο Pitt από τα επίσημα έγγραφά τους, σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο στην πολύκροτη διαμάχη του πρώην ζευγαριού.

Shiloh Nouvel Jolie χωρίς το Pitt: H κόρη των Bradjelina αφαίρεσε επίσημα το επίθετο του πατέρα της

Η Shiloh, η πρώτη βιολογική κόρη του ζευγαριού, υπέβαλε αίτηση για αλλαγή ονόματος την ημέρα των 18ων γενεθλίων της τον Μάιο του 2024. Η Zahara, που υιοθετήθηκε από την Αιθιοπία, και η Vivienne, ένα από τα δίδυμα του ζευγαριού, ακολούθησαν το παράδειγμά της, αν και δεν είναι σαφές αν η Vivienne έχει ολοκληρώσει τη νομική διαδικασία.

Η αλλαγή επιθέτων έρχεται μετά από χρόνια έντασης και νομικών διαμαχών μεταξύ της Jolie και του Pitt, οι οποίοι χώρισαν το 2016. Η Jolie κατηγόρησε τον Pitt για κακοποίηση, ενώ ο Pitt αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Η απόφαση των παιδιών να αλλάξουν τα επίθετά τους έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Κάποιοι το βλέπουν ως ένδειξη υποστήριξης προς τη μητέρα τους, ενώ άλλοι το θεωρούν ως προσπάθεια των παιδιών να αποστασιοποιηθούν από τον πατέρα τους.

Η αντίδραση του Brad Pitt στην απόφαση της Shiloh για την αλλαγή του επωνύμου της λέει πολλά

Ο Brad Pitt φέρεται να είναι «λυπημένος και απογοητευμένος» από την απόφαση των παιδιών του, αλλά δεν έχει δηλώσει δημόσια την πρόθεσή του να αμφισβητήσει την αλλαγή.

Η Angelina Jolie, από την άλλη πλευρά, δεν έχει σχολιάσει δημόσια την απόφαση των παιδιών της. Ωστόσο, πηγές κοντά στην ηθοποιό αναφέρουν ότι σέβεται την επιλογή τους και τα υποστηρίζει σε ό,τι αποφασίσουν.

Η αλλαγή επιθέτων των παιδιών Jolie-Pitt είναι μια σημαντική εξέλιξη στη μακροχρόνια διαμάχη του πρώην ζευγαριού. Αν και οι λόγοι πίσω από την απόφαση των παιδιών παραμένουν ασαφείς, είναι σαφές ότι η αλλαγή αυτή σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης